Tuin en buitenleven

Zoekend naar een hovenier in regio Twente?

Dan ben u bij de beste Hovenier Twente aan de juiste adres, wij zijn de grootste in de regio Twente. We beschikken over de beste apparatuur, en hebben een groot team van professionals. Elke werknemer is door ons opgeleid en heeft door middel van stage de fijne kneepjes van het vak geleerd. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, geen project is te groot. Naast ons team van tuinmannen hebben wij ook een aantal technische tekenaars in dienst, die de tuinen ontwerpen. Dit zijn de mensen die jou ideeën en eisen verwerking in een mooi ontwerp.

Over ons werkwijze

Wij van hovenier Twente zijn gewend om hard  te werken, zodat u zo snel mogelijk uw tuin in orde heeft.  Onze ontwerpers maken eerst een tekening, uiteraard moet deze door de klant goedgekeurd worden. we bestellen de materialen en gaan aan de slag. We doen naast het aanleggen van tuinen. Ook onderhoud bij mensen, dan komen op afspraak een keer in de zoveel tijd langs. Zo onderhouden we eigenlijk alle plantsoenen namens de gemeente Twente. En voor ouderen die het simpelweg niet meer kunnen opbrengen gezien de leeftijd.

Hovenier en nog geen baan? 

Wij zijn altijd zoekende naar nieuwe mensen, we zijn een snelgroeiend Bedrijf. solliciteer dus gerust via de site, of geef ons een telefoontje. Wij kijken wat je kan en of je aan al onze eisen kan voldoen, en wie weet voeg jij je wel bij ons team binnenkort. Hovenier in opleiding, en zoek je nog een stageplek ? Weet dan dat wij een aantal stageplekken hebben binnen ons bedrijf. Als je bij ons tijdens je stage goed je best en je laat zien wat je in huis hebt, is de kans er dat je er een baan aan overhoud. Maar let op vol is vol we hebben een beperkt aantal plekken.

 

Tuin en buitenleven

Statement van de tuin

Je zit in je tuin maar je hebt het gevoel dat er iets mist. Je kijkt om je heen maar je kan je vinger maar niet leggen op wat. Je besluit wat water te pakken en je luistert naar het stromende water terwijl je drinkt. Het valt je op hoe fijn het klinkt en je realiseert je wat je tuin nodig heeft. Een plekje om tot rust te komen doormiddel van het plaatsen van een waterornament, maar waarom zou je eigenlijk een waterornamenten kopen? Niet alleen zorgt een waterornament voor rust, het is ook nog eens goed voor je gezondheid.

Doel

Door het kopen van een waterornament zorg je op een natuurlijke manier voor ontspanning in je eigen omgeving. Naast ontspanning is gezondheid ook erg belangrijk. Wat goed is om te weten is dat het bijdraagt aan veilig en schoon water, wat bevordelijk is voor je gezondheid. In water krijgt blauwalg namelijk de kans om te ontstaan, net als kleine beestjes die het water ook erg prettig vinden. Dit kan gevaarlijk zijn. Doordat het water blijft stromen en het zijn eigen water eigenlijk “recycled” krijgt de blauwalg geen kans om te ontstaan. Je kunt veilig en gezond genieten.

Eigenschappen

Het waterornament wordt meestal gemaakt van natuursteen. Natuursteen kan gemaakt worden in verschillende kleuren zoals blauw/grijs, zwart/grijs of zwart. Natuursteen is erg stevig materiaal wat erg belangrijk is voor Nederlandse tuinen, het moet tegen een stootje kunnen. Door het aanschaffen van een waterornament van natuursteen ben je ervan verzekerd dat je ornament zijn kleur behoudt en dat je lang kan genieten van een rustgevende tuin. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen, hierdoor past het in elke tuin. Door de verschillende designs zal elk exterieur opleven. Welke kleur, vorm of grootte je dan ook kiest, het zal rust en sfeer brengen bij jou in de tuin.