Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gemakkelijk een vergaderzaal huren in de provincie Zeeland

Zoek je een fijne vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien in Goes, in de provincie Zeeland? Bij Ondernemerscentrum Zeeland beschikken ze over zowel een kleine als een grote vergaderzaal die je gemakkelijk kunt huren. Wanneer je online boekt, zie je ook meteen de beschikbaarheid. Zo weet je zeker dat je op de gewenste dag terecht kunt bij dit centrum.

Wat zijn de voordelen?

Je wilt natuurlijk een vergaderzaal huren waarbij alle benodigde voorzieningen zijn inbegrepen en die centraal ligt in Goes, in de provincie Zeeland. Bij dit ondernemerscentrum bieden ze sfeervolle vergaderruimten die je kunt boeken om te vergaderen, maar ook om bijvoorbeeld presentaties of workshops te geven. Alle zalen zijn voorzien van gratis koffie, thee en wifi. In de zomer staat de airconditioning aan, zodat vergaderen ook op warme dagen comfortabel is. Het centrum bevindt zich slechts 500 meter van het station en je parkeert gratis op hun terrein.

Voor welke gelegenheden boek je een zaal bij dit centrum?

Bij Ondernemerscentrum Zeeland kun je uiteraard een vergaderzaal huren om te vergaderen, maar ze verhuren de zalen ook als flexwerkplekken. Je huurt deze per dagdeel of per maand. Ook kun je er presentaties geven en workshops aanbieden. Onbeperkt koffie, thee en water is bij de huurprijs van elke zaal inbegrepen. Heb je een werkplek op maat nodig? Ze kunnen ruimten samenvoegen of opdelen, zodat er zeker een kantoorruimte is voor jou.

Huur een vergaderzaal

Wil je ook in alle rust met collega’s sparren en overleggen? Of wil je een kantoorruimte huren voor jezelf of voor meerdere medewerkers? Bij dit ondernemerscentrum ben je van alle gemakken voorzien en kom je zeker niets tekort! Zowel kleine als grotere bedrijven kunnen hier terecht. Kijk snel op hun website om te zien welke dagen er nog beschikbaar zijn om een vergaderzaal te huren in de provincie Zeeland.

 

https://ondernemerscentrumzeeland.nl/