Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

IT-diensten uitbesteden

Wil je de IT-diensten van jouw bedrijf uitbesteden? Actabyte helpt je met veel plezier bij al je IT-toepassingen. Het IT-bedrijf heeft al heel wat ondernemingen in regio Rotterdam geholpen. Zowel mkb-bedrijven, als de zorg- en non-profitsector kunnen bij hen terecht voor gericht advies. Wil je ervoor zorgen dat je werknemers belangrijke documenten veilig via een cloud kunnen raadplegen zodat ze vanuit huis kunnen werken? Of zoek je andere IT-oplossingen op maat voor je bedrijf? Actabyte staat voor je klaar, 24/7. Voor een vast bedrag per maand kan je op hun service rekenen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. De diensten van Actabyte bestaan onder andere uit telecom, cybersecurity en veilige back-upsystemen. Het bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring met IT-beheer en zorgt dan ook voor de beste service.

IT-oplossingen op maat

Je kan bij Actabyte terecht voor diverse IT-oplossingen. Zo zijn ze gespecialiseerd in allerlei IT-services. Als je een bedrijf hebt in de buurt van Delft kan je in ieder geval op hen rekenen voor je netwerk-, software en hardware beheer. Zo kunnen jij en je medewerkers zich bezighouden met de corebusiness van je bedrijf. Van de laptops tot de monitoring van Microsoft Office 365: Actabyte kan bij alle IT-problemen helpen. Dankzij de service zijn ze 24/7 bereikbaar waardoor ze steeds klaar staan als er zich een probleem voordoet met je software of netwerk. Het doel van Actabyte is om de IT-diensten van je bedrijf die je wilt uitbesteden zo efficiënt mogelijk te regelen zodat jij en je medewerkers optimaal kunnen werken.

Vraag meer informatie

Actabyte wilt haar klanten niet opzadelen met onverwacht hoge kosten. Daarom betaal je voor hun diensten steeds een vaste prijs per maand. Op die manier weet je op voorhand het hele kostenplaatje als je de IT-diensten van je bedrijf wilt uitbesteden. De service zorgt ervoor dat jouw bedrijf optimaal kan functioneren. Neem zeker contact op met Actabyte als je gebruik wilt maken van hun diensten. Je vindt alle gegevens terug op de website van de IT-specialist.