Beeldrijk Assen
Image default
Financieel

Zoek niet langer naar een paysafecard of andere tegoedbon. Ga naar deze webshop!

Houd je van games, films of muziek en wil je deze op een veilige en eenvoudige manier kopen? Gebruik de tegoedkaarten van KaartDirect.nl. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een tegoedkaart voor de Nintendo eShop of voor een paysafecard. Alle producten zijn heel veilig. Deze zijn te vergelijken met een ‘normale’ betaalkaart, maar dan bedoeld voor specifieke producten.

Wat is een paysafecard?

Een paysafecard is een online betaalkaart die prepaid werkt. Het werkt als volgt: je zet een bepaald bedrag op de paysafecard. Hierbij kies je uit vier verschillende bedragen. Vervolgens kun je er in verschillende webshops mee betalen. Het grootste verschil met een normale betaalkaart is dat je geen persoonlijke gegevens in hoeft te vullen, maar een code. Dit maakt de paysafecard extra veilig. Bovendien hoog je het bedrag op wanneer je maar wilt.

Wat is er te vinden in de Nintendo eShop?

In de Nintendo eShop zijn talloze games te vinden, denk aan Zelda en Luigi’s Mansion. Ook uitbreidingen van verschillende games worden er aangeboden. Je kunt de producten kopen met een Nintendo eShop Card, een tegoedbon. Ook hier zet je een bepaald bedrag op, dat je steeds weer kunt aanvullen. Met deze tegoedkaart kun je op een veilige manier een groot aanbod aan Nintendo games kopen.

Dit bedrijf voorziet je van uitstekende service

KaartDirect.nl biedt niet alleen een groot assortiment, maar ook een goede service. Het bedrijf vindt snelheid erg belangrijk. Als je een product hebt besteld, zul je dan ook direct een code ontvangen. Zo kun je meteen beginnen aan je nieuwe favoriete game. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je te veel betaalt. Dankzij goede afspraken met de leveranciers betaal je altijd een scherpe prijs en je hoeft niet eens servicekosten te betalen. Als je vragen hebt, mag je deze altijd stellen. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen. De medewerkers helpen je met plezier verder.

 

Gerelateerde artikelen

Bij dit administratiekantoor vindt u de beste boekhouder in omgeving Hilversum

Schuldhulpverlener in het maatschappelijk domein

Eenvoudig debiteurenbeheer neemt je werk uit handen dankzij software