Beeldrijk Assen
Image default
Gezondheid

De fasen van sapvasten

Wanneer je je lichaam een oppepper wilt geven is sapvasten de ideale oplossing. Bij sapvasten drink en eet je een paar dagen lang niets anders dan groentesap. Dit is de ideale manier om je lichaam en geest tot rust te laten komen en je lichaam te ondersteunen. Daarnaast draagt het ook bij aan je algemene vitaliteit. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van sapvasten en de eventuele risico’s en positieve gevolgen ervan. Meer informatie (zo werkt het). 

Waarom zou je sapvasten

Sapvasten kan gedaan worden op verschillende manieren. Het kan erg makkelijk worden gedaan om bijvoorbeeld je ontbijt te vervangen met een glas vers gemaakte selderij sap. Er zijn echter ook veel intensievere kuren die je kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld al je dagelijkse voeding of drankjes vervangen door sap. Dit houdt dus in dat je voor een paar dagen niks anders binnenkrijgt als groentes in sapvorm. Op onze website kan je een volledig pakket vinden dat gemaakt is voor sapvasten en zo je detox kuur beginnen.

Door middel van sapvasten laat je alle gifstoffen je lichaam verlaten door alleen maar gezonde sapjes binnen te krijgen. Dit wordt ook wel een detox genoemd. Het dieet zorgt ervoor dat je de dagelijkse dosis aan voedingsstoffen binnenkrijgt. De kuur bestaat uit 100% vers geperste sappen gemaakt uit verschillende groentes. Daarnaast zitten er ook verschillende shotjes bij, verschillende soepen, thee en gevitaliseerd water. Zo kan je ervoor zorgen dat alle gifstoffen je lichaam verlaten en je de vitaliteit van je lichaam ondersteund. Na een sapkuur van sapje voel je je gegarandeerd een stuk beter! 

Je lichaam reinigt zichzelf toch van gif, dus waarom zou je sapvasten? Je lichaam stoot inderdaad van zichzelf de gifstoffen af. Het is echter belangrijk dat je lichaam hier veel energie voor nodig heeft. Je moet eens in de zoveel tijd je filters weer reinigen en een schoonmaakbeurt geven. Dit kan gedaan worden door middel van een sapkuur. Dit komt omdat je minder belastende voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor je lichaam meer rust krijgt. Sapvasten met sapje zorgt ervoor dat je je lichaam volledig reinigt en je weer gezond verder kan!

Kies voor sapje

Wanneer je van plan bent om te gaan sapvasten kan je kiezen voor het sapvasten pakket dat je kan vinden bij Sapje. De stoffen zijn gemaakt uit 100% biologische groenten die wij groeien op het eigen land. Vervolgens worden deze groenten verwerkt in ons sap lab dat werkt op 100% wind- en zonne-energie. Zo draag je niet alleen bij aan een gezond immuunsysteem, maar ook aan een gezonde natuur!

Het is belangrijk dat je af en toe je lichaam rust geeft. Hierdoor verzeker je dat je na een periode van stress of ziek zijn je een stuk beter gaat voelen. Na een sap kuur van sapje kan je er weer een lange periode tegenaan. Ben je benieuwd hoe de sapkuur van sapje werkt? Bekijk dan onze website en vind de juiste sapvast kuur voor jou.

 

https://www.sap.je/