Entertainment

Maagd en Leeuw komende periode: wat kun je verwachten?

Juni

Beste Leeuw, revitaliseer je lichaam door spanning los te laten in je onderbewustzijn. Naarmate Mercurius retrograde leert deze maand, wordt het steeds duidelijker voor je dat je lichaam met elke ademhaling stress loslaat. Laat alle onnodige lasten van je geest wegvallen, zodat er weer ruimte vrijkomt voor intuïtieve inzichten. Er kunnen de komende maand verschillende aspecten van je leven helen, zoals uitdagingen in vriendschappen, problemen rondom het uiten van intimiteit en seksualiteit, blokkades rondom zelfmededogen en verslavingen. Je komt hoe dan ook sterker uit deze maand!

Juli
Beste Leeuw, door de invloed van Mercurius kunnen je dromen eindelijk uitkomen! Blijf je beste leven visualiseren. Je zult doorbraken ervaren in je stemming, gezondheid, financiën en relaties. Zelfs een klein beetje inspanning in de juiste richting van je doelen zal al bemoedigende resultaten opleveren. Het Universum zegt volmondig “Ja!” tegen alle dingen die je wilt verbeteren. Oude emotionele wonden met mensen kunnen helen, zelfs als je nooit had gedacht dat dit nog mogelijk was. Zorg alleen wel dat je gezonde grenzen blijft stellen terwijl je de connectie weer opbouwt.

September
Beste Leeuw, Venus is in je teken en brengt harmonie in je relaties, en ook een sterk gevoel van zelfwaarde. Nu Jupiter voorwaarts keert, zul je op je werk veel doorbraken ervaren, zoals een promotie, leuk nieuw project of misschien zelfs een totaal andere baan!
Qua gezondheid ervaar je deze maand een miniwonder. Opeens wordt je duidelijk waar een aanhoudend probleem nou door wordt veroorzaakt. Dat kan bijvoorbeeld slaapproblemen zijn, depressie, een allergie of zelfs je hormoonbalans.
Op spiritueel gebied is het een goede periode om doelen voor de lange termijn te stellen. Als je net bent begonnen of gaat beginnen met mediteren, wees dan geduldig met jezelf, en gun jezelf minstens twee maanden om er een gewoonte van te maken en vruchten van te plukken.

Maagd

oktober 2018
Mediteer om onderscheid te kunnen maken tussen intuïtie en je angsten. Wanneer je geest stil is, kun je je verbinden met je innerlijke gids. Je zult de moed hebben om veranderingen aan te brengen op werkgebied als dit nodig is. Je hebt ook de kracht om nieuwe gezondheidroutines vol te houden: kleine maar consistente dingen die veel gezondheidvoordelen meebrengen. Als er zich onzekerheden aandienen, zul je niet van je apropos worden gebracht, maar gericht kunnen handelen voor meer duidelijkheid. Je bent niet alleen; je bent altijd omringd door de sterrenbeeld Maagd liefde van het Universum.

 

Lees ook je daghoroscoop Maagd

 

Entertainment

Als het tijd is voor een bruiloft is het tijd voor vrijgezellenfeest Praag

Heb jij of een van jouw vrienden of vriendinnen binnenkort plannen om binnenkort te trouwen? Dan is het tijd voor een laatste knalfuif. Organiseer een vrijgezellenfeest in Praag! Dan wordt het er echt een om nooit meer te vergeten. Wanneer je kiest voor een vrijgezellenfeest in Praag dan kies je voor: onvergetelijke momenten, een bijzonder samenzijn, knalfeesten tot diep in de nacht en oneindig veel plezier met jouw vrienden. Een vrijgezellenfeest in Praag is een keer iets anders dan in een kostuum over straat slenteren en jezelf compleet voor gek zetten, dit alleen omdat jouw vrienden niet wisten dat je ook kon kiezen voor een vrijgezellenfeest in Praag. Jij weet dit wel! Wanneer je een vrijgezellenfeest in Praag organiseert is de vlucht inbegrepen.

Praag?

Ja, Praag! Je zou je vrijgezellenfeest overal in de wereld kunnen geven. Dus waarom niet kiezen voor een vrijgezellenfeest in Praag! De hoofdstad van het wonderschone Tsjechië is gelegen in de historische regio Bohemen en staat bekend om zijn pittoreske architectuur, eten van wereldniveau en entertainment waar je ‘u’ tegen zegt. Praag heeft ook een rijke geschiedenis waar je vandaag de dag nog veel van terugziet. Zo is de stad rijkelijk gevuld met allerlei musea aangaande een grote verscheidenheid van onderwerpen. Het begin van de geschiedenis van Praag wordt vaak teruggeleid naar de Keltische stam Boii die in de buurt een soort nederzetting heeft gevestigd. Het was echter de toestroom van het kapitaal van Joodse handelaren die Praag echt op de kaart hebben gezet als een wereldstad. De meer recente geschiedenis van Praag is ook in de stad terug te vinden, dan hebben we het over de inval door Duitse troepen in de stad en de latere communistische overheersing. Genoeg materiaal om je tanden in te zetten wanneer jij en jouw vrienden de metropool bezoeken op een vrijgezellenfeest in Praag.