Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Wilt u meer weten over dakbedekking en een sedumdak?

Bent u op zoek naar dakbedekking om een sedumdak te plaatsen? Welkom bij NatureGreen! Wij zijn dé groendakspecialist voor alle groene dakbedekking. Wij verkopen verschillende groendaksystemen zoals sedumtrays en sedummatten, welke gemakkelijk zelf zijn aan te leggen en zeer geschikt zijn voor kleinere daken. Uw grijze dak omtoveren tot een mooie groene was nog nooit zo gemakkelijk!

Dakbedekking van sedum

De naam zegt het eigenlijk al, een sedumdak is een type dakbedekking met sedumplantjes. Maar wat is sedum nou eigenlijk? Sedums zijn kleine vetplantjes, die veel regenwater in hun bladeren kunnen opslaan. Deze blaadjes zijn vaak dik en een beetje leerachtig, met een uitstekende interne wateropslag waar ze uit kunnen putten tijdens periodes van langdurige droogte. Daardoor zijn het planten die goed bestand zijn tegen verschillende en extreme weersomstandigheden, zoals droogte, hitte, vorst of zware regen. De planten hebben een soort beschermlaagje op hun blaadjes waardoor ze niet zo veel last hebben van deze weersextremen. Sedum vindt het ook niet erg om in de volle zon te groeien, en is daardoor geschikt voor alle soorten weer!

Prijs sedumdak

De prijs van uw sedumdak is met name afhankelijk van de oppervlakte van het dak. Hoe groter de oppervlakte, hoe meer sedum u immers nodig heeft. Gelukkig zijn de sedumdaken van NatureGreen zeer voordelig: u kunt al een groen dak aanleggen vanaf €40 per vierkante meter! De uiteindelijke prijs is afhankelijk van welk groendaksysteem u kiest en welke accessoires u erbij aanschaft, zoals bladvangers, scheidingsprofielen of grindranden. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u helemaal zelf uw bestelling samen stellen. Kiest u voor een kant-en-klaar sedumtrays, verkrijgbaar vanaf €45 per vierkante meter, of gaat u toch liever voor een sedummat? Beide systemen zijn gemakkelijk door u zelf aan te leggen!

De service van NatureGreen

Wanneer u een sedumdak bestelt bij NatureGreen, bent u verzekerd van de beste service. Zodra u uw bestelling plaatst, verwerken wij deze zo gauw gauw mogelijk! Zo kunt u lekker snel van uw sedumdak kunt genieten. Bij het bestellen is het zelfs mogelijk om zelf de bezorgdag van uw sedumdak uitkiezen! Wij hebben namelijk onze eigen bezorgservice waarmee wij uw sedumdak netjes bij u af kunnen leveren, elke dinsdag tot en met vrijdag. Zo bent u niet afhankelijk van een externe partij. Wilt u toch liever eerst nog wat advies? Geen probleem, onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden. Bekijk daarom gauw de website van NatureGreen!