Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Besteed jouw logistieke diensten uit aan dit fulfilment center in Nederland

Mondial Logistics is hét fulfilment center van Nederland. Dit bedrijf is gevestigd in Zaandam en verzorgt al jarenlang verschillende fulfilment diensten in diverse regio’s in het land. Dit doen ze zowel voor B2B- als B2C-bedrijven. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis opgedaan en zorgen ze voor oplossingen op maat voor jouw logistieke probleem. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg opslagruimte of heb je hulp nodig bij de orderverwerking of distributie van goederen? Deze specialist helpt je graag verder! Door hun ruime dienstverlening kunnen ze jouw bedrijf overal in ondersteunen.

Diverse diensten voor B2C-fulfilment

Een van de diensten waarvoor je dit fulfilment center in Nederland kunt inschakelen, is B2C-fulfilment. In dit geval ondersteunen ze bedrijven die hun producten aan consumenten leveren, business to consumer. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan is het erg belangrijk dat het logistieke proces goed geregeld wordt. Je moet genoeg voorraad hebben, de bestelling moet op tijd bij de klant aankomen en ook wanneer de klant het pakket retour wil sturen, moet er het een en ander geregeld worden. Bij al deze zaken helpt deze specialist je graag! Klanttevredenheid is altijd een van de belangrijkste aspecten van bedrijven en daar draagt Mondial Logistics met hun diensten graag aan bij.

Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd wat dit fulfilment center in Nederland voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van logistiek? Neem dan gerust contact op met deze specialisten, ze beantwoorden je vragen graag. Ook vertellen ze meer over de mogelijkheden en geven ze advies op maat. Weet je al van welke dienst je gebruikt wilt maken, maar ben je benieuwd wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw bedrijf. Daarnaast krijg je een duidelijk overzicht van de kosten en weet je waar je aan toe bent.