Beeldrijk Assen
Image default
Horeca

Een bruiloft met een groot gezelschap op deze feestlocatie in Ede

Wilt u met al uw vrienden en familie een fantastisch bruiloftsfeest beleven en woont u in de omgeving van Ede? Dan moet u bij Partycentrum Floor in Lunteren zijn. Deze feestlocatie vlak bij Ede is een perfecte plek om uw bruiloft te organiseren met een groot gezelschap. Deze locatie heeft de ruimte voor maximaal 220 personen en heeft meer dan 250 jaar ervaring in het organiseren van feesten en partijen. Bent u op zoek naar een locatie waar gastvrijheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan? Zoek dan niet verder en ontdek de mogelijkheden van dit partycentrum.

Maak kennis met dit partycentrum

Partycentrum Floor heeft al diverse onvergetelijke trouwfeesten georganiseerd. U geeft daarom met een gerust hart de organisatie van uw trouwfeest uit handen. Voor een prachtige decoratie, heerlijk diner, champagne en bruiloftstaart hoeft u enkel uw wensen door te geven bij uw reservering. De bediening regelt vervolgens dat alles naar uw wensen georganiseerd wordt. Wilt u een dj voor uw feest of heeft u liever een band? Ook dat wordt voor u geregeld. U mag tevens een cadeau uitkiezen bij uw reservering. U heeft de keuze uit een ambachtelijke bruiloftstaart of een prachtig boeket bloemen, als mooie extra voor uw trouwfeest. De locatie is goed te bereiken door de ruime, eigen parkeerplaats op het terrein van het partycentrum. Zo heeft uw gezelschap voldoende ruimte om te parkeren. Ontdek de mogelijkheden van deze feestlocatie vlak bij Ede voor uw bruiloft zelf!

Ervaar de gastvrijheid van dit bedrijf zelf

Wilt u de mogelijkheden bespreken om deze locatie te reserveren voor uw trouwfeest? Neem dan contact op met dit partycentrum in Lunteren om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Ze zijn zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. Geef uw wensen door en laat u adviseren door de medewerkers van deze feestlocatie vlak bij Ede om de bruiloft van uw dromen te organiseren.

https://www.partycentrumfloor.nl/