Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Eén makelaar in Hilversum waar u (ver)koop, taxatie, (ver)huur en expat relocation kunt regelen

In 2004 werden de krachten van Patrick Dorenbos en Carel Rasch gebundeld en ontstond Dorenbos|Rasch Makelaars, de beste en meest veelzijdige makelaar in Hilversum. Hun jarenlange ervaring in meerdere specialisaties binnen de makelaardij zorgt ervoor dat uw proces snel tot een goed einde wordt gebracht als u deze specialisten inschakelt. Zij helpen u bij het verkopen of verhuren van uw woning, het kopen of huren van een nieuw huis, het laten uitvoeren van een taxatie en het vinden van een woonplek voor expats.

Het verkopen van uw woning

De huizenmarkt is altijd in beweging en daardoor kan het een moeilijke klus zijn om te bepalen hoe u het beste uw huis kunt verkopen. Deze professionele makelaar is helemaal op de hoogte van alles wat er te weten valt over het verkopen van uw woning in Hilversum. Zij voeren een gratis waardebepaling uit zodat u duidelijkheid krijgt over de mogelijkheden bij de verkoop. Als u besluit om door te gaan met de verkoop, dan weet u zeker dat uw huis bekeken gaat worden door het uitgebreide netwerk waarover ze beschikken.

Taxaties voor verschillende doeleinden

Er zijn verschillende scenario’s waarin u een taxatierapport moet laten opstellen door een erkende NWWI-taxateur. De makelaars van Dorenbos|Rasch Makelaars helpen u met een taxatie voor bijvoorbeeld het oversluiten of verhogen van een hypotheek, het bepalen van de waarde voor een successieaangifte, bij een echtscheiding en bij de aankoop van een woning. Zij werken met het onafhankelijke NWWI keurmerk dat u ervan verzekert dat de taxatie aan strenge eisen voldoet en overal geaccepteerd wordt.

Laagdrempelig en geen poespas

De professionele makelaar van dit bedrijf in Hilversum wil uw leven makkelijker maken, niet moeilijker. Daarom werken ze met een laagdrempelige instelling. U kunt met al uw vragen bij hen terecht. Zij zullen geen onnodige poespas bij uw proces betrekken en verzekeren u dat ze gewoon zullen doen wat ze hebben beloofd. 

https://www.dorenbosrasch.nl/