Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Hoe personaliseer je de beker van je kind zodat hij nooit meer kwijt raakt op school?

Hoe personaliseer je de beker van je kind zodat hij nooit meer kwijt raakt op school?

Je kind naar school sturen met een gepersonaliseerde beker is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat hun beker nooit verloren raakt in de drukte van het klaslokaal. De beker van je kind personaliseren kan ook een leuke en creatieve manier zijn om hun unieke stijl en persoonlijkheid te laten zien, hoe oud ze ook zijn! Hier lees je hoe je de beker van je kind voor school kunt personaliseren.

 

Kies de perfecte beker 

De eerste stap bij het personaliseren van de beker van je kind is het kiezen van de perfecte beker. Wil je iets duurzaams? Zoek dan naar roestvrijstalen of aluminium bekers die meerdere keren gebruikt kunnen worden. Wil je iets decoratiefs? Kies dan voor plastic of keramische bekers in verschillende kleuren en prints. Je kunt zelfs creatief worden en je eigen beker maken met behulp van knutselspullen zoals verfstiften of stickers. 

 

Voeg leuke accessoires toe 

Nu is het tijd om wat leuke accessoires toe te voegen om de beker van je kind echt te laten opvallen! Overweeg een naamplaatje met hun naam erop toe te voegen, zodat ze precies weten welke beker van hen is, of voeg kleurrijke linten of kralen toe rond de rand van de beker voor een extra vleugje persoonlijkheid. Je kunt ook stoffen verf gebruiken om leuke boodschappen op de beker te schrijven, zoals “Be Cool!” of “Stay Hydrated!”. 

 

Personaliseer met foto’s 

Waarom voeg je tot slot niet wat foto’s van je kinderen op hun bekers toe? Je kunt foto’s rechtstreeks afdrukken op speciaal papier dat speciaal is ontworpen om foto’s op bekers over te brengen, of je kunt knutseldecals gebruiken met vooraf gemaakte afbeeldingen die je op de zijkant van de beker plakt. Hoe dan ook, je kinderen zullen zeker glimlachen als ze een foto van zichzelf op hun eigen gepersonaliseerde beker zien!  


De beker van je kind personaliseren is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat hun spullen niet verward raken met die van een andere leerling op school. Met slechts een paar eenvoudige stappen – het kiezen van de perfecte beker, het toevoegen van leuke accessoires en het personaliseren met foto’s – kun je een opvallend ontwerp maken dat iedereen zal herkennen als van je kind. Of je nu kiest voor iets duurzaams en praktisch of decoratiefs en speels, er zijn genoeg manieren waarop je een speciale mok speciaal voor hen kunt aanpassen! Bekijk bekers bedrukken van Loopper en wie weet straalt jouw kind binnenkort met zijn/haar eigen beker.

https://www.loopper.nl/