Beeldrijk Assen
Image default
Auto's en Motoren

Een goede service krijgt u bij deze autogarage in Berghem

Is uw apk bijna verlopen en wilt u een nieuwe laten uitvoeren bij een professionele autogarage in de buurt van Berghem? Ga dan naar Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein. Als u rijdt met een verlopen apk, dan bent u strafbaar. Het kan u dus bij een politiecontrole een flinke bekeuring opleveren. Dit wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. Daarnaast heeft het hebben van een geldige apk nog andere voordelen. Het is namelijk goed voor het milieu en een apk bevorderd de veiligheid van uw auto. Maak daarom een afspraak bij een professionele autogarage in de omgeving van Berghem. Deze garage heeft ervaren monteur die goed met u mee kijken en naast een apk ook grote onderhoudsbeurten uitvoeren.

Kleine en grote reparaties

Voor grote en kleine schade aan uw auto gaat u naar deze autogarage bij Berghem. De professionele monteurs balanceren uw banden en controleren uw remmen met hun professionele gereedschap. Daarnaast hebben ze meet- en testapparatuur waarmee ze onderzoeken wat de problemen zijn die u misschien hebt aan uw motor. Vervolgens worden deze problemen door dit autobedrijf ook gerepareerd. Ze zijn transparant over alle gemaakte kosten bij een reparatie, zodat u altijd weet wat u betaalt en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van extra service

Naast het uitvoeren van reparaties en apk’s, kunt u bij Autobedrijf Van Zoggel ook terecht voor een occasion of een wasbeurt. Dit bedrijf heeft namelijk een eigen wasstraat. Ook verkopen ze verschillende occasions bij hun garage in Ravenstein. Neem hiervoor een kijkje op hun website of ga langs voor het actuele assortiment. daarnaast is dit autobedrijf een Bosch Car Service-punt en werken ze samen met verschillende automerken. U gaat dus naar deze autogarage voor allerlei diensten rondom uw nieuwe of tweedehands auto. Aangezien deze garage niet gebonden is aan één automerk, zijn ze onafhankelijk en kunnen ze u helpen ongeacht wat het merk is van uw auto.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/