Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Een PET-fles voor uw bedrijf? Lees alles over de mogelijkheden

Een PET- of Media-fles is de ideale verpakkingsoplossing voor elk winkelschap en doet het fantastisch in iedere etalage. De hoogwaardige en volledig veilige verpakking van kunststof is ideaal als visitekaartje te gebruiken, zeker als u hem bij PET Power aanschaft. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van de recentste, meest hoogwaardige modellen PET-fles en -pot. De Media-fles staat hier hoog in het vaandel. Er wordt onder meer geproduceerd voor de huishoudelijke en de voedingsmarkt. Daarnaast zijn er vele chemische, cosmetische en farmaceutische producenten die bestellingen plaatsen bij deze specialisten. Het bedrijf stelt zich tot doel een unieke en sprekende verpakking voor ieder merk te maken. Ieder merk is immers uniek en verdient een eigen, krachtige uitstraling. Voor de beste PET-fles hoeft u dus niet verder te zoeken: hij ligt binnen handbereik.

Geproduceerd in een cleanroom

Elke PET-fles en Media-fles van PET Power wordt in zeer hoogwaardige omstandigheden gemaakt. U kunt hier onder meer kiezen uit de families Veral, Sirop, Piljar en Media Bottles. In totaal kunt u uit liefst 15 verschillende families kiezen voor het op maat laten maken van uw ideale PET-fles. De inhoudsmaten van deze flessen zijn verschillend. In het standaardassortiment komt u flesjes tegen vanaf 10 milliliter. Het formaat loopt op tot 1.1 liter. Op zoek naar de ideale PET-fles en Media-fles? U vindt deze gemakkelijk in de configurator, waar u – aan de hand van 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen – de ideale combinatie maakt.

Ontdek de optimale productieomstandigheden

De productieomstandigheden voor iedere PET-fles bij dit bedrijf zijn optimaal. De flessen worden namelijk in een GMP Class C-productieomgeving van liefst 1200 vierkante meter geproduceerd. Dat zegt u misschien niets, maar als u de technische specificaties kent, weet u dat dit voor uitmuntende kwaliteit zorgt. Zo wordt onder meer het besmettingsniveau ingeperkt. De flessen zijn verpakt in drie-laags brickpacks, zodat ze – mocht dat gewenst zijn – met gammastralen doorstraald kunnen worden. Er wordt klanten een steriliteit niveau van 10⁶ beloofd, geheel in overeenstemming met de Pharmacopoeia-eisen.