Beeldrijk Assen
Image default
Marketing

Maak je website beter met SEO backlinks

Door SEO backlinks aan de off-site SEO van je website toe te voegen verhoog je de waarde die zoekmachines toekennen aan jouw website. Het heeft geen zin om onbeperkt backlinks op willekeurig blogsites te plaatsen want dit wordt door Google bijvoorbeeld als spam gezien. Als je het daarentegen slim aanpakt kun je de positie van je website een flinke boost geven. Hoe doe je dat?

Hoe jij met SEO backlinks je website boost

De links op je website hebben een bepaalde waarde. Dan hebben we het niet over de links in je menu, maar over de links in de tekst zelf. Je kunt deze links gebruiken om bezoekers door te sturen naar een andere webpagina op je website, maar dat werkt alleen als mensen je website al gevonden hebben. Externe links daarentegen staan op een andere website en met de tekst die je plaatst probeer je de lezer te verleiden om op de link te klikken waarna ze op jouw website terecht komen. 

Investeer in de toekomst van je bedrijf

SEO backlinks zijn relatief goedkoop in vergelijking met ander SEO tools en het is stukken goedkoper dan een bureau inhuren. Bovendien verdien je de gemaakte kosten weer terug wanneer je website beter scoort en de conversie hoger wordt. Investeer vandaag in de toekomst van je website en je bedrijf via SEO Marketing Deals.