Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Burn-out coach: ook voor workshops voor leidinggevenden

Een burn-out coach doet meer dan alleen klaarstaan voor operationele medewekers, bijvoorbeeld om de nodige begeleiding bij stressklachten te bieden. Ervaren burn-out coaches kunnen ook klaarstaan voor leidinggevenden. U kunt bijvoorbeeld bij Bureau Streefkerk in Ermelo en Apeldoorn terecht voor interactieve workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden en personeelsadviseurs. Deze workshops zijn ideaal voor deze professionals, vooral omdat zij dan zelf (ook) aan de slag kunnen met medewerkers die dreigen uit te vallen én medewerkers die al uitgevallen zijn.

Waarom workshops volgen bij een burn-out coach?

Een ervaren burn-out coach heeft veel kennis in huis over overspannenheid, burn-out, diverse aanpakken ervan en van verschillende vormen van begeleiding. Wanneer een medewerker veel stress ervaart en dreigt uit te vallen, dan is het prettig als een leidinggevende op kan staan en de nodige begeleiding kan bieden. Dit kan na het volgen van een workshop bij een burn-out coach. De professional leert onder meer terugval van klachten te voorkomen, langdurig verzuim te voorkomen, herstel te bevorderen en een werkbaar plan te maken voor alle betrokkenen. De burn-out coach maakt ook duidelijk wat het verschil is tussen overspannenheid en burn-out, waardoor de bijbehorende klachten beter herkend en beter aangepakt kunnen worden. Op deze manier kan onder meer worden voorkomen dat er bepalende fouten worden gemaakt binnen het re-integratieproces.

Een goede start begint bij uw leidinggevenden

Een goede inzet van een leidinggevende kan heel veel betekenen voor een medewerker. Hierbij maakt het niet uit of een medewerker al is uitgevallen, of dreigt uit te vallen binnen relatief korte tijd. De leidinggevende kan een belangrijke rol spelen in het geheel als deze een workshop heeft gevolgd bij een burn-out coach. Deze workshop biedt de juiste handvatten om mee aan de slag te gaan. U kunt bij Bureau Streefkerk in Ermelo en Apeldoorn altijd terecht voor een gerichte workshop. Natuurlijk kunt u voor meer informatie en advies altijd contact opnemen met deze ervaren partij.

https://bureaustreefkerk.nl/