Beeldrijk Assen
Image default
Muziek

Het positieve effect van muziek op het geheugen

Het leren bespelen van een instrument is niet alleen maar heel erg leuk, maar het is ook nog eens goed voor het brein. Dit anatomische verhaal speelt zich af in de frontale cortex, waar geheugen en muziek samenkomen. Niet voor niets kunnen mensen deuntjes en geluiden veel sneller onthouden dan saaie teksten, wat hier dus alles mee te maken heeft. Twijfel er dus niet over om te beginnen met het leren bespelen van een instrument!

Een instrument leren bespelen is een kwestie van goede begeleiding en heel veel oefenen. Het vereist dus veel discipline, maar ook is het vaak lastig om een muziekschool te vinden die bij jou past. Zo is het niet eenvoudig om een docent te vinden die dezelfde muzieksmaak heeft en moet je tijd vrij maken om te oefenen en lessen te volgen, al heb je niet iedere week op hetzelfde moment tijd. Online Drumles biedt jou hierin de ideale oplossing, omdat wij een online muziekschool zijn! Wil jij dus oefenen wanneer je maar wil en waar je maar wil? Zet dan Online Drumles aan en begin met spelen. Ook hebben wij verschillende docenten, die jou uitleg geven via handige instructievideo’s. Deze kun je zelf uitzoeken, waarbij je kunt letten op de moeilijkheidsgraad en muzieksmaak. Tevens is het bij ons mogelijk om een elektrisch drumstel te huren, als jij deze niet tot jouw beschikking hebt. Op die manier hoeft de aanschaf van een drumstel jou er niet van te weerhouden om te beginnen met drumlessen.

Online Drumles staat voor jou klaar en helpt je graag met het ontwikkelen van jouw drumtalent. Binnen de kortste keren speel jij de sterren van de hemel en verras jij iedereen met jouw drumkwaliteiten. Speel voor je vrienden, familie of gewoon voor jezelf! Wij begeleiden jou in het proces en motiveren je om het onderste uit de kan te halen.

https://www.onlinedrumles.nl/