Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Ervaar ultieme grip met de Dubarry bootschoenen

Dubarry staat bekend om zijn kwalitatieve schoenen, zoals bootschoenen met optimale grip zodat u stevig blijft staan op uw constant bewegende boot. Het Ierse merk onderscheidt zich met vergelijkbare merken door hun uitstekende reputatie. Dit hebben zij verdient dankzij het vakmanschap bij de vervaardiging van schoenen van fijn leer. In de jaren 70 begon Dubarry met het exporteren van kwalitatieve lederen bootschoenen. Al snel werden ze hier de marktleider in. In de jaren 90 kregen ze een GORE-TEX-licentie en konden ze de eerste waterdichte zeillaarzen maken: een echte must-have onder de zeilers. Nog steeds staat iedere zeiler sterk in zijn zeilschoenen van het merk en gaan zij door met het hoog houden van hun reputatie.

Koop uw zeilschoenen via deze webshop

Nu u meer weet over Dubarry en hun bootschoenen, wilt u natuurlijk ook weten waar u deze kunt kopen. U zit goed bij Vreeken! Deze (web)winkel heeft niet alleen een groot aanbod aan zeilschoenen, maar heeft meer voor de professionele- of amateurzeiler. Daarnaast zitten ook boardsporters goed bij dit bedrijf. U vindt hier namelijk kwalitatief hoogwaardige sup-, wake- en kneeboards, funtubes en waterski’s. Alles onder een dak voor ultieme waterpret dus! Wilt u ook op het droge nagenieten van uw zeiltrip? Bekijk dan de categorie ‘nautische lifestyle’, waar u bijvoorbeeld schilderijen, servies en kussens vindt. De gemiddelde zeiler voelt zich hier als een vis in het water.

Blader door de webshop en kies uw favorieten uit

Wilt u meer weten over de zeilschoenen van bijvoorbeeld Dubarry, of wenst u direct uw bootschoenen aan te schaffen? Neem dan een kijkje op de webshop en kies uw favoriete items uit, plaats ze in uw virtuele winkelmandje en reken veilig af. Ook is het mogelijk om langs de winkel in Loosdrecht te gaan. Hier vindt u echter niet het gehele assortiment zoals u dat op de webshop vindt.