Hoe houd u uw werknemers tevreden op de werkvloer? Dat begint vaak bij een goede kop koffie. Goede resultaten beginnen namelijk ook bij een goede werkomgeving. En een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar koffiesoorten en koffiemachines? Wij geven u tips.

Een professionele machine op het werk

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die is er helaas niet. Het verschilt per bedrijf wat de beste keuze is. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. U dient bij de keuze van een koffiemachine te kijken naar wat voor capaciteit de machine nodig heeft en wat voor variaties de machine moet kunnen zetten. Het is dus niet aan te raden om lukraak een machine te kopen zonder de verschillende opties te overwegen.

Verschillende soorten koffie

Koffie wordt steeds meer populair, daarom komen er ook steeds meer soorten. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom delen we met u verschillende soortern koffie die gedronken kunnen worden op het werk;

• Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie.
• Capuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim
.
• Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. 

• Caffé lungo, minder sterke espresso.
 

Belangrijk is dat uw medewerkers vaak niet altijd dezelfde soort koffie drinken. Vraag ernaar bij uw medewerkers. Zo weet u zeker dat u het juiste apparaat kiest.

Thuis kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts

https://deac.nl/