Vervoer en transport

Objecten inpakken met krimpfolie: lees hier alle voordelen

Zoekt u een oplossing voor de bescherming van uw boot tijdens transport? Bent u benieuwd naar goedkopere manieren van stalling van uw boot in de winter? Dan is het inkrimpen van uw boot een ideale oplossing. Maar ook wanneer u werkt met steigers en deze wilt beschermen tegen zware weersomstandigheden is krimpfolie ideaal. Het materiaal is uiterst geschikt voor de bescherming van allerlei objecten. Maar hoe werkt inkrimpen nu eigenlijk en in welke situaties kunt u er gebruik van maken? Lees er alles over in dit artikel.

De eigenschappen van krimpfolie

Krimpfolie heeft verschillende eigenschappen die het materiaal veelzijdig maakt. Zo is krimpfolie onder andere waterafstotend. Dit is ideaal wanneer u een object buiten wilt stallen of moet vervoeren. Ook bij een steiger inkrimpen is dit erg handig, zodat zowel het personeel als het materiaal droog blijft tijdens het werken. Doordat krimpfolie erg sterk is en een object in zijn geheel wordt verpakt, is het materiaal ook goed bestand tegen harde wind. Een dekzeil wil nog wel eens gaan klapperen en loshangende touwen kunnen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan uw boot. Krimpfolie is bovendien erg sterk waardoor de kans op scheuren minimaal is. Omdat het materiaal sterk én flexibel is, kan het eenvoudig in iedere vorm worden bewerkt. Tot slot is krimpfolie ook recyclebaar. Reststukken worden na het inkrimpen gescheiden en apart verwerkt, zodat het materiaal kan worden hergebruikt. Wanneer u de krimpfolie verwijdert, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het afval en eventuele belasting voor het milieu.

Inkrimpen of sealen van een steiger

Voor mensen die dagelijks op een steiger werken kan regen en wind soms erg hinderlijk of zelfs gevaarlijk zijn. Een steiger inkrimpen komt daarom tegenwoordig steeds vaker voor. Maar met het inpakken van een steiger in krimpfolie is niet alleen uw personeel beter beschermd. Ook uw materialen blijven beter beschermd tegen hinderlijke weersomstandigheden. Zo blijft het materiaal droog en kan het niet zomaar van de steiger afwaaien. Bovendien biedt krimpfolie ook bescherming tegen opstuivend stof en vallend puin. Zo bent u omwonenden zo min mogelijk tot last en houdt u de werkplaats overzichtelijk en makkelijker schoon. Tot slot is krimpfolie ideale voor reclame. De folie kan namelijk bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of het logo. Zo is uw steiger als het ware een gigantisch uithangbord voor uw bedrijf. Wanneer passanten op groot formaat een logo of bedrijfsnaam op uw steiger zien staan, draagt dit zo bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

De voordelen van inkrimpen

Krimpfolie heeft als belangrijkste voordeel dat dit materiaal het mogelijk maakt om objecten in allerlei vormen en in allerlei maten in te pakken. Van het inkrimpen van een boot tot een steiger inkrimpen: het materiaal en de techniek van inkrimpen maakt het allemaal mogelijk. Gediplomeerd personeel is daarom in staat om de meest complexe objecten te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met inkrimpen beschermt u een object onder andere tegen slechte weersomstandigheden en tegen diefstal. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een boot wilt stallen of vervoeren. Bij het stallen van een boot bespaart u ook nog eens extra kosten, omdat de boot met krimpfolie ook buiten kan worden gestald. Maar ook bijvoorbeeld voor de bescherming van personeel en materiaal op een steiger is krimpfolie ideaal. Zo kunnen zij beschermd werken en blijft gereedschap droog en beschermd tegen diefstal. Tot slot is is het ook mogelijk om te kiezen voor brandwerende krimpfolie. Daarmee zijn uw objecten ook beschermd tegen vuur.

Het inkrimpen van objecten is dus een ideale manier om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Wilt u uw boot inpakken met krimpfolie voor opslag of transport? Of wilt u een steiger inkrimpen ter bescherming van uw personeel en materiaal? Neem dan contact op met De Krimpers en vraag naar de mogelijkheden.

https://dekrimpers.nl/
Vervoer en transport

Hoeveel betaal je tegenwoordig voor een taxi naar Schiphol?

Hoeveel betaal je tegenwoordig voor een taxi naar Schiphol?

Je ziet jezelf al helemaal liggen op het strand met een cocktail. Of misschien heb je juist een avontuurlijke vakantie geboekt of ga je voor je werk naar het buitenland. Wat de reden van je reis ook moge zijn vaak begint je vakantie op Schiphol. Moet je er natuurlijk wel nog even komen. En dat is soms lastiger gezegd dan gedaan. Vooral omdat je meer dan eens op onmogelijke tijden aanwezig moet zijn en het openbaar vervoer nogal wat te wensen overlaat. Een taxi is dan een goede oplossing, maar waar vind je een betrouwbare chauffeur?

 

De scheve vraag-aanbod verhouding zorgt voor hoge kosten

Je hebt het vast weleens in het nieuws gehoord: frauduleuze chauffeurs die op een illegale manier onschuldige reizigers proberen te ronselen en hen vervolgens torenhoge kosten rekenen. De overheid probeert hier zo goed mogelijk een stokje voor te steken maar toch blijft het lastig om ze allemaal aan te pakken. Daarom is oplettendheid van de reiziger vereist. Je wilt je vakantie namelijk niet op zo’n vervelende manier beginnen.

 

Wanpraktijken rondom Schiphol herkennen

Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je deze onbetrouwbare taxichauffeurs kunt herkennen. Ten eerste hebben zij vaak geen website of hebben een website waar geen telefoonnummer of adresgegevens op staan. Heb je wel een telefoonnummer gevonden? Kijk dan of je netjes door iemand te woord wordt gestaan en of ze duidelijk antwoord geven op al je vragen over bijvoorbeeld tarieven en het annuleren van de rit. Hebben ze een goede website waar genoeg informatie op staat en staan ze je prima te woord? Dan kun je erop vertrouwen dat het goed zit.

 

Een betrouwbare taxi boeken

Voorbeelden van dit soort betrouwbare websites zijn bijvoorbeeld schipholtaxi.amsterdam, de Schipholtaxi van Taxibestellen.nl. Hier lees je alle informatie die je nodig hebt voor het boeken van een taxi. Zoals bijvoorbeeld hoeveel de rit je zal kosten, dat je de rit tot 24 uur van tevoren kosteloos kan annuleren en wat de tarieven zijn voor zakelijk vervoer. Dan kun je met een gerust hart helemaal ontspannen op reis en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.