Beeldrijk Assen
Image default
Geschenken

Bestel een foto in glas in de vorm van een hart van de beste kwaliteit

Als u een foto in glas in de vorm van een hart bestelt bij het bedrijf Foto In Glas, dan weet u zeker dat u een eindproduct krijgt dat van goede kwaliteit is. Meer dan tien jaar ervaring in het vak weten de ervaren medewerkers van dit bedrijf precies welke materialen ze moeten gebruiken om uw foto zo mooi mogelijk uit te laten komen. Zij gebruiken speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal met extreme hardheid en glans om uw foto op te laseren. Dit glas is stevig en het hart heeft een vlakke onderkant waardoor uw foto in glas zonder houder stabiel blijft staan op uw bureau, tafel of nachtkastje. De medewerkers van dit bedrijf helpen u bovendien bij het bewerken van uw foto. Bij deze gratis standaardbewerking wordt de achtergrond van de foto verwijderd, zodat uw foto zo goed mogelijk opvalt op het glas.

Een glascadeau van goede kwaliteit

Het optisch zuivere kristal dat wordt gebruikt bij het produceren van uw foto in glas in de vorm van een hart, is van de beste kwaliteit. Dit geeft een zo realistisch mogelijk beeld en maakt dat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Uw foto krijgt de perfecte diepte en helderheid waardoor het op een positieve manier opvalt in ieder interieur. Als u ervoor kiest om een foto in glas in hartvorm te bestellen bij dit bedrijf, dan heeft dit hart de afmetingen 65x80x35 millimeter. Bovendien wordt uw product gewoonlijk binnen twee à drie werkdagen geleverd.  

Geef een foto in glas cadeau

Als u uw geliefde, uw ouders, familie of vrienden wilt verrassen is een foto in glas in de vorm van een hart een mooi en origineel idee. Door hun favoriete foto te laten graveren in glas, is de herinnering aan het moment van de foto vereeuwigd. Uw persoonlijke geschenk maakt een geweldige indruk en maakt dat uw dierbaren hun herinnering aan het moment van de foto voor altijd zichtbaar kunnen koesteren. Als u vragen heeft over de afmetingen of de resolutie, neemt u contact op met behulp van de contactgegevens op hun website.

https://www.foto-in-glas.nl/