Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

De beste plek om isolatieplaten en andere verwante materialen te kopen

Wilt u isolatieplaten kopen voor uw bedrijf of huis? Dan bent u bij Tim en Mike van De Isolatie Toko aan het juiste adres. Dit kleinschalige bedrijf verkoopt een variatie zorgvuldig geselecteerde producten van topkwaliteit op een eenvoudige manier. Bij hen hoeft u niet bang te zijn voor complexe systemen of bestelmethodes. Alles is super gemakkelijk opgezet. Ze werken niet met minimale afnames of complexe verzendsystemen. U bestelt gewoon het materiaal dat u nodig heeft voor de laagst mogelijke prijs. Vervolgens wordt uw bestelling snel geleverd tegen het laagst mogelijke tarief.

Professionele isolatiematerialen

Goede isolatie maakt uw pand leefbaarder en bespaart u energiekosten. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun huis, bedrijf of instelling beter te isoleren. Particuliere klussers, ZZP’ers en aannemers kunnen allemaal goede deals vinden op de website van De Isolatie Toko. Daar kunt u namelijk verschillende PIR, XPS, Gips- en FermaPIR en andere isolatieplaten kopen. Ze hebben altijd een enorme voorraad van elk product waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Uw bestelling wordt daarnaast altijd professioneel verlijmd en op maat gesneden voordat deze verzonden wordt.

Snelle en goedkope levering

Als uw bestelling voor 16.00u uur binnen is, dan wordt deze nog dezelfde dag gereed gemaakt en verzonden. Bestellingen in de regio Winterswijk worden door Tim of Mike zelf bij u thuis geleverd. Zij nemen in dat geval contact op om een afspraak te maken voor de bezorging. Kleine bestellingen uit andere regio’s worden verstuurt met PostNL, U heeft ook deze meestal de volgende dag in huis. Grote paletten kunnen er één tot twee werkdagen over doen.

Laagdrempelige klantenservice

Tim en Mike weten alles van hun producten en ze zijn dol op hun klanten. U kunt bij hen altijd terecht met vragen. Zij geven advies over de beste isolatieplaten en andere materialen die u kunt kopen voor uw specifieke situatie. Ook andere vragen zijn altijd welkom. Op de website vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.