Zakelijke dienstverlening

Uw rvs of stalen draadstangen koopt u bij deze specialist

Zoekt u naar een betrouwbare aanbieder van draadstangen om uw materialen efficiënt en snel aan elkaar te bevestigen? Dan helpt Kobout u graag met een totaaloplossing. In het ruime assortiment van dit bedrijf vindt u namelijk ook bijpassende bouten en moeren voor uw draadstrangen. Zo kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden. Bent u benieuwd waarom deze specialist al jaren materialen levert aan de handel-, industrie- en bouwsector? Lees dan verder!

Profiteer van de professionele dienstverlening en snelle 24-uurs levering

Wilt u draadstangen van staal of rvs kopen? Of weet u niet zo goed welk materiaal geschikt is voor uw project? Dan staan de deskundige medewerkers van deze specialist u graag bij. Zij beschikken namelijk over de nodige kennis over de bevestigingsmaterialen. Bovendien helpen zij u met het vinden van bijpassende bouten en moeren uit het ruime assortiment van ongeveer 25.000 producten die uit eigen voorraad leverbaar zijn. Is het product dat u zoekt niet voorradig? Dan wordt het voor u besteld en heeft u het alsnog snel in huis. Doorgaans worden de producten van dit bedrijf namelijk binnen 24 uur geleverd. Daarnaast profiteert u bij deze aanbieder van aantrekkelijke prijzen. Naast draadstangen vindt u hier nog veel meer bevestigingsmaterialen, zoals:

  • Schroeven
  • Verankering en pluggen
  • Ringen, hulzen en pennen

Neem vrijblijvend contact op met het bedrijf

Heeft u een korter exemplaar draadstang nodig? Dan schakelt u Kobout ook in voor het op maat zagen van uw artikel. Al sinds 1979 is dit bedrijf actief op het gebied van bevestigingsmateriaal. Hierdoor weten zij precies welk materiaal geschikt is voor uw klus. Bekijk direct het assortiment aan bevestigingsmaterialen, zoals bouten en moeren, op de website van deze aanbieder. Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 contact met het bedrijf op. U vindt de contactgegevens op de website.

Zakelijke dienstverlening

Outplacement en de transitievergoeding

Assen – Wanneer een bedrijf reorganiseert wordt er vaak een sociaal plan opgemaakt. Meestal wordt dit in samenspraak met de ondernemingsraad opgesteld. Een sociaal plan beschrijft afspraken die gemaakt zijn over het ontslag zoals: welke medewerkers boventallig zijn en de voorwaarden van vertrek. Is er sprake van een natuurlijke afvloeiing of zijn er gedwongen ontslagen, zijn er herplaatsingskandidaten en functies, kunnen medewerkers gebruik maken van outplacement, etc.

Daarnaast wordt er vaak een financiële regeling voor de werknemers in het sociaal plan opgenomen en in welke mate de medewerkers in aanmerking komen voor een financiële ontslagvergoeding. Vaak betreft het een aanvulling op de transitievergoeding, een wettelijke regeling waarin de hoogte van de vertrekvergoeding is vastgesteld. Bij grotere reorganisaties zijn wordt er soms ook gebruik gemaakt van een intern mobiliteitsbureau waardoor medewerkers begeleid worden naar nieuw werk of er zijn afspraken gemaakt met een groter outplacementbureau.

Bij reorganistaies wordt vaak outplacement ingezet

Individueel outplacement

Wanneer er geen sprake is van een reorganisatie maar individueel ontslag van een medewerker wordt er vaak een vaststellingsovereenkomst opgemaakt. In deze overeenkomst worden door werkgever en werknemer afspraken vastgelegd over de ontslagvoorwaarden. Wanneer in de vaststellingsovereenkomst wordt vastgelegd dat het ontslag op initiatief is van de werkgever zal de werknemer als niet verwijtbaar werkloos worden geregistreerd wanneer deze onverhoopt een beroep moet doen op een WW-uitkering. Hiermee wordt het gevaar ontweken geen recht op een uitkering te hebben wanner er nog geen sprake is van een nieuwe baan voor de werknemer. Ook wordt er vaak een vergoeding in de overeenkomst opgenomen. Daarbij wordt vaak uitgegaan van de wettelijke transitievergoeding. Naast deze vergoeding wordt vaak een bedrag voor outplacement opgenomen. Het meest voorkomende bedrag voor outplacement in vaststellingsovereenkomsten is 5.000 EUR, ex BTW. Met dit budget voor outplacement kan de ontslagen medewerker vervolgens zelf een outplacementbureau kiezen dat hem of haar kan begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan.

https://www.outplacementverzekering.nl
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van drone inspectie in jouw bedrijf

G4S Safety Solutions vindt veiligheid binnen bedrijven ontzettend belangrijk. Daarom is het van belang om deze veiligheid soms van andere standpunten te bekijken. En van die standpunten is via een drone. Door het inzetten van een drone kunnen sommige plekkend die voorheen onbereikbaar waren wel worden bekeken. Je kunt zo alle risico’s gemakkelijk opmerken. In dit artikel lees je alles over de voordelen van het doen van een drone inspectie in jouw organisatie.

Verschillende toepassingen van drone inspectie

Drones kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan er een inspectie gedaan worden via een drone. Zo kunnen bijvoorbeeld hoogspanningslijnen, windmolens en andere schijnbaar onbereikbare locaties toch bereikt worden. De veiligheid van deze locaties kan dan alsnog worden gecontroleerd zodat je nooit zonder het te weten onveilige situaties kan veroorzaken. Drones kunnen ook brand- en gasgevaar detecteren door speciale detectiematerialen. Dit kan dan worden gedaan op een veilige afstand. Je kunt daarnaast ook zeer efficiënt mensen in nood zoeken en een reddingsoperatie opzetten.

Live streamen van locaties

Een ander voordeel is dat je de beelden die een drone maakt via het internet naar iedereen kan live streamen. Een expert hoeft dan niet eens op locatie te zijn om je organisatie te kunnen inspecteren en adviezen te kunnen geven. Het versturen van de beelden kan ontzettend snel en je hebt er eigenlijk alleen internet voor nodig. Ideaal.

Betrouwbaar en kwaliteit

G4S gaat alleen in zee met experts op het gebied van drones. Alle personen die de drones besturen zijn ervoor gecertificeerd en zijn zelfs actief in de luchtvaart als piloot. Ook kun je er bij G4S Safety Solutions op rekenen dat je altijd de beste en nieuwste techniek op het gebied van drones krijgt. Kijk voor meer informatie op https://www.g4ssafetysolutions.com/nl/oplossingen/windsafety-gwo/drone-inspectie/.