Gezondheid

Assertiviteitstraining zorgt ervoor dat je gemakkelijker dingen durft te zeggen

Goede assertiviteitstraining kan heel erg fijn zijn als je wil leren meer te durven zeggen. Dat kan natuurlijk heel erg lastig zijn om te doen. En dit zit voor ons niet allemaal in onze natuur. Gelukkig kan assertiviteitstraining je hier heel erg goed bijhelpen. Je zal bij assertiviteitstraining dan leren hoe je dit goed kan doen. En op een manier die jij fijn vindt om te doen. Eerst zal het misschien een beetje raar voelen. Maar als je wat langer assertiviteitstraining zal je merken dat het een stuk gemakkelijker gaat. En dat het ook een stuk natuurlijker zal gaan voelen voor je.

Verschillende vlakken

Assertiviteitstraining zal je op veel verschillende manieren kunnen helpen. Niet alleen op werk, maar ook thuis en met je vrienden. Op assertiviteitstraining leer je namelijk veel verschillende dingen die heel erg handig zijn om te kunnen. Zo gaat het niet alleen om presentaties durven geven voor grote groepen. Maar bij assertiviteitstraining leer je ook je grenzen aangeven en met moeilijkere situaties omgaan. Dat is natuurlijk heel erg fijn om te kunnen. Assertiviteitstraining heeft dus erg veel voordelen voor je. En je zal merken dat je na de assertiviteitstraining jezelf een stuk beter kan neerzetten en ook beter kan vertegenwoordigen.

In klassen of een op een

Je kan assertiviteitstraining op verschillende manieren doen. Je kan het in een klasje doen als je dit fijner zit. Zo ligt niet alle aandacht meteen op jou. Maar je kan ook assertiviteitstraining ook een op een doen. Dan krijg je natuurlijk een stuk meer extra begeleiding. Dat is natuurlijk fijn als je snel stappen wil gaan maken. Als je sneller resultaat wil gaan zien kan je beter privé assertiviteitstraining nemen. Maar als je wat meer tijd hebt kan het met een klasje ook heel erg fijn zijn om te doen. Dan leer je tegelijkertijd ook nog mensen kennen. En doe je samen de assertiviteitstraining.Gezondheid

Rusland registreert als eerste ter wereld een vaccin tegen het coronavirus

De massaproductie van het vaccin zal in de nabije toekomst beginnen, verwacht de president van de Russische Federatie Vladimir Poetin

OVER DIT ONDERWERP
De eerste ter wereld. Wat is er bekend over het Russische vaccin tegen coronavirus
“Voor zover ik weet is er vanmorgen voor het eerst ter wereld een vaccin tegen een nieuwe coronavirusinfectie geregistreerd”, aldus de president.

Poetin vroeg het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid Mikhail Murashko om hier gedetailleerd over te informeren. “Ik weet dat het behoorlijk efficiënt werkt, een stabiele immuniteit vormt en, ik herhaal, alle noodzakelijke controles heeft doorstaan”, voegde de Russische leider eraan toe.

Eerder zei Murashko dat klinische proeven met een vaccin ontwikkeld door het National Research Center (SIC) for Epidemiology and Microbiology genoemd naar N.F. Gamaleya van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie, eindigde.

De massaproductie van het in Rusland geregistreerde coronavirusvaccin zou in de nabije toekomst moeten beginnen, terwijl vaccinatie vrijwillig zal zijn, zei de president van de Russische Federatie. “Ik hoop dat we in de nabije toekomst met massaproductie kunnen beginnen – dit is wat belangrijk is – massaproductie van dit “, zei het staatshoofd. Volgens hem is dit nodig zodat iedereen zo’n inenting kan krijgen. Tegelijkertijd benadrukte Poetin dat “dit natuurlijk uitsluitend vrijwillig moet gebeuren”.

“Ik weet dat het werk aan dit soort vaccins in Rusland doorgaat in andere instellingen, ik wens alle specialisten succes, we moeten degenen die deze eerste stap hebben gezet, dankbaar zijn”, zei Poetin, die het erg belangrijk noemde voor zowel Rusland als over de hele wereld.

OVER DIT ONDERWERP
Alles over het coronavirus: een selectie van relevante materialen
“Het belangrijkste is natuurlijk dat we in de toekomst de onvoorwaardelijke veiligheid van het gebruik van dit vaccin en de doeltreffendheid ervan kunnen garanderen. Ik hoop dat het zo zal zijn”, vervolgde het staatshoofd. De president feliciteerde iedereen die aan het  werkte. Hij sprak ook zijn dank uit aan de Russische premier Mikhail Mishustin, minister van Volksgezondheid Michail Murashko en nam nota van de bijdrage van vicepremier Tatyana Golikova. ‘Dit is een succes, ik feliciteer u nogmaals’, sprak het staatshoofd tot de kabinetsleden.

Poetin vroeg de minister of soortgelijke vaccins ergens anders ter wereld zijn geregistreerd. Murashko antwoordde dat er ontwikkelingen gaande zijn in China en in een aantal andere landen, “maar er zijn nog steeds klinische studies aan de gang.” “In feite is het kentekenbewijs in volledig formaat het eerste dat in Rusland wordt afgegeven”, zei het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid.

“Ik hoop dat onze collega’s in het buitenland ook vooruitgang zullen boeken, en dat er veel producten op de wereldmarkt zullen verschijnen voor  en vaccins die kunnen worden gebruikt”, zei Putin.

 

https://www.dergatsjev.be/2020/08/het-eerste-vaccin-tegen-coronavirus-ter.html
Gezondheid

Kom van je klachten af met behulp van acupunctuur in Uithoorn

Heeft u last van ver vermoeidheids- en pijnklachten? Acupunctuur in Uithoorn kan u hierbij helpen. De acupunctuur praktijk in Uithoorn biedt behandelingen aan bij klanten met een gevarieerd klachtenp3troon. Door middel van acupunctuur, oftewel naaldtechnieken, moxatechnieken, cupping, laser acupunctuur of een combinatie hiervan probeert de acupunctuur praktijk in Uithoorn de mensen van de klachten af te helpen.

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een oosters geneeswijze en is een middel om bij te bestrijden. De acupunctuur praktijk in Uithoorn gebruikt acupunctuur voor behandeling van klachten, Door op specifieke plekken van het lichaam een naald te plaatsen worden de meridianen gestimuleerd waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden en het desbetreffende orgaan of spier weer normaal functioneren. Met acupunctuur zijn veel klachten te behandelen, klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, pijn in spieren en gewrichten, artrose, buikpuin, reuma, stress of spijsverteringsproblemen zijn met acupunctuur te behandelen. Ook kan acupunctuur helpen als je wilt afvallen. Bij Acupunctuur praktijk in Uithoorn kun je een behandeling afspreken voor een van deze klachten. Heb je last van ander klachten? Ook dan kun je langs komen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kijken wij of acupunctuur praktijk in Uithoorn iets voor u kan doen.

Laser acupunctuur bij de acupunctuur praktijk in Uithoorn

De acupunctuur praktijk in Uithoorn heeft iets bijzonders op het gebied van behandelingen. Ze biedt namelijk laser acupunctuur aan. Laser acupunctuur is een fusie van moderne en oude methodes waarin een procedure gebruikt wordt die bekend staat als acupunctuur. Deze nieuwe methode heeft als doel een sneller herstel van spieren, pezen en gewrichten. Doordat er gebruikt wordt van een laser is de behandeling compleet. Normaal worden op de plek waar je last hebt acupunctuur naalden in de huis in de huid gestoken, maar nu wordt er gebruik gemaakt van een laser. Ook is deze methode goed voor mensen die willen afvallen. Laser acupunctuur heeft als groot voordeel dat het gevoel van honger afneemt, hierdoor heb je minder vaak trek en neem je ook minder vaak eten tot je. Op lange termijn kan dat zorgen voor gewichtsverlies. Ook is het van invloed op stemmingen en emoties. Een behandeling met de laser acupunctuur kan ervoor zorgen dan gevoelens zoals angst, gevoelens van depressie en positiviteit kan worden verbetert. Ook dat kan weer van gunstige invloed zijn op gewichtsverlies. Een behandeling acupunctuur in Uithoorn heeft dus veel voordelen.

Gezondheid

Een oplossing voor uw lichamelijke klachten

Er bestaan veel verschillende soorten lichamelijke klachten en eenieder zal zijn voorkeur hebben bij een bepaalde soort behandeling of oplossing. Zo denkt fysio Almelo, dat er een heleboel oplossingen en mogelijkheden ligt bij fysiotherapie. Dit kan zijn voor mensen die last hebben van hun rug, nek, schouder, knie, heup en/of enkel. Al deze klachten kunnen op verschillende wijzen optreden. Voor de een ligt het probleem bij het werk. Deze persoon moet elke dag zware dingen tillen en doet dit met een verkeerde houding, daardoor heeft hij nu chronisch last van zijn rug. Een ander is van de fiets gevallen een aantal weken geleden en heeft sindsdien last van zijn knie en heupen. De klachten nemen alleen maar toe, omdat hij er gewoon op doorloopt. Dit zijn slechts twee kleine voorbeelden van manieren waarop bepaalde klachten kunnen ontstaan. Gelukkig zijn veel van deze klachten goed te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen met de juiste fysiotherapie. Niet alleen wordt de plek van het lichaam waar de pijn zich uitoefent behandeld, maar ook wordt er gekeken naar de oorzaak en of het hierin mogelijk is aanpassingen te brengen. 

Ons aanbod 

Dit kan bijvoorbeeld goed bij bedrijfstherapie. U gaat bij fysio Almelo in behandeling bij de specialisatie bedrijfstherapie, wanneer de klachten zijn ontstaan door uw dagelijkse werkzaamheden. Hierbij is het dus goed mogelijk om de omstandigheden op uw werk zodanig aan te passen, dat uw klachten niet terug keren, naast dat uw klachten ter plekke worden behandeld door de fysiotherapeut en u dagelijkse oefeningen meekrijgt. Andere soorten therapie die fysio Almelo biedt zijn algemene fysio, (lymf)oedeemtherapie, manuale therapie en thuiszorg therapie. Als u klachten heeft zoals lymfoedeem, diabetes, COPD, Parkinson of fibromyalgie kunt u ook terecht bij fysio Almelo. De specialisten zijn van alle markten thuis.Gezondheid

Denkt u een pessimist te zijn?

Vaak lijkt piekeren niet zo erg. Het zijn namelijk niet zulke grote dingen waar we over piekeren, zoals of we de achterdeur wel echt op slot hebben gedaan. Piekeren kan ook over grotere dingen gaan helaas.

De definitie van piekeren is volgens de encyclopedie langdurig nadenken over gebeurtenissen die men eerder als negatief ervaren heeft. Dit kunnen vele dingen zijn. De laatste tijd horen we steeds vaker over burn-outs en andere werk gerelateerde klachten. Overspannenheid, stress, hoog gevoeligheid, paniekaanvallen of slaapproblemen. Ook fysieke klachten zoals rugpijn of migraine zijn tekens van deze klachten.

Bij de Piekerpoli kunnen we u helpen met deze en andere diverse  klachten. Onze psychologen zitten in Noord- en Zuid-Holland op vele plekken, ook bij u in de buurt. Bent u opzoek naar psychologen Amsterdam misschien? Neem eens een kijkje op onze website en misschien kunt u op gesprek gaan met een van onze ervaren behandelaars.

We zijn er niet alleen voor u voor werk gerelateerde klachten, maar ook voor andere ongemakken. Voor de behandeling van angsten en fobieën, acceptatieklachten of relatieproblemen zijn wij er ook voor u. Wees niet bedeesd om een bezoekje te plegen aan een van onze psycholoog Leiden, Haarlem, Amersfoort, Zoetermeer, Den Bosch, Houten of Den Haag. We zitten altijd wel bij u in de buurt.

Voor veel mensen klinkt een psycholoog snel als overbodig, maar het is beter om uw klachten vroeg te behandelen.

https://piekerpoli.nl/
Gezondheid

Dry needling in Nijmegen, wat houdt het in?

Het is een steeds vaak voorkomender behandelmethode en dan hebben we het over dry needling in Nijmegen. Dry needling in Nijmegen is een behandelmethode met naalden, die alleen door fysiotherapeuten mag worden uitgevoerd die hier een speciale vervolgstudie voor hebben gedaan. Als eerste gaan we even het verschil tussen dry needling in Nijmegen en acupunctuur uitleggen, want dit zijn namelijk twee zaken die heel vaak met elkaar verward worden. Mensen die bij ons op de praktijk komen noemen het dan ook wel eens acupunctuur en dat is toch totaal iets anders. Om te beginnen is het grootste verschil tussen dry needling in Nijmegen en acupunctuur misschien wel dat dry needling een normale behandelmethode is en acupunctuur valt onder het alternatieve circuit. Een groot verschil, ook voor de zorgverzekeraars. Het tweede grote verschil is de manier waarop dry needling in Nijmegen wordt toegepast, ten opzichte van acupunctuur. Bij acupunctuur worden er namelijk meerdere naalden tegelijk op willekeurige plaatsen in het lichaam gestoken, om de energiestromen in het lichaam te bevorderen.

Mogelijkheden voor dry needling in Nijmegen

Bij dry needling in Nijmegen wordt er slechts één naald tegelijk in het lichaam gestoken en deze wordt op een plek aangebracht waar een spier vast zit. Deze wordt als het ware in de spier gedrukt, zodat deze spier zich langdurig en snel ontspant. Als u bijvoorbeeld heel veel last heeft van spierspanningsklachten of andere gerelateerde klachten en de normale behandelmethoden werken niet, dan kunt u eens overwegen om over te gaan op dry needling in Nijmegen. Zoals u wel kunt lezen is dit totaal iets anders dan acupunctuur. Een ander voordeel is dat dry needling in Nijmegen ook nog eens veel sneller gaat dan bijvoorbeeld een massage door een therapeut. Wilt u meer weten over dry needling in Nijmegen? Kijk dan even voor meer informatie op de website van onze praktijk of neem geheel vrijblijvend contact op met onze praktijk.Gezondheid

10 kilo lichter dankzij cannabisolie!

Dankzij cannabisolie ben ik 10 kilo lichter. Ik heb al van alles geprobeerd om mijn lichaamsgewicht onder controle te brengen, maar niets werkte echt op de lange termijn. Telkens weer vlogen de kilo’s eraan als ik met het zoveelste dieet was gestopt.

Dieet op basis van CBD olie

Maar sinds ik mijn dieet baseer op CBD olie ben ik al blijvend 10 kilo kwijtgeraakt. Het werkt echt! CBD olie kun je prima inzetten als je wilt afvallen. Ik ben daar het levende bewijs van.

Eenvoudige dosering

De dagelijkse dosering is erg eenvoudig. Doe 3 maal daags enkele druppels CBD olie op je tong en je zult merken dat je eetlust verdwijnt en je minder geneigd bent om te gaan eten. De kilo’s verdwijnen dan vanzelf na verloop van tijd. In enkele maanden tijd verloor ik zo 10 kilo lichaamsgewicht.

 

CBD oie is een cannabinoïde

CBD olie is een niet-psychoactieve stof, een cannabinoïde die gewonnen wordt uit de industriële hennepplant. Via een complex extractieproces wordt de CBD gewonnen uit de toppen van de hennepplant. Het is een volledig biologisch product. Je wordt er in tegenstelling tot THC niet stoned of high van. CBD olie is een volkomen legaal product in Nederland en te koop in tal van gezondheidswinkels en drogisterijen.

CBD gehalte

Let wel goed op het CBD gehalte dat in het flesje zit. Dat is namelijk de werkzame stof waar het om gaat. Niet alle aanbieders van CBD olie leveren CBD met een even hoog CBD gehalte. Daar moet je zeer goed op letten. Er zijn zelfs gevallen bekend waarin nauwelijks concentratie van de werkzame stof CBD in zit. Test dit altijd of laat het testen. Het is belangrijk om te weten hoe hoog het percentage aanwezig CBD is, dat het flesje olie bevat.

Meer informatie

Wil je meer weten over CBD olie neem dan contact op met Cannabisolie.com of kijk voor meer informatie op de website van cannabisolie.com. Je kunt bij ons tevens kwalitatief hoogwaardige CBD olie kopen. De CBD olie van cannabisolie.com bevat gegarandeerd 10,9% CBD.

http://www.cannabisolie.com