Zakelijk

Duurzame evenementenlocaties in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast duurzame ruimtes voor evenementen ook werkplekken in omgeving aan. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken en circulaire economie staat centraal bij C-Béta. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Circulair en duurzame ruimte huren in Hoofddorp

Wij van C-Béta hebben gekozen voor duurzame materialen voor de evenementenruimtes en werkplekken die wij verhuren. Dit is vindt u terug in onze evenementen en werkruimtes. C-Béta is trots op het feit dat wij circulaire evenementenlocatie aanbieden. Wij ontvangen u als u geïnspireerd wil raken door de ruimtes die wij aanbieden. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap.

Evenementenruimte in Amsterdam

Onze circulaire ruimtes zijn om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Ons uitgangspunt is om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/
Zakelijk

Websitebouwer VrijdagOnline

VrijdagOnline is een fervent websitebouwer dat inmiddels al vele organisaties heeft mogen helpen bij het opzetten en creëren van hun website. VrijdagOnline startte in 2010 en heeft inmiddels al meer dan 1500 websites gemaakt, wat resulteerde in erg veel tevreden klanten.

Ontwerp van de site

Onderdeel van de website die VrijdagOnline bouwt voor jou is het ontwerp van de site. Deze designs zijn stuk voor stuk prachtig en professioneel, met een unieke stijl. Jij kan natuurlijk jouw wensen en verlangens doorgeven, wat de designers meenemen in het creatieproces. De kleuren en huisstijl van jouw bedrijf zal zonder meer terugkomen in het design. Op de site van VrijdagOnline zijn veel voorbeelden van hun ontwerpen te vinden, de een nog mooier dan de ander.

Contentmanagementsysteem

Naast het ontwerp van de site levert VrijdagOnline ook een CMS aan je. CMS is de afkorting van contentmanagementsysteem. Het zorgt ervoor dat je document en gegevens op je site kan publiceren, terwijl je weinig kennis hebt van het maken en onderhouden van sites. Het is dus erg eenvoudig, wat het geschikt maakt voor iedereen. Sites van VrijdagOnline maken gebruik van het Umbraco CMS, wat ontwikkeld is voor snelheid, flexibiliteit en stabiliteit. Het is snel en simpel te gebruiken, waardoor je de website goed kunt aanpassen. Bedrijven als Peugeot en Microsoft zijn al gebruikers van Umbraco.

 

Webshop

VrijdagOnline kan ook een webshop toevoegen aan de site, als je dit wilt natuurlijk. Deze webshop wordt dan compleet geleverd aan jou, zodat je alles hebt en direct kunt beginnen met het verkopen van producten. Het pakket bestaat onder andere uit productbeheer en voorraadbeheer, hier kun je producten toevoegen, aanpassen en controleren wat betreft de hoeveelheid. Daarnaast krijg je ook de opties categoriebeheer, waar je producten kunt verdelen in rubrieken om de overzichtelijkheid van de site te verbeteren, en variatiebeheer, waar je variaties van producten zoals kleur, smaak en textuur kunt toevoegen.