Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Geef je ramen eens een ander tintje

Heb jij er wel eens over nagedacht om de ramen van jouw bedrijf een ander kleurtje te geven? Vast niet… Toch kan een ander kleurtje op je ramen het gebouw een compleet andere uitstraling geven. Zeker als je de ramen dezelfde kleurtinten geeft als die kleuren die in jouw bedrijfsnaam of logo terug komen, kun je een mooi plaatje schetsen.

Kleurenfolie op je ramen

In de grote steden zie je het regelmatig. Van die grote bedrijfspanden met allemaal blauw getinte ramen. De kleur blauw heeft wel iets statigs en zeker als je het op zo’n hoog gebouw met allemaal ramen ziet. Naast de kleuren blauw, zien we ook regelmatig antraciet, zilver en brons opduiken. Misschien heb jij er nog nooit aan gedacht om je saaie ramen eens een ander kleurtje te geven, maar het kan best mooi zijn.

En je hoeft ook niet je hele ramen te vervangen hoor. Hier heb je immers folie voor waarme je je ramen zo anders kunt inkleuren. Het mooie van het gekleurde raamfolie is dat het nog wel lichtdoorlatend is. Ook blijf je uitzicht behouden. Het merk Aslan produceert plakfolie voor objecten en ramen. Zij produceren ook het kleurenfolie voor ramen. En zij hebben hierin niet keuze uit enkele kleuren, maar ze hebben echt een heel kleurenpalet.

raamfolie met kleurtjes

Zie jij dat wel zitten een kleurtje op je ramen? Kijk dan even goed welke kleur het beste bij jouw bedrijfsgebouw en logo past en bestel dan het Aslan raamfolie op maat in één van de webshops die dit online aanbieden. Dat kan bijvoorbeeld raamfolieonline zijn. Ook als je inpandige ramen hebt, kan een kleurenfolie je interieur een extra cache geven. Het zelfklevende Aslan folie mag je ook gebruiken op inpandige ramen. Dat kan geen enkel kwaad. En het ziet er lekker fancy uit.