Beeldrijk Assen
Image default
Tweewielers

Shop al jouw fietsonderdelen in één webshop

Zoek je een gerenommeerde webshop waar je fietsonderdelen, -accessoires en gereedschappen zoals een fietsslot kunt bestellen? Dan ben je bij Van den Berg Markthandel ongetwijfeld aan het juiste adres. Deze fietsspecialist biedt namelijk een ruim en uiteenlopend assortiment aan met diverse fietsbenodigdheden. Alles wat je nodig hebt om je fiets weer optimaal te laten werken, vind je in de online winkel. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fietstas of de trappers van je fiets toe zijn aan vervanging: bij Van den Berg Markthandel shop je alle benodigdheden om jouw fiets terug in optimale staat te brengen. Ontdek snel het ruime aanbod!

Hét adres voor al je fietsbenodigdheden

Wil je een fietsslot bestellen, omdat je vorige slot is gebroken? Of ben je op zoek naar speciale waterbestendige fietskleding, waarmee het fietsen in nare weersomstandigheden wat dragelijker wordt? Waar je ook naar op zoek bent: in de webshop van Van den Berg Markthandel bestel je allerlei kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen, -accessoires en -gereedschap tegen een zeer goede prijs. Shop je liever niet online? Dan kun je ook al je benodigdheden aanschaffen op één van de week- en jaarmarkten in regio Eindhoven waar de professionals van Van den Berg Markthandel vaak te vinden zijn. Hier voorzien de experts je graag van persoonlijk advies. 

Voltooi direct je bestelling online

Het bestellen van een fietsslot en andere fietsonderdelen en -accessoires doe je erg eenvoudig online in de webshop. Binnen enkele stappen voltooi je de bestelling, waarna je artikelen al binnen een kort tijdbestek bij je afgeleverd worden. Indien je een bestelling plaats van € 75,- of meer, profiteer je ook nog eens van een kosteloze verzending! Heb je specifieke vragen over de artikelen in het assortiment? Of wil je graag gebruikmaken van de reparatiediensten die Van den Berg Markthandel als fietsenmaker aanbiedt? Neem dan gerust contact op met de professionals. Zij zijn je graag van dienst.