Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Een goedkope, volledige vloer met badkamertegels in de aanbieding

U wilt uw badkamer van a tot z verbouwen maar wilt niet de hoofdprijs betalen voor de vloer. Bij Fravo Tegels uit Dordrecht begrijpen de vloerspecialisten dat heel goed. Daarom hebben zij bijna altijd een assortiment aan vloertegels die in de aanbieding zijn. Hiermee haalt u luxe vloertegels in huis tegen een zachtere prijs. Alle tegels komen rechtstreeks vanuit de fabrieken in Italië en Spanje en liggen bij het bedrijf op voorraad. U neemt dus direct de juiste hoeveelheid tegels mee om uw badkamer mee op te frissen. Bekijk het actuele aanbod aan badkamertegels die in de aanbieding zijn in de showroom van het bedrijf.

U vindt hier ook alles voor warme voeten in de badkamer

Niet alleen hebben de specialisten van Fravo Tegels regelmatig badkamertegels in de aanbieding. Ook voor het aanleggen van vloerverwarming in Dordrecht zit u bij hen helemaal goed. Zo heeft u niet alleen een prachtige vloer tegen een zacht prijsje, maar heeft u daarnaast ook nog een verwarmde vloer. Vloerverwarming is een efficiënte manier om expliciet de badkamer mee te verwarmen. Dit bedrijf uit Dordrecht beschikt zelfs over de mogelijkheid van het aanleggen van een elektrische vloerverwarming in kleine ruimtes zoals uw badkamer. De vloerenspecialisten leggen met passie de vloerverwarming aan en daarbovenop uw prachtig uitgezochte tegels.

Vraag naar alle mogelijkheden voor uw badkamer

Of u nu goedkopere badkamertegels zoekt voor in de badkamer of u overweegt om vloerverwarming te laten aanleggen in uw badkamer in Dordrecht; het is allemaal bespreekbaar met de vloerspecialisten van dit bedrijf. Bekijk de werkzaamheden die zij uitvoeren op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de benodigde oppervlakte aan tegels. Het aanleggen van uw vloerverwarming en het leggen van tegels wordt vakkundig gedaan door deze specialisten uit Dordrecht. Maak gebruik van de jarenlange ervaring van dit bedrijf.