Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Om deze redenen wilt u nu een gepersonaliseerde emmer met tekst aanschaffen

In veel sectoren worden emmers regelmatig gebruikt. Als uw bedrijf in een van deze sectoren werkzaam is, is een gepersonaliseerde emmer met tekst een mooie mogelijkheid. Hiermee creëert u namelijk meer bewustwording rondom uw merknaam en logo. Op een agrarische beurs is een emmer met tekst bijvoorbeeld een ideaal cadeau om weg te geven. Deze gepersonaliseerde emmers van de beste kwaliteit kunt u gemakkelijk bestellen bij emmer-shop.

Bepaal zelf wat er op de emmers komt te staan

Bij deze leverancier bepaalt u helemaal zelf hoe uw emmer met tekst eruit komt te zien. Op de website kunt u van tevoren het ruime assortiment aan basisemmers bekijken. Hieruit kiest u een soort emmer, de grootte en de kleur. U kunt kiezen voor een standaardmaat van 12 liter of voor een grotere emmer van 20 liter. U stuurt daarna uw eigen ontwerp voor de emmer op. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een emmer met tekst en logo. Het is ook mogelijk om een grappige tekst uit te kiezen of uw eigen slogan te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een innovatieve bedrukkingsmethode

Deze leverancier bedrukt alle emmers zelf. Hierdoor is er volledige controle over het bedrukkingsproces. Ieder design wordt met veel zorg op de emmers gedrukt door middel van zeefdruk. Hiermee kunnen zelfs de kleinste details mooi op de emmer gedrukt worden. Deze leverancier heeft bovendien de beste drukmethode ontwikkeld dankzij jarenlange ervaring. Uw emmer met tekst is hierdoor van de beste kwaliteit.

Stel uw vragen aan deze specialist

Heeft u vragen over het drukproces of wilt u eerst een drukvoorbeeld zien? Neem dan contact op met emmer-shop. De klantenservice staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Waar nodig kunnen zij u ook adviseren over de kleuren en het soort bedrukking dat het best bij uw bedrijf past. Zo weet u zeker dat het uiteindelijke resultaat aan uw wensen voldoet.

https://emmer-shop.com/