Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar juridisch advies voor uw MKB?

Op zoek naar juridisch advies voor uw mkb? U vindt het bij Juridisch Support, het bedrijf met de méér dan toepasselijke naam. Dit bedrijf is, zoals u wellicht al verwacht, gespecialiseerd in het bieden van juridische dienstverlening aan middelgrote- en kleine bedrijven. Ondernemers worden aan de hand van op maat gemaakt juridisch advies ondersteund zodat ze welvarend en gezond kunnen blijven. Ook ontvangt u ondersteuning bij aanverwante problemen. U krijgt dit advies vanuit hun juridisch kantoor, dat beschikt over een ruim netwerk van professionals op verschillende deelgebieden. Deze professionals worden bij uw vraagstukken betrokken voor juridisch advies voor uw mkb. Op het juridisch kantoor in kwestie zijn onder meer advocaten, bedrijfsadviseurs, accountants, fiscalisten en zelfs psychologen werkzaam. U, als trotse ondernemer met een mkb, wordt van meer dan uitsluitend juridisch advies voorzien. U mag rekenen op een ongeëvenaard totaalpakket als u zich aansluit bij de bovenstaande expert.

Een luisterend oor

Juridisch Support biedt een luisterend oor voor iedere mkb die juridisch advies nodig heeft, of het nu gaat om goed advies of een wettelijke kwestie. Mocht u besluiten de handen ineen te slaan, dan zult u altijd met één vast aanspreekpunt te maken krijgen, die u van alle gemakken kan voorzien. Het aanspreekpunt is verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden. Deze worden met de opdrachtgever afgestemd. De professionals met wie u te maken krijgt, rekenen nooit een hoger tarief dan er in het standaard honorarium staat vastgelegd. Een ander voordeel is dat u voor alle diensten samen slechts één declaratie zult ontvangen.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact opnemen met een specialist voor juridisch advies over uw mkb? U kunt heel eenvoudig en vrijblijvend een belletje plegen, maar er ook voor kiezen een mail te sturen als u dat liever hebt. Het is ook mogelijk een contactformulier te gebruiken. U zult zo snel mogelijk op professionele wijze te woord worden gestaan en van A tot Z ondersteund worden bij al uw financiële vraagstukken.

Gerelateerde artikelen

Douanezaken door logistiek expediteur in Rotterdam

Optimale hygiëne met desinfectie dispenser uit groothandel

Met een rijksgediplomeerde brandwacht werkt u altijd veilig