Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sneller bouwen met behulp van een prefabmal

De bouw staat niet stil. Voortdurend worden er innovaties gepresenteerd om het werk makkelijker, veiliger en sneller te maken. Zeker als er grote behoefte is aan woningen en bouwen dus prioriteit heeft komen dit soort nieuwe ontwikkelingen goed van pas. Een voorbeeld is de prefabmal van Construx. Hiermee kan een stuk makkelijker beton worden gestort. De mal wordt geplaatst op de plek waar een vloer, muur, trap of balk moet komen en vervolgens is het een kwestie van beton storten. Daarna kan de mak worden verwijderd zodra het beton is uitgehard.

Strak bouwen met behulp van mallen

Vroeger werden huizen nogal eens scheef gebouwd. De bouwvakkers hadden geen goede hulpmiddelen om alles netjes recht en gelijkmatig af te leveren. Wanneer in een oud huis de maten worden genomen, kan het zomaar gebeuren dat daar vele centimeters verschil in zitten. Een scheef huis heeft misschien zijn charme, maar handig is het niet. Daarom wordt nu vaak gebruikgemaakt van een prefabmal. Hiermee kan een betonnen deel precies op maat worden gemaakt en geplaatst. Zo zijn de plafondbalken overal even lang en even breed. Ook voor speciale architectonische objecten kan een prefabmal worden gemaakt. Zo wordt het object precies zoals de architect het heeft bedoeld bij het maken van het ontwerp.

De specialist in het maken van mallen voor de bouw

Bent u op zoek naar een vakman die prefabmallen kan maken voor uw bouwproject? Dan bent u aan het juiste adres bij Construx. Het bedrijf is gevestigd in de regio Harelbeke in West-Vlaanderen. U kunt een offerte aanvragen door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. De gegevens zijn te vinden op de website. Voor een specifieke prefabmal wordt vooraf een offerte aangeboden. Zodra u hier uw akkoord op geeft, wordt de mal zo spoedig mogelijk geproduceerd en afgeleverd op een door aangewezen locatie.

https://www.construx.eu/nl/