Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe douche kopen? Hier alvast wat tips!

Het Verbeteren van de Badkamer

Eindelijk is het zover, je hebt besloten dat je iets gaat doen aan je badkamer. In huis heb je zo ingericht dat je er je erg prettig bij voelt. Je voelt je fijn en beschermd thuis. Maar je badkamer, daar kan wel wat aan verbeterd worden. Elke dag ben je er een paar keer. En je betrapt jezelf erop dat je je ergert aan hoe het er uitziet. Hoe je ook poetst, die tegelvoegen zijn lelijk en het ziet er niet fris uit. Maar nu gaat er iets veranderen, maar hoe wil je het eigenlijk hebben, dat is nu de vraag.

Douche of Bad?

De keuze tussen douche of bad is heel snel gemaakt. Een douche kopen, dat staat vast. Voor mij is een douche onmisbaar of het nou zomer of winter is, je frist er heerlijk van op. Je spoelt alles letterlijk en figuurlijk van je af. En, voor mijn gevoel spoel ik daarmee ook alle negatieve dingen van die dag weg. Beter gaan voor een douche kopen dan dat je in je badwater blijft zitten weken. Water moet stromen en niet stilstaan. Maak je eigen spa thuis. Ik douche altijd af met koud water en tussendoor heb ik wisseldouches. Dat is ook nog eens ontzettend goed voor mijn gezondheid. Het zorgt ervoor dat mijn immuunsysteem gezond blijft, mijn bloedcirculatie verbetert en mijn huid verbetert erdoor. Er zijn zelfs mensen die daardoor afvallen.

Inloopdouche of Douchecabine?

Nu is alleen de vraag, voor welke mogelijkheid kies je? Een handige inloopdouche? Met als voordeel dat er geen randen of drempels op de vloer zitten zodat het vuil zich ook niet vast kan zetten. Deze is daardoor uitermate geschikt voor mensen met een beperking of voor senioren. Alleen moet je er wel op letten dat je op het sta-gedeelte stroeve tegels neemt in verband met gladheid. Of, kies ik een douchecabine? Wat als grote voordeel heeft dat de rest van je badkamer droog blijft en de warmte blijft in de douchecabine hangen. En ze zijn nu ook verkrijgbaar zonder douchebak. Of douchepanelen, dat is ook nog een mogelijkheid. Tja, ik heb al wel de tegels uitgekozen en ik denk dat het de inloopdouche gaat worden.