Beeldrijk Assen
Image default
Huishoudelijk

Hästens boxsprings van uitmuntende kwaliteit

Gezonde voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust zijn drie dingen die extreem belangrijk zijn voor uw gezondheid. Helaas heeft het drukke leven vaak een negatieve invloed op de natuurlijke slaappatronen. Veel mensen zijn tot laat in de avond druk bezig met werk of kijken tot diep in de nacht naar een scherm. Toch is het ontzettend belangrijk om een goede nachtrust te pakken. Wat hierbij kan helpen is uiteraard de juiste middelen gebruiken. Zo kan een kwalitatief bedframe en een ondersteunende boxspring veel bijdragen aan een goede nachtrust.

Een ruime collectie van Hästens boxsprings

Het Zweedse merk Hästens heeft een ruim assortiment van diverse producten voor u. Zo kunt u kiezen uit diverse Hästens boxsprings, bedden, frames, matrassen en dekbedden. Hästens staat voornamelijk bekend om haar luxueuze en comfortabele boxsprings. Maak uw keuze uit diverse modellen en kies tussen verschillende kleuren en stoffen. Zo weet u zeker dat het bed naadloos zal aansluiten bij de rest van uw slaapkamerinterieur. Maak uw bed af met een Hästens dekbed of topmatras.

Beste beddenfabrikant in Nederland

Naast Hästens is Auping ook een beddenfabrikant die garant staat voor een optimale nachtrust. Dit Nederlandse merk werd in 1888 opgericht in Deventer. Inmiddels is het uitgegroeid tot de beste beddenfabrikant van Nederland. Zowel Auping als Hästens vindt u bij Fidder Slapen nabij Utrecht. Met meer dan 100 jaar ervaring, kunnen de experts van Auping als geen ander de beste producten voor u ontwerpen. Geniet van optimaal comfort en hoogwaardige materialen. Koop uw gewenste Auping producten eenvoudig in de buurt van Utrecht bij Fidder Slapen in Woerden.

Bekijk het ruime Hästens en Auping assortiment

Wilt u graag een nieuwe boxspring, matras of bedframe aanschaffen? Er is gelukkig veel aanbod op het gebied van slaapproducten, maar wat is nu precies de juiste keuze voor u? Ga langs bij Fidder Slapen in Woerden en hier wordt u verder geholpen. Bekijk het ruime Auping aanbod in de regio van Utrecht. U kunt hier ook het Hästens assortiment bekijken en al uw vragen worden uiteraard beantwoord door de aanwezige experts.