Beeldrijk Assen
Image default
Architectuur

Laat een ontwerp voor een vrijstaande woning maken door een ervaren architect

Bent u op zoek naar een architect in Noord-Brabant omdat u een pand wilt laten ontwerpen? Misschien wilt u een nieuwe school of nieuw kantoor laten bouwen, of een huis waarin u en uw gezin kunnen wonen. In Gemonde, dicht bij ’s-Hertogenbosch, vindt u het architectenbureau van Jean-Sébert van der Doelen. Bij deze architect kunt u terecht voor een uniek en passend ontwerp voor uw vrijstaande woning. Jean-Sébert heeft na zijn opleiding ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus en is in 2007 zelfstandig verdergegaan. Hij is verantwoordelijk voor verschillende in het oog springende ontwerpen, waarin licht en ruimte centraal staan.

Altijd goed contact tijdens de bouw van uw huis

Vraagt u zich af hoe het proces zal verlopen als u een ontwerp voor een vrijstaande woning laat maken door een architect? Deze architect in Gemonde gelooft in het belang van persoonlijk contact met de opdrachtgever. Tijdens de ontwerpfase zal hij aandachtig rekening houden met uw wensen, zodat het ontwerp voor de vrijstaande woning perfect bij uw behoeften aansluiten. Ook nadat u samen een definitief ontwerp heeft uitgekozen, kunt u nog rekenen op de architect. Hij blijft namelijk uw contactpersoon tijdens het hele traject, ook terwijl het pand door een aannemer gebouwd wordt. Op deze manier zult u niet in verwarrende situaties terechtkomen, doordat u precies weet u tegen wie u zich moet richten als u met een vraag zit.

Welke stijl is echt iets voor u?

Op de website van Van der Doelen Architectuur kunt u een beeld krijgen van het eerdere werk van deze architect. Veel van zijn ontwerpen hebben een moderne uitstraling, maar hij werkt ook met traditionele stijlelementen. Als u niet op zoek bent naar een nieuwbouwhuis, maar een oud huis wilt laten verbouwen met respect voor de oude stijl, kan hij u hier zeker mee helpen. Neem gerust contact op met dit bureau en ontdek wat deze architect voor u kan betekenen.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/