Het brein is een zeer veeleisend orgaan. Dit is waar immers elk ander lichaamsdeel zijn opdrachten van krijgt. Het werkt non-stop en het bestuurt elk ander deel van het lichaam. Het heeft continue voedingsstoffen nodig om het sterk te houden, zodat het scherp en klaar blijft. Veroudering, onze omgeving, de stress waarmee we worden geconfronteerd evenals de medicijnen die we innemen, brengen grote schade toe aan onze hersenen. We moeten vechten tegen de gevolgen hiervan om ervoor te zorgen dat we een gezond brein houden – een functie waarvan we kunnen genieten, zelfs zo dat we ook voor de komende jaren een geweldige herinnering hebben.

 

We kunnen proberen om supplementen voor het geheugen, die onze geest zullen aanscherpen, in te nemen. Deze supplementen werken om ervoor te zorgen dat de hersenen goed worden gevoed, zodat ze kunnen blijven werken zoals het zou moeten. Afgezien van het innemen van supplementen is het echter het beste om een ​​gezonde levensstijl aan te nemen, zodat je meer energie hebt om alle negatieve krachten, die je hersenen kunnen tegenwerken, te bestrijden.

 

Hier zijn enkele dingen die je moet doen om je brein (en je geheugen) op topniveau te houden:

  • Eet een gezond dieet, met veel groene bladgroenten. 
  • Fysiek en mentaal actief zijn. Train zowel je lichaam als je brein. 
  • Leef een leven met minder stress. 
  • Bezoek regelmatig je arts. Wees alert op wat je lichaam je vertelt. 
  • Neem geheugentsupplementen, die bevatten wat je brein nodig heeft.

 

Er zijn supplementen die de bloedcirculatie bevorderen, waardoor het niveau van voedingsstoffen en de zuurstof in de hersenen worden verhoogd. Er zijn ook supplementen die zorgen voor enzymen en stoffen die samenwerken met wat het lichaam al zelf aanmaakt. Deze beïnvloeden lichaamseigen stoffen, die werken met het geheugen of met de concentratie of die ook de bloedcirculatie verhogen.

 

Ze zeggen dat de kwaliteit van het leven dat men heeft ook afhangt van de gezondheid van de hersenen. Wanneer onze mentale processen werken zoals ze zouden moeten en wanneer onze herinnering op zijn best is, kunnen we echt meer van het leven genieten.

 

 

http://blokpil.nl/