Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Op maat gemaakte houten ramen in jouw woning laten plaatsen

De tijdloze schoonheid van houten ramen is ongeëvenaard, net als alle voordelen van de natuur. Hout wordt al sinds het begin gebruikt als constructiemateriaal en blijft populair, vooral in de huizenindustrie. Houten ramen en deuren hebben de kracht om elegantie, klasse en warmte aan elke ruimte te geven zonder extravagant te zijn. Hoewel de tijdloosheid, klasse en gratie van hout als constructiemateriaal ongeëvenaard blijft, doen houten deuren en ramen veel meer dan alleen het verfraaien van jouw huis. Moderne huiseigenaren geven de voorkeur aan houten ramen en deurkozijnen om zowel strakheid als waarde aan hun huis toe te voegen.

Een klassieke uitstraling dankzij houten ramen

Als jij op zoek bent naar een plek om houten ramen te bestellen, dan ben je bij Hemar Hout aan het juiste adres. Vinyl en glasvezel proberen beide de stijl van hout na te bootsen. Hoewel ze in de buurt komen, kunnen deze door de mens gemaakte opties gewoon de elegantie van het echte werk niet verslaan. En gelukkig hoef je geen genoegen te nemen met een imitatie. Houten ramen zijn warm, klassiek en behoren tot de mooiste kozijnen op de markt. Bij deze producent kan jij jouw droomkozijnen laten maken in hout. Het maakt niet uit hoe groot het raam of hoe gek het ontwerp, zij krijgen het voor elkaar.

De beste soorten houten ramen voor jouw woning

Een populair kenmerk van houten ramen is de buitenbekleding, wat betekent dat de houten kozijnen aan de buitenkant van het huis zijn bedekt met een ander materiaal, zoals aluminium of vinyl. Dit helpt het raam te beschermen tegen zwaar weer en andere buitenelementen, en de binnenkant van het raam blijft in goede staat. Buitenbekleding helpt ook voorkomen dat jouw houten ramen verbleken. Om te garanderen dat je duurzame houten ramen krijgt, kies je om ze te bestellen bij Hemar Hout. Enkele van de beschikbare houtsoorten om uit te kiezen, zijn mahonie, Douglasspar, grenen, wit eiken, kersen, rood eiken en esdoorn. Wat je smaak ook is, je kunt de houtsoort en kleur kiezen die goed bij je interieur past.