Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Makkelijk verhuizen door het huren van een bestelwagen

Een grote verhuizing, een kleine verhuizing, een verhuizing naar het buitenland of het verplaatsen van mensen, het is allemaal een heel karwei. Vaak is uw auto te klein om dit allemaal in één keer te doen en dan kan het ook nog zo zijn dat u en de mensen in uw omgeving niet beschikken over een busje of een aanhangwagen. Hoe kunt u dan toch makkelijk en snel verhuizen? Door het huren van een bestelwagen bij Blue Rent a Car.

Verhuizen met een bakwagen

Om maar meteen groot te beginnen, is het bij dit bedrijf mogelijk om een Mercedes bakwagen mee te krijgen. Deze bestelwagen kunt u net als een personenbusje huren om hier kilometervrij mee te gaan rijden. Deze bakwagen is erg groot en door de laadklep is het mogelijk om alle spullen handig en makkelijk in te laden. Deze bestelbus huren kan al vanaf 124 euro per dag.

Verhuizen met een kleine bestelbus

Heeft u een kleine verhuizing van bijvoorbeeld een stel en gaan zij verhuizen naar een stad met een krap centrum? Dan is het huren van een bestelwagen die wat kleiner is een goed idee. Deze wagens zijn wat wendbaarder, maar u kunt er nog steeds voldoende in kwijt. Daarnaast wordt deze bus geleverd met een trekhaak en kunt u deze bestelbus prima huren als er ook nog twee verhuizers mee moeten, er passen namelijk drie mensen op de voorbank.

Vervoer mensen in een personenbusje

Het huren van een bestelwagen is dus vrij makkelijk en de keuze is reuze, maar wilt u nou een personenbusje huren, wat kilometervrij rijdt? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht. De busjes die u hier kunt krijgen zijn geschikt voor negen personen en u kunt het busje vanaf 99 euro al mee krijgen. Ook hier geldt dus dat een personenbusje huren kilometervrij is en dat u dus met uw gezelschap het hele land kan doorkruisen.