Auto's en Motoren

Waar moet ik naar toe met mijn kapotte auto?

Naar de vakkundige autogarage in Hengelo natuurlijk! Heb je schade aan je auto of vertrouw je sommige geluiden niet helemaal? Ga dan even langs bij autogarage Hengelo en je weet binnen mum van tijd of er echt wat aan de hand is of dat het vals alarm was. Je wilt je natuurlijk wel veilig in je eigen auto voelen. De autogarage Hengelo zorgt ervoor dat dat ook daadwerkelijk kan. Bij een autogarage Hengelo werken mensen die verstand hebben van hun vak en ook erg veel weten auto’s. Ze hebben hier immers een opleiding voor gevolgd en natuurlijk hun diploma weten te behalen. Bij de autogarage Hengelo geven ze jou het beste advies voor jou en je auto. Een auto onderhouden kan duur uitvallen, zorg er daarom altijd voor dat je zakcentje achter de hand hebt wanneer je met de auto naar de autogarage Hengelo gaat.

Een autogarage doet meer dan auto’s repareren

Een autogarage Hengelo is er niet alleen voor om auto’s te repareren. Een autogarage Hengelo keurt ook auto’s op de APK, verkoopt autobanden, ruiterwisservloeistof en alles wat bij een auto hoort. Daarnaast verkoopt een autogarage Hengelo ook tweedehands auto’s. Je kunt je auto ook inruilen bij de garage voor een korting op de andere auto die je daar koopt. Al met al is een autogarage Hengelo meer dan alleen een garage die auto’s repareert. Ze geven je ook advies wanneer je dit nodig hebt of wanneer je er om vraagt. Een autogarage Hengelo biedt dus zoveel meer dan alleen reparaties. Ook voor een APK keuring ben je bij autogarage Hengelo aan het juiste adres. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tweedehandsauto, moet je eigen auto voor de Apk of is er iets anders aan de hand? Dan weet je dus dat je naar de autogarage moet.

Auto's en Motoren

Operational lease versus zelf aanschaffen van een bedrijfswagen

Zakelijk auto leasen 

Een nieuwe bedrijfsauto uitzoeken is altijd een leuke klus. Welk merk, welk type, aan welke voorwaarden moet de auto voldoen? Als je er uit bent welk merk het moet worden en welk type en kleur dan zijn er twee opties. Je kunt de auto zelf kopen. Dan ga je naar de dealer, geeft aan welke auto het moet worden en dan wordt deze besteld. Je betaalt de overeengekomen prijs en de auto is van jou. Je kunt er zo lang mee rijden als je wilt. Alle bijkomende kosten komen daar dan nog bij. Er is ook een andere mogelijkheid namelijk operational lease. Dan krijg je de auto niet in eigendom, maar je mag hem gebruiken gedurende de periode dat het leasecontract duurt. De leasemaatschappij blijft eigenaar en is verantwoordelijk voor alle vaste kosten.

Wat is voordeliger voor mij, kopen of leasen? Operational lease is vrijwel altijd een voordelige optie. De leasemaatschappij betaalt dan alle vaste kosten. Jij als gebruiker betaalt een vast bedrag per maand als vergoeding voor deze kosten, zoals verzekering, reparaties en onderhoud en de wegenbelasting. De brandstof zit vrijwel nooit in de leaseprijs, hiervoor moet je dus apart zelf betalen. Met een tankpas kun je vaak voordelig tanken en heb je ook meteen een goed overzicht van de gemaakte kosten hiervoor. Maar als de auto voor een reparatie naar de garage moet dan gaat de rekening hiervan naar de leasemaatschappij. Zij betalen deze kosten, want jij betaalt hiervoor immers al een vergoeding in de leaseprijs.

Welke auto past bij mij? Welke auto je gaat leasen mag je natuurlijk zelf bepalen. Het enige criterium is wellicht de leaseprijs die binnen een bepaalde marge moet blijven. Je kunt kiezen voor Ford Transit Connect lease. Dan heb je een complete bedrijfsauto die aan al je eisen voldoet en waarvoor je een scherpe prijs betaalt. Deze auto is voor vele branches inzetbaar, je zult er vele veilige kilometers mee rijden.

https://www.autoleasecentrale.nl/