Beeldrijk Assen
Image default
Woningen

Interieurstyling

Je gaat je huis verkopen. Eindelijk, na een lange tijd, maar waar begin je? Hoe krijg je je eigen huis het beste in kaart en op welke manier verkoopt je huis uiteindelijk het beste? Dit lijken makkelijke vragen maar als je je erin verdiept zie je dat er nog naar een hoop gekeken moet worden.

Om zoveel mogelijk publiek aan te spreken, kun je het beste een neutrale woning hebben met zo min mogelijk persoonlijke smaak. Dit zal waarschijnlijk niet het geval zijn in je huis dus je moet je huis hier dan op gaan aanpassen. Verwijder zoveel mogelijke persoonlijke eigendommen en zorg voor veel ruimte en strakke kleuren, je spreekt hier nogmaals, het grootste publiek mee aan. Je zult ongetwijfeld een eigen manier van styling hebben, maar deze kan afwijken van de modale smaak. In dit geval is het belangrijk om te kijken naar wat er veranderd kan worden voor een bijvoorbeeld rustigere sfeer in het huis. De kijker ziet zo zijn eigen mogelijkheden en ideeën voor zich in plaats van de persoonlijke sfeer die je huis bezat. Zo behaal je dus meer kijkers en meer kijkers zorgt voor een snellere verkoop.

Heb je een makelaar ingeschakeld waarvan je dacht dat deze de styling en presentatie op zich zou nemen? Dan heb je het vaak mis. De makelaar is er echt voor de verkoop en de technische kant van het verhaal. De makelaar kan eventueel tips meegeven maar je moet de styling van je huis echt zelf doen. Wees dan ook oplettend over hoe belangrijk het is dat het huis er goed gepresenteerd bij staat als je je eigen woning zelf verkopen gaat. 

In deze tijd waarin internet zo’n grote rol speelt, is styling en inrichting belangrijker dan ooit. Het optimaliseren van de styling van je huis zorgt niet alleen voor meer bekijks, je springt er ook uit tussen de concurrenten, en in de huidige huizenmarkt is dat belangrijker dan ooit.

https://www.economy.nl/