Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast duurzame ruimtes voor evenementen ook werkplekken in omgeving aan. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken en circulaire economie staat centraal bij C-Béta. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Circulair en duurzame ruimte huren in Hoofddorp

Wij van C-Béta hebben gekozen voor duurzame materialen voor de evenementenruimtes en werkplekken die wij verhuren. Dit is vindt u terug in onze evenementen en werkruimtes. C-Béta is trots op het feit dat wij circulaire evenementenlocatie aanbieden. Wij ontvangen u als u geïnspireerd wil raken door de ruimtes die wij aanbieden. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap.

Evenementenruimte in Amsterdam

Onze circulaire ruimtes zijn om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Ons uitgangspunt is om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/