Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Bescherm uw medewerkers tegen virale besmetting met een airsock

Ziekteverzuim binnen uw bedrijf kan een hoge kostenpost vormen. Als medewerkers langdurig zijn uitgeschakeld gaat dat ten koste van een goede bedrijfsvoering. U kunt dit risico verkleinen door te zorgen voor goede luchtkwaliteit met behulp van de airsock. Dit systeem zorgt ervoor dat er continu frisse lucht naar binnen wordt geblazen zonder dat de aanwezigen in de desbetreffende ruimte op de tocht zitten. Ook hoeft er geen raam open, wat vaak leidt tot geluidsoverlast en wat niet altijd kan omdat er bijvoorbeeld risico is op inregenen bij slecht weer. Dit systeem is toepasbaar in talloze ruimtes en zeer flexibel qua installatie.

Kies voor veiligheid met goede ventilatie

Ventilatie is enorm belangrijk is. Hiermee wordt namelijk de verspreiding van aerosolen beperkt, de deeltjes die ziektes kunnen overbrengen. U kunt in een ruimte waar mensen samenkomen een airsock laten plaatsen om ervoor te zorgen dat er continu schone lucht in de ruimte is en er goed wordt geventileerd. Dit zorgt bovendien ook voor een verbetering van het binnenklimaat. Dit kan klachten als hoofdpijn en droge ogen bij medewerkers en bezoekers enorm verminderen.

Vraag nu een offerte aan voor gezonde lucht op kantoor

Wilt u ook de zekerheid van schone lucht op kantoor? Heeft uw ondernemingsraad hier al aandacht voor gevraagd en vindt u dat zij zeker een punt hebben? Neem dan contact op met BLT Luchttechniek. Zij kunnen een airsock systeem leveren voor ieder kantoor, groot en klein. Alle ruimtes waar u verse lucht wenst kunnen worden voorzien van dit systeem. U vindt de contactgegevens op de website. Hier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Hier kunt u ook meer informatie lezen over de werking van het systeem en de toepassingsmogelijkheden. Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van BLT Luchttechniek.

https://www.bltluchttechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Een zakelijk conflict oplossen met legal mediation

Lambrisering op maat maken nu

Het ontwikkelassessment wordt steeds vaker gebruikt