Mode en Kleding

Alle aandacht voor de moeder én dochter bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Wanneer je zoon of dochter gaat trouwen, begint ook jouw zoektocht naar een mooie jurk. Tijdens deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Bij Opaack Galerie, de grootste bruidswinkel van Rotterdam, vind je een prachtige collectie bruidsmode voor zowel moeder als dochter. De stylisten staan voor jullie beiden klaar om persoonlijk advies te geven over de verschillende jurken. Zo slagen jullie beiden voor een prachtige look en maakt het de voorbereiding voor de bruiloft nóg specialer!

Nodig ook andere familieleden en vrienden uit

Wil je dochter ook graag andere familieleden en vrienden uitnodigen tijdens het pasmoment? Dan is dat geen enkel probleem. Je boekt hiervoor eenvoudig een privéafspraak op dinsdag- of donderdagavond. Het pand is dan speciaal voor jullie afgehuurd zodat jullie in alle rust kunnen passen en een gezellige avond beleven. Ondertussen zorgen de stylisten van Opaack Galerie voor wat lekkers.

Ook dé winkel voor jurken voor overige speciale gelegenheden

Deze bruidswinkel in Rotterdam staat bekend om zijn toegankelijkheid. Daarom vind je een jurk voor iedere smaak, budget en figuur. Naast bruidsjurken en bruidsmode voor de moeder van de bruid, kun je hier ook terecht voor:

  • Cocktailjurken
  • Galajurken
  • Avondjurken

Maak direct een afspraak

Kun je niet wachten om samen met je dochter de schitterende collectie bruidsmode te gaan passen, zodat jullie beiden stralen op de grote dag? Maak dan direct een afspraak door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met deze bruidswinkel in Rotterdam. Na het passen is het mogelijk om jullie jurken direct te laten vermaken in de Rotterdamse Modefabriek, die naast het pand van Opaack Galerie gelegen is. Vergeet niet om de schoenen voor de bruiloft mee te nemen, zodat de jurk precies de juiste lengte heeft. Doordat de jurk direct wordt vermaakt, kunnen jullie je richten op de overige voorbereidingen voor de bruiloft!

https://opaack.nl/
Mode en Kleding

Het logo van GUESS

Het driehoekige logo van GUESS, een van de meest herkenbare logo’s over de hele wereld, werd in eerste instantie bedacht tijdens de dagelijkse rit van de gebroeders Marciano over Olympic Boulevard in Los Angeles. Elke dag passeerden de broers een reclamebord van McDonald’s waarop stond: “Guess what’s in our new Big Mac?”. Dit lokte een komische discussie uit die resulteerde in de officiële naam van het bedrijf, GUESS.

Toen de bedrijfsnaam eenmaal vaststond, besloten Paul en Maurice dat er een vraagteken moest komen om het woord GUESS als een vraag te benadrukken. Ze speelden met de plaatsing van het vraagteken, experimenteerden met het naast het woord GUESS, maar besloten uiteindelijk het onder het woord te plaatsen. Van daaruit moesten de broers een ontwerp maken dat zou opvallen en het GUESS logo en vraagteken zou omsluiten. Ze trokken eenvoudig het woord over, waardoor de omgekeerde driehoek ontstond. Toen dit eenmaal besloten was, veranderde de punt in het vraagteken in een driehoekvorm voor extra nadruk en werden de nummers 1201 en 1203 aan het logo toegevoegd, die de suite nummers voorstellen naar hun eerste kantoor op de 12de verdieping op Broadway in het centrum van Los Angeles.

Op de driehoek staat ook U.S.A. om te verkondigen dat GUESS een Amerikaans denim merk is en om aan te geven waar het merk vandaan komt. Met het oog op de toekomst en de hoop van de Amerikaanse droom voegden Paul en Maurice binnen het driehoekige logo de woorden washed en jeans toe om uit te beelden waar ze bekend om hoopten te worden en het product waarmee ze begonnen.

Mode en Kleding

Redenen om voor een personal shopper in Rotterdam te kiezen

Wat zijn de redenen om voor een personal shopper in Rotterdam te kiezen? Je kan om verschillende redenen kiezen voor een personal shopper in Rotterdam. Vind je het kopen van nieuwe kleding niet leuk omdat je niet weet wat je mooi staat? Of vind je het lastig om kleding uit te zoeken omdat je geen duidelijke stijl hebt? Bij zulke problemen kan de personal shopper in Rotterdam je helpen. De personal shopper weet alles af van mode en zij houdt de trends goed in de gaten. Ook weet ze welke kledingstukken mooi staan bij een bepaald figuur en hoe je kleding kan gebruiken om je sterke punten naar voren te laten komen. Dit is natuurlijk erg handig als je zelf geen idee hebt hoe jij je nou het beste kunt kleden. Daarnaast kan de personal shopper in Rotterdam je helpen met het vinden van je eigen stijl. Vaak neig je toch wel naar bepaalde kleuren of naar bepaalde kledingstukken. Zij kan je tevens helpen met het combineren van kledingstukken zodat je elke dag met gemak een mooie outfit samen kan stellen. De personal shopper in Rotterdam kan dankzij haar kennis, haar gevoel voor mode en haar inlevingsvermogen iedereen helpen om zich goed te kleden.

Waar moet je verstand van hebben om een personal shopper in Rotterdam te zijn?

Als het jou geweldig lijkt om een personal shopper in Rotterdam te zijn, dan zal je diverse eigenschappen moeten bezitten. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij geïnteresseerd bent in mode en dat je constant de trends in de gaten houdt. Daarnaast weet je hoe je deze trends kan omzetten naar outfits die je elke dag kan dragen. Ook zal een personal shopper in Rotterdam moeten weten welke kledingstukken mooi staan bij de verschillende lichaamstypen. Zo kun jij ervoor zorgen dat mensen met een appelfiguur of met een peerfiguur er op hun mooist uitzien. Omdat je als personal shopper in Rotterdam veel contact hebt met verschillende mensen zal je makkelijk in de omgang moeten zijn. Dit betekent dat je vriendelijk bent, dat je goed kan luisteren en dat je mensen een goed gevoel geeft door jouw uitstraling. Zo zorg je ervoor dat iedereen het prettig vindt om met jou samen te winkelen. Veel van de eigenschappen die je nodig hebt als personal shopper in Rotterdam horen bij jouw persoonlijkheid. Je kan je altijd verdiepen in mode, maar het is het allerbeste als je vanuit je zelf al veel met kleding bezig bent.

http://colouryourcloset.com/personal-shopper-rotterdam/