Banen en opleidingen

12 soorten ontwikkelaars die elke recruiter zou moeten kennen

HRIS

Door de groeiende vraag naar recruiting programmeurs moeten recruiters hun kennis voortdurend verbeteren

Ontwikkelaars hebben hetzelfde als andere medewerkers: ze hebben allemaal verschillende vaardigheden en capaciteiten. Een IT-specialist die gespecialiseerd is in het maken van een visuele interface werkt bijvoorbeeld heel anders dan een ontwikkelaar die zich richt op de logica achter software. Ook de gebruikte tools spelen een belangrijke rol.

Aangezien u echter (in de meeste gevallen) geen ontwikkelaar bent, kan het moeilijk voor u zijn om ze uit elkaar te houden en degene te vinden die het beste bij u past.

Stack Overflow voerde dit jaar een onderzoek uit waarbij meer dan 90.000 mensen werden ondervraagd met het oog op de technologische industrie en in het bijzonder de ontwikkelingsfocus. Ze gebruikten deze gegevens om een ​​lijst te maken met de 12 meest voorkomende typen programmeurs. Dit helpt bij het beantwoorden van de belangrijkste vragen in de toekomst: op welk gebied werkt de ontwikkelaar actief, hoe werkt hij en wat doet hij precies?

Back-end developers

Back-end-ontwikkelaars, ook wel server-side-ontwikkelaars genoemd, richten zich op de logica van softwaresystemen – dat wil zeggen: wat zorgt ervoor dat het systeem werkt en verbetert de prestaties. Deze hebben doorgaans betrekking op hoe machines op zichzelf functioneren (dwz “computertheorie”), en het ontwerp van systemen die gegevens verwerken en opslaan, waarbij vaak complexe algoritmische berekeningen worden uitgevoerd. Ze zijn het meest voorkomende type ontwikkelaar, gevolgd door full-stack-ontwikkelaars.

Basis IT-professionals zijn meestal bekend met veelgebruikte, veelgebruikte programmeertalen zoals Java, C ++ en in het bijzonder Python, een van de meest gebruikte en ook de meest populaire programmeertalen. Als de specialist bekend is met recentere talen, dan kan dat gevolgen hebben voor het gemiddelde salaris: vloeiendheid in een innovatieve programmeertaal als Go of Rust leidt tot hogere salarissen. Backend-ontwikkelaars verdienen gemiddeld meer geld dan bijvoorbeeld front-end-programmeurs, zelfs met hetzelfde ervaringsniveau.

Front-end developers

Front-end-ontwikkelaars, ook wel client-side-ontwikkelaars genoemd, richten zich op het creëren, onderhouden en verbeteren van de gebruikersinterfaces waarmee de meesten van ons omgaan bij het gebruik van een product of technologie. Ze hebben de neiging om ontwerpen van gebruikersinterfaces intuïtiever te maken en browseroverschrijdende problemen op te lossen.

Frontend-ontwikkelaars zijn bekend met mobiele programmeertalen zoals JavaScript en CSS. Ze zijn ook goed thuis in front-end frameworks zoals React, Angular of jQuery – de laatste verreweg het populairst.

Front-end-ontwikkelaars zijn het op twee na meest voorkomende type ontwikkelaar, met 32,5% van de respondenten uit Duitsland in de enquête. Ze behoren ook tot de minst ervaren mensen, met een gemiddelde wereldwijde achtergrond van minder dan acht jaar werk.

Full-stack developers

Full-stack-ontwikkelaars combineren de vaardigheden en benaderingen van backend- en frontend-ontwikkelaars. Daarom werken ze zowel met de basislogica van het programma als met de gebruikersinterface. Om deze reden zijn ze in staat om de ontwerpen van interne en externe systemen beter op elkaar af te stemmen en het risico op wrijving of conflict tussen deze systemen te verminderen. Omdat hun focusgebied echter groter is, zijn ze soms veelzijdiger. Full-stack programmeurs ontvangen echter elk jaar hogere lonen dan fronten of backs. Bovendien adopteren en gebruiken sommigen Clojure, die verreweg de meest winstgevende programmeertaal is.

Full-stack-ontwikkelaars zijn het meest voorkomende type: ze vormden ongeveer 50% van de respondenten in de enquête.

Desktop developers

Desktopontwikkelaars werken aan software die is ontworpen om op individuele laptops of desktops te draaien. Deze software is ontworpen om te draaien op een besturingssysteem zoals Windows, Apple OSX of Linux. Sommige desktopontwikkelaars werken met slechts één besturingssysteem, andere met meerdere besturingssystemen. Ze hebben een aantal van dezelfde vaardigheden als ontwikkelaars van back-end, maar zijn meestal bekend met het gebruik van SDK’s en grafische bibliotheken zoals XAML, Cocoa of .NET. Ongeveer tien tot vijftien jaar geleden kwamen desktopontwikkelaars vaker voor dan nu. Ze stonden op de vierde plaats in de poll. Ze zijn over het algemeen zeer ervaren en hebben gemiddeld bijna tien jaar ervaring.

Mobiele developers

Terwijl desktopontwikkelaars code schrijven die wordt gebruikt voor laptops en desktops, schrijven ontwikkelaars van mobiele applicaties code voor mobiele besturingssystemen zoals de iPhone en Android. Sommige mobiele ontwikkelaars zijn meestal gespecialiseerde frontends die mobiele technologieën, platforms en softwaretalen gebruiken in plaats van webprogrammeertalen. Andere ontwikkelaars van mobiele apps gebruiken echter zelfstandige apps en systemen, zoals desktopontwikkelaars. Ze werken voornamelijk in iOS-apparaatspecifieke talen (Objective C en Swift) en Android-apparaten (Java / Kotlin), maar kunnen ook werken in C, C ++ en aanverwante technologieën, evenals in andere veelgebruikte programmeertalen. …

Uit het onderzoek bleek dat mobiele ontwikkelaars gemiddeld 55.000 euro per jaar verdienen en tot de minst betaalde behoren (zowel wereldwijd als in Duitsland). Tegelijkertijd zijn zij het minst ervaren, wat een andere factor is in de daling van de lonen. Over het algemeen kan worden gezegd dat de salarissen van mobiele ontwikkelaars doorgaans lager zijn dan die van andere programmeurs met hetzelfde gemiddelde ervaringsniveau.

Grafische programmeurs

Grafische programmeurs werken voornamelijk in de videogame- en special effects-industrie. Ze creëren hun eigen projecten of implementeren anderen, werken aan rendering, arcering en andere visuele effecten, en creëren complexe afbeeldingen in games, films, tv-shows en andere visuele media. Hun vaardigheden zijn meestal extreem specifiek en ze hebben vaak uitgebreide basiskennis van wiskunde en algoritmen, evenals artistieke vaardigheden en talenten. Grafische programmeurs zijn meestal vloeiend in programmeertalen zoals Java, JavaScript en C ++. Degenen die gespecialiseerde talen kennen, zoals Swift en Objective-C (die worden gebruikt om games voor iOS te ontwikkelen), hebben vaak veel vraag. Over het algemeen bevinden grafische programmeurs zich meestal onderaan het salarisbereik. Ze verdienen meestal iets meer dan mobiele ontwikkelaars € 55.000 per jaar, maar ze hebben meestal iets meer ervaring.

Database-ingenieur

Database-engineers (en beheerders) maken en beheren databasesystemen en de systemen en applicaties die worden gebruikt om gegevens uit de databaseopslag op te halen. In sommige functies beheren database-ingenieurs ook datapijplijnen (dat wil zeggen, ze zetten productiegegevens om in analytische payload) en richten zich ook op het optimaliseren van prestaties. Hun vaardigheden omvatten doorgaans SQL-gebaseerde implementaties (zoals MySQL en PostgreSQL) en kunnen ook meer specifieke en moderne NoSQL-databases omvatten (zoals MongoDB en Cassandra). Database-engineers zijn ook vloeiend in programmeertalen, met name Python.

Met een landelijk gemiddelde van 9,5 jaar behoren database-engineers tot de meest ervaren ontwikkelaars. Uit het onderzoek blijkt dat hun salarissen vaak achterblijven bij andere typen ontwikkelaars met gemiddeld minder ervaring, zoals full stack en Data Scientists. Ze worden vergeleken met desktopontwikkelaars die gemiddeld iets meer verdienen, maar wat meer ervaring hebben.

Data scientists

Datawetenschappers gebruiken programmeertools om grote hoeveelheden data om te zetten in bruikbare informatie om conclusies te trekken en informatie te verkrijgen. Ze zijn over het algemeen niet op het gebied van informatica, maar zijn goed thuis in het gebruik van machine learning-talen zoals R, Python en tools zoals Spark om statistische analyses en prognoses uit te voeren. Ze hebben doorgaans een uitgebreide kennis van statistiek en kunnen effectief communiceren met management, verkoop, marketing en andere afdelingen.

Datawetenschappers behoren tot de best betaalde ontwikkelaars als je naar hun gemiddelde ervaring kijkt. Ze staan ​​op de vierde plaats onder de respondenten en behoren tot de best betaalde ontwikkelaars ter wereld. Volgens het onderzoek zijn datawetenschappers met een gemiddelde ervaring van 7,8 jaar niet erg ervaren. Hun gemiddelde salaris is echter hoger dan dat van meer ervaren ontwikkelaars zoals DBA’s en desktopontwikkelaars.

DevOps en Site Reliability Engineers (SRE)

DevOps- en Site Reliability-ingenieurs vereenvoudigen het productieproces van applicaties. Ze zijn specifiek gericht op het schrijven van code die ervoor zorgt dat de applicatie veilig in productie gaat en functioneel en toegankelijk blijft voor zowel ontwikkelaars als gebruikers. Dit omvat veel taken en disciplines, waaronder het maken van processen, het leveren van bronnen en het veerkrachtig maken van de applicatie-infrastructuur tegen mogelijke virussen, databasebeschadiging, fouten en andere potentiële problemen. Ze zijn over het algemeen erg bekend met cloudproviders zoals AWS en Azure, tools voor continue integratie zoals spinnaker en Git-implementaties en logbeheersystemen zoals Splunk.

DevOps / SRE-ontwikkelaars behoren tot de best betaalde ontwikkelaars in de branche. Uit de enquête bleek zelfs dat zij met een gemiddeld wereldwijd salaris van $ 95.000 de best betaalde ontwikkelaars zijn. Ze zijn meestal ook erg ervaren. Een andere reden voor hun hoge salaris is hun keuze uit programmeertalen: Ruby en Go zijn de twee meest waardevolle talen op het gebied van salaris.

Quality Assurance / Control (QA) specialisten

Quality Assurance Professionals (ook wel QA’s genoemd) zorgen ervoor dat de applicatie werkt zoals verwacht. QA-technici zorgen er speciaal voor dat code die door andere ontwikkelaars is geschreven, de betreffende toepassing niet beschadigt. Traditioneel hebben QA-ingenieurs codes handmatig getest met behulp van software om te zien of er iets mis is gegaan. Hoewel veel QA-ingenieurs dit nog steeds als een onderdeel van het proces beschouwen, kunnen ze ook geautomatiseerde tests programmeren die gebruik simuleren en controleren op fouten. Dit kunnen unit-tests of integratietests zijn.

Terwijl ze werken aan code die is geschreven door andere ontwikkelaars, spreken QA-ingenieurs verschillende programmeertalen. Deze omvatten de meest voorkomende testautomatiseringstalen (Java en Python), evenals andere talen zoals Ruby. Ze behoren gemiddeld tot de minst ervaren ontwikkelaars. Hoewel hun salaris aan de onderkant van het spectrum ligt, is hun salaris gemiddeld hoger dan bij andere ontwikkelaars met meer ervaring. Uit onderzoek blijkt dat ze qua jarenlange ervaring en salarisniveaus ongeveer gelijk zijn aan front-end developers.

Ontwikkelaars van Customer Relationship Management (CRM)

Ontwikkelaars op het gebied van klantrelatiebeheer bevinden zich op de grens tussen computergebruik en verkoop. Ze richten zich op het maken, aanpassen en implementeren van bedrijfssoftware (software die klant- en bedrijfsinformatie opslaat). Bedrijfssoftware valt doorgaans in een van de drie categorieën: klantrelatiebeheersystemen (zoals Salesforce), enterprise resource planning-systemen (zoals SAP) en documentarchiveringssystemen (zoals Sharepoint). Ontwikkelaars op het gebied van klantrelatiebeheer kunnen een cruciale rol spelen bij het verhogen van de verkoop en klanttevredenheid door codes te schrijven om verkoop- en productprocessen te verbeteren.

Ingebouwde ontwikkelaars

Embedded-ontwikkelaars verschillen van alle andere typen programmeurs die in deze lijst worden genoemd doordat ze niet met software werken, maar met hardware. Dit betekent dat in plaats van codes te schrijven voor systemen, programma’s en applicaties die op een machine draaien, ze op het eigenlijke hardwaresysteem zelf draaien. Firmware-ontwikkelaars programmeren het gedrag van microcontrollerchips, firmware en andere apparaten, soms zelfs kaal (systemen zonder besturingssysteem) tussen hardware en code. Ze werken meestal in C / C ++, hebben veel technische kennis en er wordt steeds meer vraag naar, aangezien steeds meer dingen die we in het dagelijks leven gebruiken (bijvoorbeeld apparaten en voertuigen) microprocessors en andere microschakelingen met ingebouwde logica vereisen …

Hier zijn alle 12 soorten ontwikkelaars die elke IT-recruiter in zijn werk zou moeten kennen. We hopen dat de selectie van IT-personeel voor u wat gemakkelijker wordt.

seekers kickstart

https://www.globalrecruitment.info/
Banen en opleidingen

AUTOMATION ENGINEER 55k firmawagen 32 vakantiedagen

Dit Belgische bedrijf heeft 300 medewerkers en een omzet van ongeveer 250 miljoen euro en is een zeer winstgevend bedrijf. Door het grote succes van België worden ze beschouwd als een van de marktleiders op dit gebied!

Door de huidige groei is het Kortrijkse bedrijf op zoek naar een automatiseringsingenieur. Ben jij klaar voor de nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw taken:

 • Als automatiseringsingenieur houd je je bezig met het schrijven van embedded software C / C ++, het ontwerpen van mechatronische oplossingen en het ontwerpen van elektronische en machinebesturingen.
 • Je bent toegewijd aan het optimaliseren en analyseren van bestaande producten en oplossingen, en het overwegen van verdere verbeteringen en nieuwe producten / nieuwe generaties.
 • U moet werken aan de software- en hardwareaspecten van complexe materiaalbehandelingssystemen die in industriële magazijnen worden gebruikt.

Jouw profiel:

Als automatiseringsingenieur heb je een diploma industriële automatisering en een diploma burgerlijk ingenieur.

Minimaal 3 jaar werkervaring in embedded development (C / C ++).

Het aanbod:

 • Het totale jaarsalaris is circa 55.000 euro, afhankelijk van uw kennis en ervaring.
 • U kunt een rustige vakantie doorbrengen in een auto van de zaak met een gaskaart.
 • 8 euro maaltijdcheque, handig om te winkelen.
 • Onbeperkt gsm-abonnement en een laptop.
 • U kunt vrijelijk 32 dagen op vakantie gaan zodat u na een flinke vakantie uw taken kunt blijven afwerken.
 • Belangrijke verantwoordelijkheden binnen het bedrijf, zodat uw invloed niet wordt genegeerd.
 • Door een stabiele werkomgeving kunt u zich volledig concentreren op uw werk.

https://www.vindazo.be/vacatures/engineer-utiliteit.html
Banen en opleidingen

Credit Collector Consultant

data medewerker

Introductie

Ben je klaar voor je nieuwe carrière? Triple A Solutions draagt ​​graag bij aan uw succesverhaal! Wij geven u een volledig inzicht in de verschillende onderdelen van het debiteurenbeleid. Gewapend met deze kennis kun je starten met een van onze projecten, waar je veel ervaring mee opdoet.

Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener van credit management oplossingen. Samen met onze klanten zoeken we naar hun behoeften op het gebied van debiteurenbeheer en stellen we oplossingen op maat voor. Wij bieden een unieke combinatie van kennis, kredietprofessionals en software.

Als kredietontvanger (Ref. 315) ontmoet u uiteindelijk een van onze klanten, verspreid over heel België (de locatie is afhankelijk van het huis en het project). Je treedt op als tijdelijk adviseur, of via een vast contract met de opdrachtgever als permanente versterking van het team. Op basis van uw persoonlijke gegevens en verwachtingen, vinden wij de perfecte match!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Als kredietontvanger zorg je ervoor dat openstaande facturen worden betaald aan onze klanten. dit betekent:
 • Contacten onderhouden met klanten en andere (interne) belanghebbenden;
 • Volg verschillende documenten via de telefoon;
 • Beslissingen nemen over openstaande debiteuren en ervoor zorgen dat passende oplossingen worden geïmplementeerd;
 • Ondersteuning bieden voor documenten in de juridische fase (bijvoorbeeld herinneringen sturen).
 • Afhankelijk van de eindklant neem je min of meer verantwoordelijkheid.

Jouw profiel

 • Je bent tweetalig NL / FR, het kennen van de derde taal is een bonus;
 • Je hebt analytisch vermogen en bent geïnteresseerd in cijfers;
 • Je communiceert zelfverzekerd, maar bent diplomatiek en klantvriendelijk;
 • Je kunt een beetje druk aan;
 • Je bent een teamspeler;
 • Ervaring met incassobureaus of telefonische agenten heeft de voorkeur.

Onze aanbod

 • Uitstekend werk in een dynamische werkomgeving, waar business en entertainment elkaar afwisselen;
 • Goed totaalsalaris en aantrekkelijk pakket extralegale voordelen;
 • Onder begeleiding van echte kredietdeskundigen een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen;
 • Kans voor groei.

https://www.administratieve-medewerker.be/p/callcenter-agent.html
Banen en opleidingen

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Wil jij een commerciële uitnodiging aangaan in de agrarische deel en meewerken aan huisvestingsoplossingen voor o. A. Melkkoeien? dat kan in deze veelzijdige functie van kapitalistisch medewerker binnendienst bij een producer en leverancier van nieuwe stalinrichtingen. Vanuit het kantoor in dokkum heb jij dagelijks voeling met ( inter ) nationale melkveehouderijen en dealers en maak je gedeelte uit van een gedreven verkoopteam met drie collega’s in de buitendienst.

Wat bieden we jou?

Een rechtstreeks dienstverband voor 40 uur per week ; een bruto maandsalaris tot maximaal € 2. 700 op poot van een 40-urige werkweek ; een uitdagende functie met veel keuze binnenshuis een klein en hecht team ; een werkomgeving waar je de gelegenheid krijgt om te eigenmaken en jezelf te ontwikkelen. Wat ga je doen?

In deze baan als kapitalistisch medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor ( inter ) nationale melkveehouderijen en dealers en biedt je sales steun aan de drie accountmanagers in de buitendienst. daarnaast heb je dagelijks inwendig voeling met je collega’s van het montageteam, de vervaardiging, het provisiekamer en de administratie. als kapitalistisch medewerker binnendienst bent jij dé commerciële duizendpoot die klanten en dealers telefonisch en/of via mail voorziet van productinformatie en advies. aan de hand van de vraagstelling kun jij heel goed determineren of een visite aan een melkveehouder door de accountmanager gewenst is óf dat jij met je inherent cognitie en expertise melkveehouders overigens kunt helpen. calculaties en kostprijsberekeningen opgraven ten behoeve van de vervaardiging en/of nieuw te evalueren waar, het opgraven van technische tekeningen in autocad, het opstellen van offertes, het telefonisch consumeren van orders, het inkopen van grondstof, het afhandelen van storingen en klachten en het telefonisch toenaderen van eventuele nieuwe klanten ; het is zomaar een lijst van werkzaamheden die onderdeel uitmaken van deze veelzijdige commerciële binnendienstfunctie!

Wie ben jij?

Je bent minimaal mbo4 geschoold ( hbo werk- en denkniveau ) ; je hebt ervaring in een commerciële functie te een technische werkomgeving ; je hebt ervaring met autocad óf de bereidwilligheid om deze weten je eigen te lepelen ; je ingetogen de nederlandse en engelse taal uitstekend ( duits is pré ).

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever kent middels een dealernetwerk een aantal verkooppunten maar werkt vanuit dokkum ook met een eigen verkoopteam dat direct ‘op de boer’ opereert. Door dit rechtstreekse contact tussen veehouder en fabrikant is het bedrijf in staat meteen te binnentreden op vragen uit de markt. Ruil van achterhoofd leidt tot nieuwe ideeën. Ideeën die op de tekentafel in het friese dokkum snel en gexebigend geworden uitgewerkt in nieuwe producten en huisvestingsoplossingen voor melkkoeien, jongvee en kalveren. Het bedrijf telt pakweg 15 medewerkers en heeft een eigen montageteam. Binnenshuis het bedrijf heerst een informele werksfeer en een ‘doen wat we zeggen’ mentaliteit.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-buitendienst.html
Banen en opleidingen

Een leuke baan laten zoeken door uitzendbureau Deurne

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de omgeving van Deurne kan uitzendbureau Deurne je daar erg goed bij van dienst zijn. uitzendbureau Deurne heeft verschillende soorten banen in het aanbod en werkt samen met de leukste bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste mensen die waarde willen toevoegen aan de bedrijven. Bij uitzendbureau Deurne geef je aan naar wat voor soort baan je op zoek bent en dan wordt er een perfecte match voor je gezocht. Het is geheel vrijblijvend en als je toch geen goed gevoel hebt bij een werkgever of je wil toch liever iets anders doen kan je dit altijd aangeven. uitzendbureau Deurne gaat dan op zoek naar iets nieuws voor je wat wel goed bij je past. Door het grote netwerk dat uitzendbureau Deurne heeft kan je snel aan een baan komen. Je hoeft niet zelf op zoek en je wordt door hen gekoppeld aan een bedrijf. Misschien had dat bedrijf wel geen vacatures op de website staan, maar kun je via uitzendbureau Deurne daar wel aan een baantje komen. 

Flexibel of vast

Je kunt via uitzendbureau Deurne ook meerdere banen tegelijk hebben. Zo is er wat afwisseling in de werkzaamheden en werk jij voor verschillende werkgevers. Zo kan je optimaal genieten van je vrijheid en je geld verdienen door dingen te doen die jij ook echt leuk vindt. Je kunt kiezen uit een flexibele baan of een vaste baan en daar zal uitzendbureau Deurne dan een goed bedrijf voor je zoeken. uitzendbureau Deurne werkt voor werknemers, maar is ook werkzaam voor werkgevers die nieuwe enthousiastelingen zoeken om het team te komen versterken. Met meer dan duizend bedrijven in het bestand is een match zo gemaakt! Wacht dan niet langer en schrijf je snel in op de website van uitzendbureau Deurne en vind de leukste baan!

Banen en opleidingen

Business-analist vacatures

Allround Business Analyst bi, de Lier

Dümmen Orange Holland 2678ps de Lier it / computing / programmatuur

De BI vorm is voor Dümmen Orange van essentieel bij en aanleveren het overzicht over de diverse entiteiten en applicaties. Door zowel acquisities en inwonende ontwikkelingen wijzigt het inwonende applicatielandschap regelmatig. Dit heeft meteen impact op onze datawarehouse en ook de informatie behoefte waar bi in voorziet waardoor deze onafgebroken in verplaatsing is. Als allround business analist bi word je de team-lead van het bi team dat naast jou bestaat uit een inwonende bi business analist en externe bi onderwijzers die we waar nodig inhuren. Je bent verantwoordelijk voor integreren van de informatie uit diverse bronsystemen en deze te combineren en interpreteren naar onderhoudbare beheer rapportages. Je consult met de business en het vertaalt hun informatie behoefte naar oplossingen in de bi omgeving. Tezamen met je collega bi business analist toezicht je de data warehouse architectuur, de data vault en het dimensioneel ledenpop en zorgen jullie ervoor dat onze informatie architectuur het grondslag is waarop we overigens ontwikkelen.

Als team-lead bi zeggenschap je de programma van de projecten in het bi team bepaal je tezamen met de gebruikersgroep en de stuurgroep de prioriteiten van de te repeteren beheer rapportages en de te ontsluiten bronsystemen. Hierbij bewaak je de integriteit van de data en maak je een inschatting te vervaardiging van uitrusting ontwikkelkosten. Voor de realisatie van kubussen en reports vervaardiging we conventie van ssas, ssis, ssrs en power bi.

Het bi-team vervaardiging deel uit van de it-afdeling bestaande uit 22 medewerkers, in Holland, europees land en de us. Je rapporteert aan de it kennisoverdracht manager.

• afgeronde relevante hbo en/of wo opleiding ;

• minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke bi consultancy functie ;

• uitgebreide bekende van data warehouse concepten, data vault ;

• geoefend in het conventie van ssas, ssis en power bi ;

• ervaring in het opstarten en bewaken van een bedrijfsinformatie landschap ;

• ervaring in agri/horti business of supply chain is een pre ;

• goede communicatieve vaardigheden in het nederlands en engels.

https://www.vindazo.nl/keywords/business-analist.html
Banen en opleidingen

Perfecte Loopbaancoaching nu in Utrecht

Loopbaancoaching Utrecht kan je vaak helpen op het moment dat je vastloopt in je carierre. Bijvoorbeeld als je niet weet welke kant je opwilt of wat voor keuzes je wilt maken met betrekking to een volgende stap in je cariere. Loopbaan coaching is een vorm van hulp die gericht is op het ondersteunen van mensen bij het bepalen van de koers van hun loopbaan. De loopbaancoach Utrecht is een specialist in het begeleiden van mensen met betrekking tot loopbaanvraagstukken.

Wanneer volg je loopbaancoaching Utrecht?

Wanneer zou je de hulp van een loopbaancoaching Utrecht inschakelen? Dan kan op verschillende momenten, bijvoorbeeld als je net bent gestart met je loopbaan. Je staat als starte nog aan het begin van je jouw loopbaan en je weet nog niet precies wat je wilt en je moet je nog  oriënteren op hun toekomst. Loopbaancoaching Utrecht kan helpen met het maken van keuzes voor beroepskeuze. Het kan ook zijn dat je al een tijdje aan het werk bent maar uitgekeken raakt op je huidige beroep of vakgebied of je wilt groeien of specialiseren, maar weet niet precies hoe en wat. Samen met loopbaancoaching Utrecht kun je kijken naar welke mogelijkheden je hebt of welke stap je nu kan maken. Heb je geen baan, ook dan kun je gebruik maken van loopbaancoaching Utrecht. Bijvoorbeeld op het moment dat je onzeker bent en je weet niet precies hoe je goed kan solliciteren of in welke richting. Met loopbaancoaching Utrecht zorg je er niet alleen voor dat je duidelijk krijgt welke kant je op wilt ook kan de loopbaancoach je helpen met solliciteren en zelfverzekerd overkomen tijdens een gesprek. Zo kan loopbaancoaching Utrecht in diverse situaties helpen.Banen en opleidingen

Een traineeship overheid als springplank voor een betekenisvolle carrière

Bent u (recentelijk) afgestudeerd en op zoek naar een mooie baan? Een traineeship overheid volgen is voor veel mensen een betekenisvolle manier om aan hun carrière te werken. Bij de overheid krijgt u namelijk de kans om bij te dragen aan de oplossing van maatschappelijke problemen en werken in de publieke sector geeft voldoening als u zich graag wilt vastbijten in sociale vraagstukken. Onderwerpen zoals burgerparticipatie, duurzaamheid, onderwijs en werkgelegenheid zijn bijvoorbeeld typische vraagstukken waar u zich mee bezig zult houden als u een baan bij de overheid heeft. 

Waarom een traineeship overheid volgen?

Het volgen van een traineeship overheid heeft een aantal voordelen. Ten eerste krijgt u te maken met uiteenlopende vakgebieden als u bij de overheid gaat werken. Zo moet u bijvoorbeeld kennis hebben van wetgeving, beleidskaders, politieke verhoudingen en ingewikkelde besluitvormingsprocessen. Dit kan heel overweldigend zijn als u net komt kijken op de arbeidsmarkt! 

Een traineeship met de juiste begeleiding

Als u een traineeship overheid volgt, dan krijgt u hier extra begeleiding in en komt u erachter waar uw talenten liggen. Op basis hiervan kunt u uw competenties ontwikkelen. Een andere reden om een traineehship overheid te volgen is als u graag in de publieke sector zou willen werken, maar hier niet specifiek voor opgeleid bent. Opleidingen zoals bestuurskunde of politicologie sluiten natuurlijk goed aan bij een traineeship overheid, maar ook als u dus bijvoorbeeld een technische of kunstzinnige opleiding gevolgd heeft, is het mogelijk om het traineeship te volgen. Als u graag een steentje wilt bijdragen aan de maatschappij, dan bent u sowieso van harte welkom om een trainee bij de overheid te worden! Bekijk hier de actuele mogelijkheden.