Beeldrijk Assen
Image default
Eten en drinken

Eén drankenservice voor al je drankbenodigdheden

Drankenservice André Knol is een slijterij waarbij je alles vindt wat je nodig hebt op het gebied van alcoholische dranken. Op dit moment zijn ze de grootste aanbieder van gedistilleerde dranken in regio Almelo. Er is een grote slijterij die je kunt bezoeken én er is een nog grotere webwinkel waar het aanbod nog gevarieerder en omvangrijker is. En je kunt er zeker van zijn dat je bij deze drankenservice vindt wat je zoekt. Want mocht je tussen de duizenden flessen whisky, wijn, likeur, speciaalbier en jenever nog steeds niet vinden wat je zoekt, dan neem je contact op met deze drankenservice en ze bestellen het voor je.

Meer dan deze slijterij heb je niet nodig

Of je nu in de buurt woont of niet, bij deze slijterij kan iedereen terecht. Bij hun winkel kun je direct jouw favoriete flesje wijn of speciaalbiertje meenemen en bij hun webwinkel bestel je dat gemakkelijk online. Deze drankenservice heeft het dus allemaal en of je nu op zoek bent naar die ene fles whisky of je collectie aan speciaalbier wilt uitbreiden, de kans dat deze slijterij het heeft, is groot. Laat je verrassen en vraag een deskundige medewerker om een optie die je zelf nog niet kende. Bij deze drankenservice werken mensen die je kunnen helpen met deskundig advies en raad.

Ook voor een werkfeestje

Een andere dienst die Drankenservice André Knol aanbiedt in Almelo en omstreken is een kleine verhuurservice, bijvoorbeeld voor feestjes van je werk. Je kunt dan een tapinstallatie, koffiezetapparatuur, biertafels en glaswerk huren. Alles wat je nodig hebt om van jouw feestje een succes te maken. Heb je relatiegeschenken nodig en wil je iets unieks kunnen geven? Dan laat je aan deze drankenservice weten wat dat moet zijn en pakken ze het schitterend in. Dat is een perfect relatiegeschenk voor jouw partners, bezoekers en klanten.