Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw rvs of stalen draadstangen koopt u bij deze specialist

Zoekt u naar een betrouwbare aanbieder van draadstangen om uw materialen efficiënt en snel aan elkaar te bevestigen? Dan helpt Kobout u graag met een totaaloplossing. In het ruime assortiment van dit bedrijf vindt u namelijk ook bijpassende bouten en moeren voor uw draadstrangen. Zo kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden. Bent u benieuwd waarom deze specialist al jaren materialen levert aan de handel-, industrie- en bouwsector? Lees dan verder!

Profiteer van de professionele dienstverlening en snelle 24-uurs levering

Wilt u draadstangen van staal of rvs kopen? Of weet u niet zo goed welk materiaal geschikt is voor uw project? Dan staan de deskundige medewerkers van deze specialist u graag bij. Zij beschikken namelijk over de nodige kennis over de bevestigingsmaterialen. Bovendien helpen zij u met het vinden van bijpassende bouten en moeren uit het ruime assortiment van ongeveer 25.000 producten die uit eigen voorraad leverbaar zijn. Is het product dat u zoekt niet voorradig? Dan wordt het voor u besteld en heeft u het alsnog snel in huis. Doorgaans worden de producten van dit bedrijf namelijk binnen 24 uur geleverd. Daarnaast profiteert u bij deze aanbieder van aantrekkelijke prijzen. Naast draadstangen vindt u hier nog veel meer bevestigingsmaterialen, zoals:

  • Schroeven
  • Verankering en pluggen
  • Ringen, hulzen en pennen

Neem vrijblijvend contact op met het bedrijf

Heeft u een korter exemplaar draadstang nodig? Dan schakelt u Kobout ook in voor het op maat zagen van uw artikel. Al sinds 1979 is dit bedrijf actief op het gebied van bevestigingsmateriaal. Hierdoor weten zij precies welk materiaal geschikt is voor uw klus. Bekijk direct het assortiment aan bevestigingsmaterialen, zoals bouten en moeren, op de website van deze aanbieder. Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact met het bedrijf op. U vindt de contactgegevens op de website.