Beeldrijk Assen
Image default
Meubels

Plaisier en hun kijk op interieur

Heb jij behoefte aan deskundige hulp voor een interieurontwerp, zoals een interieurontwerper of een binnenhuisarchitect? Dan ben je bij het Plaisier team uit aan het juiste adres. Er werken hier alleen maar gediplomeerde interieurontwerpers en professionele interieurstylisten. Deze blijven hun productkennis en hun vaardigheden constant trainen, en op deze manier kunnen ze jou persoonlijk begeleiden naar het beste interieur. 

Stylisten helpen je op weg

Dus stylisten en interieur adviseurs helpen je graag om je woonwensen te gaan realiseren. Ze hebben hier een passie voor mooie producten en dat onderscheidt de interieurs weer uit duizenden interieurs. Of je nou een designmeubel wilt, een kast op maat, een afgestelde slaapkamer of een plafondlamp, het kan hier allemaal. 

Doordat het team zulke fantastische stylisten en interieurontwerpers heeft, wordt er geprobeerd om je wens in één keer te verwezenlijken. Wanneer je zo een plan hebt heb je ook geen onnodige stress. Zelfs vloerbedekking, wandbekleding en accessoires zijn hier te vinden. Wij plaatsen voor jou een aantal Merken voor interieur van Plaisier die hier te vinden zijn.

Arco

Eén van de meest bekende meubelmerken die In de collectie is, is het merk Arco. De tafels zijn dan ook wel de meest bekende, maar vergeet dan zeker niet de kleine meubelen, de stoelen en de kasten van Arco, want ook dat hebben ze. Eigenlijk wordt alles van Arco in Winterswijk geproduceerd, de meubelen hebben al meer dan een eeuw hoogwaardige topkwaliteit. Dit is dus een perfecte toevoeging aan je interieur of op je werkplaats.

De sede

Wanneer je een sede bank van Plaisier hebt, denk je al gelijk aan topkwaliteit. Het heeft een heerlijk comfort, het is super elegant en dit maakt het product dan ook top. De topklasse is dan ook in de puntjes verzorgd. Sede komt van een Zwitsers vakmanschap af, wist je dat je zelf het leer in elke RAL-kleur kan laten verven? In Nederland is Plaisier interieur de grootste dealer van Nederland.

Label

Als je naar de top ontwerper Gerard van de berg gaat kijken, zie je al gauw dat haar collectie prachtig is. Of je er nou voor een bank of voor een Fauteuils heen gaat, ze hebben allemaal hun eigen identiteit. Je vindt hier altijd een selectie van mooie modellen van label.

Gelderland Meubelen

Gelderland meubels zijn ook erg bekend, deze worden onder andere gemaakt door designers Jan de Bouvrie, Henk Vos en Hellen van Berkel. De Gelderland banken zijn een voorbeeld van Dutch design. Bij Plaisier interieur vind je dus de mooiste collectie Merken voor interieur van Plaisier.

Pastoe

Pastoe is ook zo’n belangrijk ingrediënt bij de Plaisier collectie. De meeste populaire modellen vind je namelijk bij Plaisier. Bekende modellen van pastoe zijn: Amsterdammer, Vision Elements, Vision  en L-serie. De aanbieding kasten zijn ook zeker de moeite waard voor in uw interieur.

https://www.plaisierinterieur.nl/