Beeldrijk Assen
Image default
Cadeau

Waarom een Abraham of Sarah?

Snelle huur een pop, zal je vast wel gehoord hebben wanneer de 50 er aan zat te komen. Een Abraham voor de mannen of een Sarah voor de vrouwen is een grote traditie in Nederland. Je zet deze pop in je tuin of voor de deur wanneer je de 50 hebt bereikt. Zo’n leeftijd mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan, daarom is het leuk dat door deze pop de hele straat ook weet dat je de 50 hebt gehaald. Het brengt vreugde bij mensen, het is gewoon leuk om te zien zo’n pop. Het is nergens voor nodig om je te schamen voor je leeftijd, vier het juist.

Waarom schamen mensen zich?

Veel mensen schamen zich als een familielid de Abraham of Sarah voor de deur zet. Ze voelen zich oud, en willen niet dat de hele straat je zal herinneren aan je leeftijd. Dit is nergens voor nodig, want iedereen die deze leeftijd haalt heeft dit ook meegemaakt, de een schaamt zich en de andere niet. Een Abraham of Sarah is juist bedoeld om het leven te vieren, het wordt gezien als prestatie de 50 jaar halen en daar moet je je niet voor schamen. Tevens is de pop een signaal van dat je jarig bent, en krijg je dus meer felicitaties, je zult je dus alleen maar beter voelen.

Andere artikelen om te huren

Naast poppen zijn er nog veel meer artikelen die je kan huren voor feestjes en bijeenkomsten. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen zijn er leuke spelletjes om te huren. Bijvoorbeeld laser kleiduifschieten is een leuk uitje om te doen met je voetbalteam of met de collega’s van werk. Vier je een straat feestje dan is een springkussen voor de kleintjes altijd goed om ze bezig te houden. Of voor het organiseren van een blacklight evenement kun je ook alle benodigdheden huren. Maar ook andere soorten spellen en feest benodigdheden zijn allemaal te huren op internet.