Banen en opleidingen

Burn-out op het werk

werk zoeken

Ik durf te zeggen – er bestaat geen burn-out. Coaches hebben het bedacht om geld van jou te krijgen. Tegelijkertijd denk ik nog lang niet dat als je met dit probleem naar me toe komt, je grillig of gewoon lui bent. Velen zijn echt slecht. Er is geen zin om te werken, niets motiveert, enorme vermoeidheid. Maar dit is geen burn-out. Dit is ofwel simpele vermoeidheid – overwerkt en heeft een vakantie van twee weken nodig, ofwel een groot intern conflict tussen je droom en realiteit. Dit is de monoloog van een persoon die klaagt over een burn-out.
“Ik heb een kleine webstudio. 15 mensen werken. We spinnen. We hebben genoeg voor het leven. Maar na 5 jaar werken wil ik niets. De projecten zijn hetzelfde, de mensen zijn hetzelfde, de taken zijn de hetzelfde. Het is onmogelijk om een ​​studio te verkopen – Niemand heeft zo’n bedrijf nodig. Ik heb verschillende keren geprobeerd te vertrekken – zonder mij zou alles buigen. Ik ben moe en begrijp niet wat ik moet doen – zelfs niet in een strop. ‘
Of een ander typisch voorbeeld.
“Ik werk in een groot bedrijf. Uitstekend salaris. Hypotheek. Familie. Er is onlangs een zoon geboren. De baan lijkt interessant, maar het aantal goedkeuringen is enorm. Zelf kan ik geen belangrijke beslissingen nemen. Ik ben moe, alles is zinloos, de bazen zijn geen idioten, maar ze gedragen zich, op zijn zachtst gezegd, vreemd. Het lijkt erop dat het team goed is, maar alles is op. Ik kan niet stoppen – nergens zullen ze zulk geld plus een hypotheek aanbieden. Doen? “
Twee mogelijke diagnoses voor deze aandoening
je bent gewoon erg moe; je hebt je droom verraden; In de eerste is alles duidelijk: ga 2 weken op vakantie. Bovendien is het op vakantie, ZONDER ANTWOORD naar werkpost en telefoon. Laat los en kom terug met een komkommer die klaar is voor nieuwe oplossingen. Als je niet terug kunt komen met een komkommer en niet loslaat, dan is alles banaal en simpel. Je lichaam (hersenen) reageert op het feit dat je het hebt verkracht, waardoor het gedwongen wordt te doen wat je zelf niet wilt – je eigen droom verraden. Je wilde een nieuwe Google, maar in plaats daarvan ben je zelfstandige in een kleine studio zonder perspectief. Je wilde een nuttig project, en in plaats daarvan, van ‘s morgens tot’ s avonds, de borden naar je bazen schelden, zonder te begrijpen waarom ze nodig zijn. In feite vertoont uw lichaam dezelfde allergie, alleen niet voor voedsel, maar voor giftig werk. Het heeft geen zin om aan te dringen – laat alles vallen en ga je droom vervullen – bouw een nieuwe Google. We leven in de echte wereld met verplichtingen jegens dierbaren, met hypotheken, schulden en echte kansen. Als je Google had kunnen bouwen, had je het al gebouwd. Blijkbaar kan dat niet. En het te eisen is onmenselijk en stom.
Wat moeten we doen?
Onthoud je droom. Bedenk hoe het op uw werk kan worden toegepast. Misschien is dit een andere richting in het bedrijfsleven, een nieuwe baan, een nieuwe richting in het huidige werk. Delegeer wat het meest irritante is in het huidige werk. Ik begrijp dat de lijst enorm zal zijn – delegeer niet ALLES tegelijk. Dus alles stort in, en je krijgt dezelfde taken terug, alleen gestart en vernietigd. Delegeer één taak tegelijk en kies geleidelijk uit de lijst niet de meest walgelijke, maar de GEMAKKELIJKSTE. Hierdoor maakt u wat tijd vrij. Breng idealiter tot 30 procent van de werktijd mee. Besteed het aan het waarmaken van uw droom. De kans is groot dat het niet meteen zal werken. En hier heb je de moed nodig om niet op te geven en tegelijkertijd niet door te gaan met het trekken van een dood paard met de koppigheid van een indiaan. We hebben zelf metrics bedacht, waardoor we ons realiseerden dat het niet lukte. Ze hebben een dood paard gedood. Haar uiteengereten. Ze begrepen waarom ze stierf, en daarna probeerden ze het opnieuw, rekening houdend met de ervaring en de diagnose waardoor het paard stierf. Vanaf de vijfde keer zal het lukken. En nu voor het zwaarste advies. Als je het allemaal hebt geprobeerd, het een jaar hebt gedaan, maar toch is alles walgelijk, dood dan je zaak. Of zeg deze baan op. Je gaat beslist de verkeerde kant op. Stop alles. Denken. En begin een nieuw verhaal. Anders bereik je een dwaas of alcoholisme. Succes!

https://www.vindazo.be
Banen en opleidingen

Systeembeheerder unix linux

Systeembeheerder unix linux

Jouw verantwoordelijkheden

Wil je het kloppend IT-hart zijn van een organisatie? Ben je immens gelukkig wanneer de systemen en netwerk optimaal zijn afgestemd? Dan ben jij de Systeembeheerder die wij zoeken! Jouw takenpakket bestaat uit: – Je zal instaan voor het dagelijkse operationele beheer van het netwerkinfrastructuur – Het ontwerpen en optimaliseren van de technische architectuur van het netwerk – Het uitvoeren van installaties, onderhoud en reparaties op onze serverinfrastructuur en Cloud – De Active Directory beheren – Printbeheer (firmware beheer, updates, herstellingen) – GSM en GPS beheer ( stockbeheer, installatie, updates, herstellingen) – Algemene helpdesk ( eerste en tweede lijn ) – Beheer gebruikersvereisten via e-mail, telefoon of onze interne tool ( TopDesk ) – Ticketbeheer – Implementeren van software en hardware – Je zal de data en back-up beheren en diverse updates doorvoeren – Je bent verantwoordelijk voor het netwerk van de diverse vestigingen – Interne trainingen

Jouw profiel

Je bent een teamspeler. Je bent creatief en denkt oplossingsgericht. Je bent leergierig en stressbestendig.

Ons aanbod

Je komt terecht in een stabiele en dynamische onderneming. Je krijgt een competitief salarispakket met tal van extralegale voordelen. Na een geslaagde ASAP-periode krijg je een vast contract. Verder doen zij ook leuke activiteiten bij begin van zomer- en winterverlof.

https://www.vindazo.be/vacatures/systeembeheerder-unix-linux.html
Banen en opleidingen

Quality assurance manager

Quality assurance manager

Sta jij stevig in je schoenen en hou je van veel verantwoordelijkheid in je job? Blink je uit in het strategisch en analytisch denken? Denk je tenslotte kritisch na op masterniveau en ben je een echte people manager? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun productie site mee te organiseren en te leiden. Deze gerenommeerde voedingsreus heeft vestigingen over heel België en heeft absolute expertise in z’n niche. Voor deze functie werk je vanuit regio Aalter.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je neemt je verantwoordelijkheid op en bekleedt een sleutelpositie als Quality Manager.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je denkt strategisch en analytisch mee en ontwikkelt een operationele strategie op middellange termijn, gekoppeld aan concrete doelstellingen. Hierbij hecht je belang aan transparant overleg met het team, externe stakeholders en senior management.
 • Je ben in de eerste plaats een people manager. Je organiseert, coacht en coördineert de activiteiten van een 7-tal QA medewerkers en een 30-tal QC medewerkers waarvan de labomanager rechtstreeks aan jou rapporteert. Hierbij wordt van jou kritische input verwacht rond het ontwikkelen van het eigen departement waarbij je je team naar een hoger niveau weet te tillen. Als people manager heb je oog voor je mensen en tracht je hun capaciteiten maximaal te benutten en polyvalent te maken.
 • Je garandeert de veiligheid en kwaliteit op de afdeling. Om dit te realiseren met je team responsabiliseer je op verschillende niveaus d.m.v. de implementatie van duidelijke SHE & QA richtlijnen.
 • Met het oog op continuous improvement analyseer je lopende werkprocessen, definieer je knelpunten en initiëer je verbeteringen. Hierbij tracht je de balans tussen kostenefficiëntie en kwaliteit te bewaren.
 • Je zal deel uitmaken van het operationele plant team van de fabriek in Aalter

 

 

Jouw profiel

Wie ben je?

De ideale Quality Manager heeft bij voorkeur een master diploma (optie industrieel-/ bio ingenieur) en een succesvolle ervaring van minstens 8 à 10 jaar waarvan minimaal 3 jaar in een gelijkaardige functie met focus op QA. Daarnaast ben je een uiterst gedreven persoon die affiniteit heeft opgebouwd met een processing omgeving, automatisatie en/of voedingsindustrie. Je hebt een grondige leidinggevende ervaring en je hebt ervaring met het coachen en sturen van grotere teams. Tenslotte ben je gedreven, pragmatisch, kan je prioriteiten stellen en durf je beslissingen nemen. Je draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Ons aanbod

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager start je bij een snelgroeiend internationaal bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je hebt de voordelen van een KMO spirit, maar maakt deel uit van een internationale groep. Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, uitgebreid verzekeringspakket) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

https://www.vindazo.be/vacatures/quality-assurance-manager.html
Banen en opleidingen

12 soorten ontwikkelaars die elke recruiter zou moeten kennen

HRIS

Door de groeiende vraag naar recruiting programmeurs moeten recruiters hun kennis voortdurend verbeteren

Ontwikkelaars hebben hetzelfde als andere medewerkers: ze hebben allemaal verschillende vaardigheden en capaciteiten. Een IT-specialist die gespecialiseerd is in het maken van een visuele interface werkt bijvoorbeeld heel anders dan een ontwikkelaar die zich richt op de logica achter software. Ook de gebruikte tools spelen een belangrijke rol.

Aangezien u echter (in de meeste gevallen) geen ontwikkelaar bent, kan het moeilijk voor u zijn om ze uit elkaar te houden en degene te vinden die het beste bij u past.

Stack Overflow voerde dit jaar een onderzoek uit waarbij meer dan 90.000 mensen werden ondervraagd met het oog op de technologische industrie en in het bijzonder de ontwikkelingsfocus. Ze gebruikten deze gegevens om een ​​lijst te maken met de 12 meest voorkomende typen programmeurs. Dit helpt bij het beantwoorden van de belangrijkste vragen in de toekomst: op welk gebied werkt de ontwikkelaar actief, hoe werkt hij en wat doet hij precies?

Back-end developers

Back-end-ontwikkelaars, ook wel server-side-ontwikkelaars genoemd, richten zich op de logica van softwaresystemen – dat wil zeggen: wat zorgt ervoor dat het systeem werkt en verbetert de prestaties. Deze hebben doorgaans betrekking op hoe machines op zichzelf functioneren (dwz “computertheorie”), en het ontwerp van systemen die gegevens verwerken en opslaan, waarbij vaak complexe algoritmische berekeningen worden uitgevoerd. Ze zijn het meest voorkomende type ontwikkelaar, gevolgd door full-stack-ontwikkelaars.

Basis IT-professionals zijn meestal bekend met veelgebruikte, veelgebruikte programmeertalen zoals Java, C ++ en in het bijzonder Python, een van de meest gebruikte en ook de meest populaire programmeertalen. Als de specialist bekend is met recentere talen, dan kan dat gevolgen hebben voor het gemiddelde salaris: vloeiendheid in een innovatieve programmeertaal als Go of Rust leidt tot hogere salarissen. Backend-ontwikkelaars verdienen gemiddeld meer geld dan bijvoorbeeld front-end-programmeurs, zelfs met hetzelfde ervaringsniveau.

Front-end developers

Front-end-ontwikkelaars, ook wel client-side-ontwikkelaars genoemd, richten zich op het creëren, onderhouden en verbeteren van de gebruikersinterfaces waarmee de meesten van ons omgaan bij het gebruik van een product of technologie. Ze hebben de neiging om ontwerpen van gebruikersinterfaces intuïtiever te maken en browseroverschrijdende problemen op te lossen.

Frontend-ontwikkelaars zijn bekend met mobiele programmeertalen zoals JavaScript en CSS. Ze zijn ook goed thuis in front-end frameworks zoals React, Angular of jQuery – de laatste verreweg het populairst.

Front-end-ontwikkelaars zijn het op twee na meest voorkomende type ontwikkelaar, met 32,5% van de respondenten uit Duitsland in de enquête. Ze behoren ook tot de minst ervaren mensen, met een gemiddelde wereldwijde achtergrond van minder dan acht jaar werk.

Full-stack developers

Full-stack-ontwikkelaars combineren de vaardigheden en benaderingen van backend- en frontend-ontwikkelaars. Daarom werken ze zowel met de basislogica van het programma als met de gebruikersinterface. Om deze reden zijn ze in staat om de ontwerpen van interne en externe systemen beter op elkaar af te stemmen en het risico op wrijving of conflict tussen deze systemen te verminderen. Omdat hun focusgebied echter groter is, zijn ze soms veelzijdiger. Full-stack programmeurs ontvangen echter elk jaar hogere lonen dan fronten of backs. Bovendien adopteren en gebruiken sommigen Clojure, die verreweg de meest winstgevende programmeertaal is.

Full-stack-ontwikkelaars zijn het meest voorkomende type: ze vormden ongeveer 50% van de respondenten in de enquête.

Desktop developers

Desktopontwikkelaars werken aan software die is ontworpen om op individuele laptops of desktops te draaien. Deze software is ontworpen om te draaien op een besturingssysteem zoals Windows, Apple OSX of Linux. Sommige desktopontwikkelaars werken met slechts één besturingssysteem, andere met meerdere besturingssystemen. Ze hebben een aantal van dezelfde vaardigheden als ontwikkelaars van back-end, maar zijn meestal bekend met het gebruik van SDK’s en grafische bibliotheken zoals XAML, Cocoa of .NET. Ongeveer tien tot vijftien jaar geleden kwamen desktopontwikkelaars vaker voor dan nu. Ze stonden op de vierde plaats in de poll. Ze zijn over het algemeen zeer ervaren en hebben gemiddeld bijna tien jaar ervaring.

Mobiele developers

Terwijl desktopontwikkelaars code schrijven die wordt gebruikt voor laptops en desktops, schrijven ontwikkelaars van mobiele applicaties code voor mobiele besturingssystemen zoals de iPhone en Android. Sommige mobiele ontwikkelaars zijn meestal gespecialiseerde frontends die mobiele technologieën, platforms en softwaretalen gebruiken in plaats van webprogrammeertalen. Andere ontwikkelaars van mobiele apps gebruiken echter zelfstandige apps en systemen, zoals desktopontwikkelaars. Ze werken voornamelijk in iOS-apparaatspecifieke talen (Objective C en Swift) en Android-apparaten (Java / Kotlin), maar kunnen ook werken in C, C ++ en aanverwante technologieën, evenals in andere veelgebruikte programmeertalen. …

Uit het onderzoek bleek dat mobiele ontwikkelaars gemiddeld 55.000 euro per jaar verdienen en tot de minst betaalde behoren (zowel wereldwijd als in Duitsland). Tegelijkertijd zijn zij het minst ervaren, wat een andere factor is in de daling van de lonen. Over het algemeen kan worden gezegd dat de salarissen van mobiele ontwikkelaars doorgaans lager zijn dan die van andere programmeurs met hetzelfde gemiddelde ervaringsniveau.

Grafische programmeurs

Grafische programmeurs werken voornamelijk in de videogame- en special effects-industrie. Ze creëren hun eigen projecten of implementeren anderen, werken aan rendering, arcering en andere visuele effecten, en creëren complexe afbeeldingen in games, films, tv-shows en andere visuele media. Hun vaardigheden zijn meestal extreem specifiek en ze hebben vaak uitgebreide basiskennis van wiskunde en algoritmen, evenals artistieke vaardigheden en talenten. Grafische programmeurs zijn meestal vloeiend in programmeertalen zoals Java, JavaScript en C ++. Degenen die gespecialiseerde talen kennen, zoals Swift en Objective-C (die worden gebruikt om games voor iOS te ontwikkelen), hebben vaak veel vraag. Over het algemeen bevinden grafische programmeurs zich meestal onderaan het salarisbereik. Ze verdienen meestal iets meer dan mobiele ontwikkelaars € 55.000 per jaar, maar ze hebben meestal iets meer ervaring.

Database-ingenieur

Database-engineers (en beheerders) maken en beheren databasesystemen en de systemen en applicaties die worden gebruikt om gegevens uit de databaseopslag op te halen. In sommige functies beheren database-ingenieurs ook datapijplijnen (dat wil zeggen, ze zetten productiegegevens om in analytische payload) en richten zich ook op het optimaliseren van prestaties. Hun vaardigheden omvatten doorgaans SQL-gebaseerde implementaties (zoals MySQL en PostgreSQL) en kunnen ook meer specifieke en moderne NoSQL-databases omvatten (zoals MongoDB en Cassandra). Database-engineers zijn ook vloeiend in programmeertalen, met name Python.

Met een landelijk gemiddelde van 9,5 jaar behoren database-engineers tot de meest ervaren ontwikkelaars. Uit het onderzoek blijkt dat hun salarissen vaak achterblijven bij andere typen ontwikkelaars met gemiddeld minder ervaring, zoals full stack en Data Scientists. Ze worden vergeleken met desktopontwikkelaars die gemiddeld iets meer verdienen, maar wat meer ervaring hebben.

Data scientists

Datawetenschappers gebruiken programmeertools om grote hoeveelheden data om te zetten in bruikbare informatie om conclusies te trekken en informatie te verkrijgen. Ze zijn over het algemeen niet op het gebied van informatica, maar zijn goed thuis in het gebruik van machine learning-talen zoals R, Python en tools zoals Spark om statistische analyses en prognoses uit te voeren. Ze hebben doorgaans een uitgebreide kennis van statistiek en kunnen effectief communiceren met management, verkoop, marketing en andere afdelingen.

Datawetenschappers behoren tot de best betaalde ontwikkelaars als je naar hun gemiddelde ervaring kijkt. Ze staan ​​op de vierde plaats onder de respondenten en behoren tot de best betaalde ontwikkelaars ter wereld. Volgens het onderzoek zijn datawetenschappers met een gemiddelde ervaring van 7,8 jaar niet erg ervaren. Hun gemiddelde salaris is echter hoger dan dat van meer ervaren ontwikkelaars zoals DBA’s en desktopontwikkelaars.

DevOps en Site Reliability Engineers (SRE)

DevOps- en Site Reliability-ingenieurs vereenvoudigen het productieproces van applicaties. Ze zijn specifiek gericht op het schrijven van code die ervoor zorgt dat de applicatie veilig in productie gaat en functioneel en toegankelijk blijft voor zowel ontwikkelaars als gebruikers. Dit omvat veel taken en disciplines, waaronder het maken van processen, het leveren van bronnen en het veerkrachtig maken van de applicatie-infrastructuur tegen mogelijke virussen, databasebeschadiging, fouten en andere potentiële problemen. Ze zijn over het algemeen erg bekend met cloudproviders zoals AWS en Azure, tools voor continue integratie zoals spinnaker en Git-implementaties en logbeheersystemen zoals Splunk.

DevOps / SRE-ontwikkelaars behoren tot de best betaalde ontwikkelaars in de branche. Uit de enquête bleek zelfs dat zij met een gemiddeld wereldwijd salaris van $ 95.000 de best betaalde ontwikkelaars zijn. Ze zijn meestal ook erg ervaren. Een andere reden voor hun hoge salaris is hun keuze uit programmeertalen: Ruby en Go zijn de twee meest waardevolle talen op het gebied van salaris.

Quality Assurance / Control (QA) specialisten

Quality Assurance Professionals (ook wel QA’s genoemd) zorgen ervoor dat de applicatie werkt zoals verwacht. QA-technici zorgen er speciaal voor dat code die door andere ontwikkelaars is geschreven, de betreffende toepassing niet beschadigt. Traditioneel hebben QA-ingenieurs codes handmatig getest met behulp van software om te zien of er iets mis is gegaan. Hoewel veel QA-ingenieurs dit nog steeds als een onderdeel van het proces beschouwen, kunnen ze ook geautomatiseerde tests programmeren die gebruik simuleren en controleren op fouten. Dit kunnen unit-tests of integratietests zijn.

Terwijl ze werken aan code die is geschreven door andere ontwikkelaars, spreken QA-ingenieurs verschillende programmeertalen. Deze omvatten de meest voorkomende testautomatiseringstalen (Java en Python), evenals andere talen zoals Ruby. Ze behoren gemiddeld tot de minst ervaren ontwikkelaars. Hoewel hun salaris aan de onderkant van het spectrum ligt, is hun salaris gemiddeld hoger dan bij andere ontwikkelaars met meer ervaring. Uit onderzoek blijkt dat ze qua jarenlange ervaring en salarisniveaus ongeveer gelijk zijn aan front-end developers.

Ontwikkelaars van Customer Relationship Management (CRM)

Ontwikkelaars op het gebied van klantrelatiebeheer bevinden zich op de grens tussen computergebruik en verkoop. Ze richten zich op het maken, aanpassen en implementeren van bedrijfssoftware (software die klant- en bedrijfsinformatie opslaat). Bedrijfssoftware valt doorgaans in een van de drie categorieën: klantrelatiebeheersystemen (zoals Salesforce), enterprise resource planning-systemen (zoals SAP) en documentarchiveringssystemen (zoals Sharepoint). Ontwikkelaars op het gebied van klantrelatiebeheer kunnen een cruciale rol spelen bij het verhogen van de verkoop en klanttevredenheid door codes te schrijven om verkoop- en productprocessen te verbeteren.

Ingebouwde ontwikkelaars

Embedded-ontwikkelaars verschillen van alle andere typen programmeurs die in deze lijst worden genoemd doordat ze niet met software werken, maar met hardware. Dit betekent dat in plaats van codes te schrijven voor systemen, programma’s en applicaties die op een machine draaien, ze op het eigenlijke hardwaresysteem zelf draaien. Firmware-ontwikkelaars programmeren het gedrag van microcontrollerchips, firmware en andere apparaten, soms zelfs kaal (systemen zonder besturingssysteem) tussen hardware en code. Ze werken meestal in C / C ++, hebben veel technische kennis en er wordt steeds meer vraag naar, aangezien steeds meer dingen die we in het dagelijks leven gebruiken (bijvoorbeeld apparaten en voertuigen) microprocessors en andere microschakelingen met ingebouwde logica vereisen …

Hier zijn alle 12 soorten ontwikkelaars die elke IT-recruiter in zijn werk zou moeten kennen. We hopen dat de selectie van IT-personeel voor u wat gemakkelijker wordt.

seekers kickstart

https://www.globalrecruitment.info/
Banen en opleidingen

AUTOMATION ENGINEER 55k firmawagen 32 vakantiedagen

Dit Belgische bedrijf heeft 300 medewerkers en een omzet van ongeveer 250 miljoen euro en is een zeer winstgevend bedrijf. Door het grote succes van België worden ze beschouwd als een van de marktleiders op dit gebied!

Door de huidige groei is het Kortrijkse bedrijf op zoek naar een automatiseringsingenieur. Ben jij klaar voor de nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw taken:

 • Als automatiseringsingenieur houd je je bezig met het schrijven van embedded software C / C ++, het ontwerpen van mechatronische oplossingen en het ontwerpen van elektronische en machinebesturingen.
 • Je bent toegewijd aan het optimaliseren en analyseren van bestaande producten en oplossingen, en het overwegen van verdere verbeteringen en nieuwe producten / nieuwe generaties.
 • U moet werken aan de software- en hardwareaspecten van complexe materiaalbehandelingssystemen die in industriële magazijnen worden gebruikt.

Jouw profiel:

Als automatiseringsingenieur heb je een diploma industriële automatisering en een diploma burgerlijk ingenieur.

Minimaal 3 jaar werkervaring in embedded development (C / C ++).

Het aanbod:

 • Het totale jaarsalaris is circa 55.000 euro, afhankelijk van uw kennis en ervaring.
 • U kunt een rustige vakantie doorbrengen in een auto van de zaak met een gaskaart.
 • 8 euro maaltijdcheque, handig om te winkelen.
 • Onbeperkt gsm-abonnement en een laptop.
 • U kunt vrijelijk 32 dagen op vakantie gaan zodat u na een flinke vakantie uw taken kunt blijven afwerken.
 • Belangrijke verantwoordelijkheden binnen het bedrijf, zodat uw invloed niet wordt genegeerd.
 • Door een stabiele werkomgeving kunt u zich volledig concentreren op uw werk.

https://www.vindazo.be/vacatures/engineer-utiliteit.html
Banen en opleidingen

Credit Collector Consultant

data medewerker

Introductie

Ben je klaar voor je nieuwe carrière? Triple A Solutions draagt ​​graag bij aan uw succesverhaal! Wij geven u een volledig inzicht in de verschillende onderdelen van het debiteurenbeleid. Gewapend met deze kennis kun je starten met een van onze projecten, waar je veel ervaring mee opdoet.

Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener van credit management oplossingen. Samen met onze klanten zoeken we naar hun behoeften op het gebied van debiteurenbeheer en stellen we oplossingen op maat voor. Wij bieden een unieke combinatie van kennis, kredietprofessionals en software.

Als kredietontvanger (Ref. 315) ontmoet u uiteindelijk een van onze klanten, verspreid over heel België (de locatie is afhankelijk van het huis en het project). Je treedt op als tijdelijk adviseur, of via een vast contract met de opdrachtgever als permanente versterking van het team. Op basis van uw persoonlijke gegevens en verwachtingen, vinden wij de perfecte match!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Als kredietontvanger zorg je ervoor dat openstaande facturen worden betaald aan onze klanten. dit betekent:
 • Contacten onderhouden met klanten en andere (interne) belanghebbenden;
 • Volg verschillende documenten via de telefoon;
 • Beslissingen nemen over openstaande debiteuren en ervoor zorgen dat passende oplossingen worden geïmplementeerd;
 • Ondersteuning bieden voor documenten in de juridische fase (bijvoorbeeld herinneringen sturen).
 • Afhankelijk van de eindklant neem je min of meer verantwoordelijkheid.

Jouw profiel

 • Je bent tweetalig NL / FR, het kennen van de derde taal is een bonus;
 • Je hebt analytisch vermogen en bent geïnteresseerd in cijfers;
 • Je communiceert zelfverzekerd, maar bent diplomatiek en klantvriendelijk;
 • Je kunt een beetje druk aan;
 • Je bent een teamspeler;
 • Ervaring met incassobureaus of telefonische agenten heeft de voorkeur.

Onze aanbod

 • Uitstekend werk in een dynamische werkomgeving, waar business en entertainment elkaar afwisselen;
 • Goed totaalsalaris en aantrekkelijk pakket extralegale voordelen;
 • Onder begeleiding van echte kredietdeskundigen een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen;
 • Kans voor groei.

https://www.administratieve-medewerker.be/p/callcenter-agent.html
Banen en opleidingen

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Wil jij een commerciële uitnodiging aangaan in de agrarische deel en meewerken aan huisvestingsoplossingen voor o. A. Melkkoeien? dat kan in deze veelzijdige functie van kapitalistisch medewerker binnendienst bij een producer en leverancier van nieuwe stalinrichtingen. Vanuit het kantoor in dokkum heb jij dagelijks voeling met ( inter ) nationale melkveehouderijen en dealers en maak je gedeelte uit van een gedreven verkoopteam met drie collega’s in de buitendienst.

Wat bieden we jou?

Een rechtstreeks dienstverband voor 40 uur per week ; een bruto maandsalaris tot maximaal € 2. 700 op poot van een 40-urige werkweek ; een uitdagende functie met veel keuze binnenshuis een klein en hecht team ; een werkomgeving waar je de gelegenheid krijgt om te eigenmaken en jezelf te ontwikkelen. Wat ga je doen?

In deze baan als kapitalistisch medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor ( inter ) nationale melkveehouderijen en dealers en biedt je sales steun aan de drie accountmanagers in de buitendienst. daarnaast heb je dagelijks inwendig voeling met je collega’s van het montageteam, de vervaardiging, het provisiekamer en de administratie. als kapitalistisch medewerker binnendienst bent jij dé commerciële duizendpoot die klanten en dealers telefonisch en/of via mail voorziet van productinformatie en advies. aan de hand van de vraagstelling kun jij heel goed determineren of een visite aan een melkveehouder door de accountmanager gewenst is óf dat jij met je inherent cognitie en expertise melkveehouders overigens kunt helpen. calculaties en kostprijsberekeningen opgraven ten behoeve van de vervaardiging en/of nieuw te evalueren waar, het opgraven van technische tekeningen in autocad, het opstellen van offertes, het telefonisch consumeren van orders, het inkopen van grondstof, het afhandelen van storingen en klachten en het telefonisch toenaderen van eventuele nieuwe klanten ; het is zomaar een lijst van werkzaamheden die onderdeel uitmaken van deze veelzijdige commerciële binnendienstfunctie!

Wie ben jij?

Je bent minimaal mbo4 geschoold ( hbo werk- en denkniveau ) ; je hebt ervaring in een commerciële functie te een technische werkomgeving ; je hebt ervaring met autocad óf de bereidwilligheid om deze weten je eigen te lepelen ; je ingetogen de nederlandse en engelse taal uitstekend ( duits is pré ).

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever kent middels een dealernetwerk een aantal verkooppunten maar werkt vanuit dokkum ook met een eigen verkoopteam dat direct ‘op de boer’ opereert. Door dit rechtstreekse contact tussen veehouder en fabrikant is het bedrijf in staat meteen te binnentreden op vragen uit de markt. Ruil van achterhoofd leidt tot nieuwe ideeën. Ideeën die op de tekentafel in het friese dokkum snel en gexebigend geworden uitgewerkt in nieuwe producten en huisvestingsoplossingen voor melkkoeien, jongvee en kalveren. Het bedrijf telt pakweg 15 medewerkers en heeft een eigen montageteam. Binnenshuis het bedrijf heerst een informele werksfeer en een ‘doen wat we zeggen’ mentaliteit.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-buitendienst.html
Banen en opleidingen

Een leuke baan laten zoeken door uitzendbureau Deurne

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de omgeving van Deurne kan uitzendbureau Deurne je daar erg goed bij van dienst zijn. uitzendbureau Deurne heeft verschillende soorten banen in het aanbod en werkt samen met de leukste bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste mensen die waarde willen toevoegen aan de bedrijven. Bij uitzendbureau Deurne geef je aan naar wat voor soort baan je op zoek bent en dan wordt er een perfecte match voor je gezocht. Het is geheel vrijblijvend en als je toch geen goed gevoel hebt bij een werkgever of je wil toch liever iets anders doen kan je dit altijd aangeven. uitzendbureau Deurne gaat dan op zoek naar iets nieuws voor je wat wel goed bij je past. Door het grote netwerk dat uitzendbureau Deurne heeft kan je snel aan een baan komen. Je hoeft niet zelf op zoek en je wordt door hen gekoppeld aan een bedrijf. Misschien had dat bedrijf wel geen vacatures op de website staan, maar kun je via uitzendbureau Deurne daar wel aan een baantje komen. 

Flexibel of vast

Je kunt via uitzendbureau Deurne ook meerdere banen tegelijk hebben. Zo is er wat afwisseling in de werkzaamheden en werk jij voor verschillende werkgevers. Zo kan je optimaal genieten van je vrijheid en je geld verdienen door dingen te doen die jij ook echt leuk vindt. Je kunt kiezen uit een flexibele baan of een vaste baan en daar zal uitzendbureau Deurne dan een goed bedrijf voor je zoeken. uitzendbureau Deurne werkt voor werknemers, maar is ook werkzaam voor werkgevers die nieuwe enthousiastelingen zoeken om het team te komen versterken. Met meer dan duizend bedrijven in het bestand is een match zo gemaakt! Wacht dan niet langer en schrijf je snel in op de website van uitzendbureau Deurne en vind de leukste baan!

Banen en opleidingen

Business-analist vacatures

Allround Business Analyst bi, de Lier

Dümmen Orange Holland 2678ps de Lier it / computing / programmatuur

De BI vorm is voor Dümmen Orange van essentieel bij en aanleveren het overzicht over de diverse entiteiten en applicaties. Door zowel acquisities en inwonende ontwikkelingen wijzigt het inwonende applicatielandschap regelmatig. Dit heeft meteen impact op onze datawarehouse en ook de informatie behoefte waar bi in voorziet waardoor deze onafgebroken in verplaatsing is. Als allround business analist bi word je de team-lead van het bi team dat naast jou bestaat uit een inwonende bi business analist en externe bi onderwijzers die we waar nodig inhuren. Je bent verantwoordelijk voor integreren van de informatie uit diverse bronsystemen en deze te combineren en interpreteren naar onderhoudbare beheer rapportages. Je consult met de business en het vertaalt hun informatie behoefte naar oplossingen in de bi omgeving. Tezamen met je collega bi business analist toezicht je de data warehouse architectuur, de data vault en het dimensioneel ledenpop en zorgen jullie ervoor dat onze informatie architectuur het grondslag is waarop we overigens ontwikkelen.

Als team-lead bi zeggenschap je de programma van de projecten in het bi team bepaal je tezamen met de gebruikersgroep en de stuurgroep de prioriteiten van de te repeteren beheer rapportages en de te ontsluiten bronsystemen. Hierbij bewaak je de integriteit van de data en maak je een inschatting te vervaardiging van uitrusting ontwikkelkosten. Voor de realisatie van kubussen en reports vervaardiging we conventie van ssas, ssis, ssrs en power bi.

Het bi-team vervaardiging deel uit van de it-afdeling bestaande uit 22 medewerkers, in Holland, europees land en de us. Je rapporteert aan de it kennisoverdracht manager.

• afgeronde relevante hbo en/of wo opleiding ;

• minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke bi consultancy functie ;

• uitgebreide bekende van data warehouse concepten, data vault ;

• geoefend in het conventie van ssas, ssis en power bi ;

• ervaring in het opstarten en bewaken van een bedrijfsinformatie landschap ;

• ervaring in agri/horti business of supply chain is een pre ;

• goede communicatieve vaardigheden in het nederlands en engels.

https://www.vindazo.nl/keywords/business-analist.html
Banen en opleidingen

Perfecte Loopbaancoaching nu in Utrecht

Loopbaancoaching Utrecht kan je vaak helpen op het moment dat je vastloopt in je carierre. Bijvoorbeeld als je niet weet welke kant je opwilt of wat voor keuzes je wilt maken met betrekking to een volgende stap in je cariere. Loopbaan coaching is een vorm van hulp die gericht is op het ondersteunen van mensen bij het bepalen van de koers van hun loopbaan. De loopbaancoach Utrecht is een specialist in het begeleiden van mensen met betrekking tot loopbaanvraagstukken.

Wanneer volg je loopbaancoaching Utrecht?

Wanneer zou je de hulp van een loopbaancoaching Utrecht inschakelen? Dan kan op verschillende momenten, bijvoorbeeld als je net bent gestart met je loopbaan. Je staat als starte nog aan het begin van je jouw loopbaan en je weet nog niet precies wat je wilt en je moet je nog  oriënteren op hun toekomst. Loopbaancoaching Utrecht kan helpen met het maken van keuzes voor beroepskeuze. Het kan ook zijn dat je al een tijdje aan het werk bent maar uitgekeken raakt op je huidige beroep of vakgebied of je wilt groeien of specialiseren, maar weet niet precies hoe en wat. Samen met loopbaancoaching Utrecht kun je kijken naar welke mogelijkheden je hebt of welke stap je nu kan maken. Heb je geen baan, ook dan kun je gebruik maken van loopbaancoaching Utrecht. Bijvoorbeeld op het moment dat je onzeker bent en je weet niet precies hoe je goed kan solliciteren of in welke richting. Met loopbaancoaching Utrecht zorg je er niet alleen voor dat je duidelijk krijgt welke kant je op wilt ook kan de loopbaancoach je helpen met solliciteren en zelfverzekerd overkomen tijdens een gesprek. Zo kan loopbaancoaching Utrecht in diverse situaties helpen.