Woningen

Hovenier Veenendaal voor een nieuwe tuin

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal voor het aanleggen van uw nieuwe tuin? Kijk dan eens op de website van hoveniersbedrijf van de Kraats. Wij onderhouden niet alleen tuinen, maar ontwerpen deze ook en leggen ze zelfs aan! Bij ons bent u aan het juiste adres als u kwaliteit voorop stelt.

Hovenier Veenendaal voor zakelijke en particuliere klanten

Van de Kraats is de hovenier in Veenendaal die voor zowel particuliere als bedrijfstuinen de handen uit de mouwen steekt. Ons team staat klaar voor iedereen die een mooie tuin wilt. Een mooie tuin kan alleen worden gerealiseerd door middel van goede vakmensen en uitstekend materiaal. Ons familiebedrijf heeft beide. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren en goed geschoold. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste machines en moderne apparatuur. Een groot deel hiervan werkt op accustroom, beter voor het milieu dus! Door het gebruik van gespecialiseerde, moderne apparatuur kunnen wij de klussen snel en goed uitvoeren. Onze medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat, zodat u echt kunt genieten van uw tuin.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Wij zorgen altijd voor een goede afwerking van uw tuin, zodat écht alles er top uitziet. Wij houden bij het ontwerp van een tuin altijd rekening met uw wensen en uw smaak. Een tuin is natuurlijk zeer persoonlijk. Wanneer u gebruik gaat maken van onze diensten, gaan wij dan ook altijd eerst met u rond de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Na dit gesprek gaat onze ontwerper, die meer dan tien jaar ervaring heeft, aan de slag met de tekeningen. Op de tekeningen kunnen uiteraard nog kleine details worden aangepast, zodat de tuin helemaal naar uw smaak is. Wij houden ook rekening met de grondwaarden en de groei van de huidige beplanting, zodat wij op de juiste manier uw tuin kunnen aanleggen.

Over ons

Bij hoveniersbedrijf van de Kraats staan wij graag voor u klaar bij zowel het ontwerp, als de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Op onze website ziet u welke projecten wij al eerder hebben mogen doen. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in op onze website.

Woningen

Interne trend: verander uw huis in een groene oase

huis te huur

Planten brengen niet alleen groene leven in jouw huis, maar geven ook vorm en kleur. Daarom zijn deze organische sculpturen een onmisbaar element geworden in elke moderne interieurdecoratie. Van declaratie tot stijldetails, er is maar één regel: meer is meer. We voorzien je van groene tips en trucs!

Geef je interieur vorm met groen

Bij het inrichten van je huis bieden planten veel mogelijkheden. Door plantencollecties op open planken te presenteren, kunt u ze gebruiken als ventilerend alternatief voor scheidingswanden. Zoveel planten zien er altijd geweldig uit in de vergeten lege hoeken en kunnen elke kamer verlichten. Wees niet verlegen om verschillende varianten te mixen en matchen. Met planten kun je niet fout gaan. Hoe meer hoe beter! Maar je hoeft niet altijd naar collecties te gaan. Kies een grote, volgroeide plant als krachtig statement. Dit geldt vooral voor ruimtes met hoge plafonds. Of houd je meer van subtiele details? Van de vetplanten op de boekenplanken tot de mooie hangplanten boven de woonkamer: er is niet veel voor nodig om effect te creëren.

De huidige groene favoriet

Vetplanten en cactussen zijn niet zo groene vingers

Ze verkopen als warme broodjes. Wat gebeurt er anders? Als je vergeet ze water te geven, zijn vetplanten en cactussen behoorlijk vergevingsgezind. Maar begrijp me alsjeblieft niet verkeerd: deze groene vrienden hebben ook liefde en zorg nodig! Zet ze daarom niet op vergeten plekken, maar geef ze voldoende ruimte en zonlicht.

Boom van de pannenkoekenfabriek

Er wordt gezegd dat de Chinese munt niet alleen kan leven, maar ook naar verluidt het gezin geluk kan brengen. Daarom is de vraag naar pannenkoekkrullen tegenwoordig erg hoog. Voor je het weet heb je al een heel gezin: er verschijnen vaak kleine brokstukken, je kunt de goederen gemakkelijk ophalen.

Tropische planten met gaten

Met Monstera (ook wel Gatenplant genoemd) tover je het interieur om tot een tropische oase. Voor wie op zoek is naar subtiele hints: dit is geen plant, maar een indrukwekkend decoratief stuk.

3 groene tips voor het kweken van planten

Planten zijn eigenlijk een beetje als huisdieren: je moet voor ze zorgen, ze voeren en op ze letten.

1) Water geeft leven

Mensen maken zich vaak zorgen over onvoldoende water geven van onze planten. Overmatig water is echter de hoofdoorzaak van uitval van planten. Hoe deze situatie te vermijden?

Zorg ervoor dat de grond droog is voordat u weer water geeft. Laat de plant niet te lang in het water staan ​​om te voorkomen dat het wortelsysteem onder water komt te staan. Je kunt de planten onder de douche water geven, dit doen ze eigenlijk het liefst zodat het niet opgenomen water weer weg kan lopen.

Het is ook aan te raden om een ​​modderbal op de bodem van elke bloempot te leggen. Deze zorgen ervoor dat overtollig water langzaam wordt opgenomen en weer afgegeven.

2) Potten en verpotten

Kies een aarden pot in plaats van een aarden pot van plastic. Niet alleen om esthetische redenen, maar ook omdat het aardewerk poreus is waardoor de wortels kunnen ademen. Is het nu tijd om bij te vullen? Schakel dan niet onmiddellijk over naar het enorme formaat. Wortels hebben tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe en bredere omgeving. Als de pot te groot is, zullen de wortels sneller verdrinken.

3) Licht is essentieel

Iedere plant heeft andere wensen qua verlichting. Plaats vijgenbomen bijvoorbeeld niet in donkere hoeken. Monstera groeit naar de zon toe, dus je moet hem af en toe draaien om de bladeren overal gelijkmatig te laten groeien. Varens doen het goed in de schaduw. Meestal is dit slechts een kwestie van logisch denken. Als je echter nog vragen hebt, raad ik je aan wat online onderzoek te doen met je nieuwe kamergenoot.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van uw interieurdecoratie. Met een beetje zorg en liefde krijg je er veel voor terug!

huis te koop kessel lo

https://be.propenda.com