Auto's en Motoren

Een mooie Nissan kopen

De laatste paar jaren zie je steeds meer Aziatische auto’s in Europa rijden. De Japanners hebben aan Nissan namelijk een topmerk en de auto’s zijn overduidelijk kwalitatief. Het lijkt erop dat ze bij Nissan echt liefde en passie voor hun vak hebben. Een Nissan kopen is dus zeker geen slecht idee als je op zoek bent naar een betrouwbare auto waar je veel kilometers mee kunt maken. Hetzelfde geldt overigens ook voor Toyota, nog een Aziatisch merk met een uitstekende reputatie. Nog een voordeel van deze merken is dat ze relatief goedkoop zijn.

Diverse modellen om uit te kiezen

Nissan heeft veel verschillende modellen. Het merk produceert alles van sportauto’s tot aan luxe gezinsauto’s. Iedere auto lijkt weer perfect in elkaar gezet. Als je een mooie Nissan voorbij ziet rijden, heb je toch al snel de neiging om even om te kijken. Wil jij zo’n mooie auto, maar ligt je budget lager? Dan kun je er ook voor kiezen om een oudere Nissan aan te schaffen. Ook met een mooie tweedehands auto kun je indruk maken en kom je vaak prima vooruit. Belangrijk is dan wel dat je de staat van de auto grondig controleert, zodat je niet in de eerste week met je auto al  pechhulp auto moet bellen. Niemand heeft daar behoefte aan en daarom is het verstandig om een occasion altijd op gebreken te controleren.

Alternatieven voor een Nissan

Ben je geen liefhebber van Nissan, dan kun je ook nog voor een alternatief gaan. Zo staan ook de Duitse auto’s bekend om de uitstekende kwaliteit. Voor een Duitse auto betaal je over het algemeen echter ook meer. In China en Japan worden de meeste auto’s geproduceerd. Duitsland heeft echter een mooie derde plek en kwaliteit leveren de Duitse fabrikanten zeker weten. Daar is geen twijfel over mogelijk.

 

Auto's en Motoren

Tip: tweedehands Hyundai ix35

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto en zag jij onlangs een tweedehands Hyundai ix35 voorbij komen? Ben jij sindsdien geïnteresseerd in deze auto, maar wil jij eerst wat meer informatie? Dan is het goed dat je bij dit artikel bent uitgekomen. In dit artikel geven we jou namelijk wat meer informatie over deze auto. Deze auto is in 2010 namelijk op de markt gekomen en kan gezien worden als de opvolger van de Hyundai Tucson. Deze auto heeft zijn naam te danken een de nieuwe modelbenaming die is gestart met de Hyundai i30. Wanneer we gaan kijken naar het technische aspect, dan zien we dat de iX35 geen verwantschap heeft met het eerste model Tucson. Deze auto is zowel als automaat en als diesel te verkrijgen. Mocht je een automaat aan willen schaffen, dan kan dat ook.

Wil jij deze auto tweedehands aanschaffen? Zorg er dan wel voor dat je dit doet bij een betrouwbare aanbieder. Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder? Neem dan eens een kijkje op viaBOVAG.nl. Deze aanbieder zorgt er namelijk voor dat jij jouw droomauto aan kunt schaffen bij een betrouwbare partij.

Startmotor kapot? Kies voor Roadguard!

Het hebben van een auto is voor veel mensen erg belangrijk om naar hun werk te komen. Ben jij onderweg naar je werk en is bijvoorbeeld je startmotor kapot? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Heb jij geen abonnement bij een aanbieder, maar wil jij wel geholpen worden, maar niet te veel betalen? Kies dan voor Roadguard. Deze aanbieder is gemiddeld gezien in 30 minuten bij haar klanten, je hoeft bij deze aanbieder geen abonnement af te sluiten. Tevens is deze aanbieder absoluut niet duur en hebben zij veel tevreden klanten. Ben jij benieuwd? Kijk dan eens op de website voor meer info.

Auto's en Motoren

3 manieren om je auto te financieren bij de autodealer in Etten-Leur

Een auto kopen is een flinke investering. Daar moet je eerst goed over nadenken. Wat vind je belangrijk aan een auto? Wat is je budget? Waar ga je de auto vooral voor gebruiken? Dat is nog niet zo simpel als het lijkt. De auto die je voor het minste geld koopt is niet persé het meest voordelig op de lange(re) termijn. Autodealer MV Motive in Etten-Leur biedt je daarom 3 verschillende manieren om de auto die je wilt te financieren.

De open deur: een occasion kopen bij de autodealer in Etten-Leur

De eerste manier is de meest voor de hand liggende. Deze autodealer uit Etten-Leur is gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasions tot maximaal 12 jaar oud en met maximaal 250.000 km op de teller. Op deze auto’s is namelijk Autotrust garantie af te sluiten. Ieder voertuig wordt aan een grondige inspectie onderworpen voordat deze in de verkoop gaat.  

De particulier optie: betalen in termijnen

De meeste occasions in het aanbod kosten tussen de €3.000,- en €10.000,-. Dat heeft niet iedereen op zijn of haar bankrekening staan om aan een auto uit te geven. Maar je hebt wel een auto nodig om bijvoorbeeld op je werk te komen.

Bij de autodealer in Etten-Leur krijg je daarom de mogelijkheid om in termijnen te betalen. MV Motive werkt hiervoor samen met DMF Krediet. Geef de auto op die je wilt kopen, dan ontvang je dezelfde dat nog een aanbod op maat. Met een rente vanaf 4,5% is dit een voordelige optie ten opzichte van andere constructies zoals private lease.

Staat de auto die je zoekt overigens niet in het aanbod? Neem dan contact op met de autodealer en vertel wat je wilt. Een ervaren automakelaar van MV Motive gaat dan voor je op zoek in het uitgebreide netwerk dat deze autohandelaar in meer dan 20 jaar heeft opgebouwd. Zo krijg je altijd de auto die je wilt en de middelen om deze te financieren.

De zakelijke optie: financial lease

Een auto die je voor zakelijke doeleinden gebruikt kun je op de balans van je bedrijf zetten. De btw die je dan bij de aanschaf betaalt kun je bij de belastingdienst terugvorderen. Scheelt in de meeste gevallen toch 21% van de koopprijs! Wat daar tegenover staat is dat je bijtelling betaalt. Dat is bij benzineauto’s 22%. Die 22% is een gedeelte van het aankoopbedrag dat je aan het eind van het jaar als belastbaar inkomen mee moet rekenen.

Om een auto op naam je zaak te laten zetten moet je meestal je jaarcijfers van het voorgaande jaar laten zien om aan te tonen dat je kapitaalkrachtig genoeg bent om de maandelijkse kosten te betalen. Maar wat nu als je pas net begonnen bent? Dan heb je nog geen jaarcijfers en vallen veel zakelijke leaseconstructies af.

Financial lease via autodealer MV Motive in Etten-leur is anders omdat je hier gebruik van kunt maken, ook als je geen jaarcijfers hebt. De btw op het aankoopbedrag is echter nog steeds terug te vorderen. Dat betekent een minimale aanbetaling en de financiële ruimte om door te gaan met je onderneming.

Een ander voordeel is dat je de auto in termijnen afbetaalt waardoor de auto na verloop van tijd ook echt van jou is. En dat maakt financial lease een stuk voordeliger.

Kies voor vrijheid, kies voor financiering via MV Motive

Een auto is meer dan een vervoersmiddel. Het stelt je in staat om te gaan en staan waar jij wilt, wanneer je dat wilt. En door een passende financiering via autodealer MV Motive in Etten-Leur behoud je ook je financiële vrijheid. Sla twee vliegen in een klap en ga eens langs voor meer informatie en advies op maat.

Auto's en Motoren

Weer minder nieuwe auto’s verkocht: de autodealer in Etten-Leur legt uit

Het gaat niet goed met de verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. De belangrijkste oorzaak daarvoor is de hoge BPM belasting die particulieren tegenwoordig betalen voor een nieuwe auto. En dat levert problemen op voor de autobranche. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur legt je uit waarom de prijzen voor nieuwe auto’s zo hoog liggen en wat jij als particulier kunt doen om voor een betaalbare prijs een leuke auto te rijden.

De huidige situatie volgens autodealer MV Motive in Etten-Leur

In het eerste kwartaal van 2019 zijn er 116.124 nieuwe auto’s verkocht. Dat lijkt veel maar het zijn er bijna 20.000 minder dan in dezelfde periode vorig jaar. En ook dat was al geen goed jaar voor de verkoop van nieuwe auto’s. Onder particulieren is de afname helemaal groot , maar liefst 33% minder dan vorig jaar. Als schuldige wordt de BPM aangewezen. Dit is de Belasting Personen Voertuigen, oftewel de aanschafbelasting. De BPM scheelt dan ook enorm als je het vergelijkt met de verkoopprijs van nieuwe auto’s in andere landen. Op een kleine stadsauto als de Opel Karl is het verschil zo’n 7% maar op andere auto’s zoals een Ford Mustang loopt het verschil op tot bijna 60%. Volgens recent onderzoek is in geen enkel Europees land de BPM zo hoog als in Nederland. Het komt erop neer dat je als particulier tussen de €4500 en €13.500 aan de schatkist bijdraagt met de aanschaf van een nieuwe auto.

De oplossing? Koop een tweedehands auto

Autodealers importeren steeds meer auto’s uit omliggende landen als Duitsland en België. Deze auto’s zijn nieuw vaak als leaseauto ingezet en worden als ze een paar jaar oud zijn naar Nederland gehaald. Als koper doe jij daar je voordeel mee. Een auto die amper een jaar oud is koop je al gauw voor enkele duizenden euro’s minder dan een nieuwe auto. En omdat deze auto’s vaak pas een of twee jaar oud zijn bespaar je alsnog op de onderhoudskosten. Een nieuwe auto hoeft pas na vier jaar gekeurd te worden (diesels na 3 jaar).

Schakel een automakelaar in

Het ziet er niet naar uit dat de BPM de komende jaren zal gaan dalen. Als jij op zoek bent naar een leuke auto is het daarom aan te raden om een automakelaar in te schakelen. MV Motive werkt vanuit Etten-Leur niet alleen als autodealer maar ook als automakelaar.

Dat betekent dat jij je wensen doorgeeft en een specialist vervolgens binnen het, in twintig jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk van MV Motive, gaat zoeken naar de beste occasions. Als hij die gevonden heeft krijg je een telefoontje, kun je de auto gaan bekijken en een proefrit maken. Pas wanneer jij tevreden bent haal je de auto op locatie op of laat je deze naar de autodealer in Etten-Leur brengen.  

Auto's en Motoren

Waar moet ik naar toe met mijn kapotte auto?

Naar de vakkundige autogarage in Hengelo natuurlijk! Heb je schade aan je auto of vertrouw je sommige geluiden niet helemaal? Ga dan even langs bij autogarage Hengelo en je weet binnen mum van tijd of er echt wat aan de hand is of dat het vals alarm was. Je wilt je natuurlijk wel veilig in je eigen auto voelen. De autogarage Hengelo zorgt ervoor dat dat ook daadwerkelijk kan. Bij een autogarage Hengelo werken mensen die verstand hebben van hun vak en ook erg veel weten auto’s. Ze hebben hier immers een opleiding voor gevolgd en natuurlijk hun diploma weten te behalen. Bij de autogarage Hengelo geven ze jou het beste advies voor jou en je auto. Een auto onderhouden kan duur uitvallen, zorg er daarom altijd voor dat je zakcentje achter de hand hebt wanneer je met de auto naar de autogarage Hengelo gaat.

Een autogarage doet meer dan auto’s repareren

Een autogarage Hengelo is er niet alleen voor om auto’s te repareren. Een autogarage Hengelo keurt ook auto’s op de APK, verkoopt autobanden, ruiterwisservloeistof en alles wat bij een auto hoort. Daarnaast verkoopt een autogarage Hengelo ook tweedehands auto’s. Je kunt je auto ook inruilen bij de garage voor een korting op de andere auto die je daar koopt. Al met al is een autogarage Hengelo meer dan alleen een garage die auto’s repareert. Ze geven je ook advies wanneer je dit nodig hebt of wanneer je er om vraagt. Een autogarage Hengelo biedt dus zoveel meer dan alleen reparaties. Ook voor een APK keuring ben je bij autogarage Hengelo aan het juiste adres. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tweedehandsauto, moet je eigen auto voor de Apk of is er iets anders aan de hand? Dan weet je dus dat je naar de autogarage moet.

Auto's en Motoren

Operational lease versus zelf aanschaffen van een bedrijfswagen

Zakelijk auto leasen 

Een nieuwe bedrijfsauto uitzoeken is altijd een leuke klus. Welk merk, welk type, aan welke voorwaarden moet de auto voldoen? Als je er uit bent welk merk het moet worden en welk type en kleur dan zijn er twee opties. Je kunt de auto zelf kopen. Dan ga je naar de dealer, geeft aan welke auto het moet worden en dan wordt deze besteld. Je betaalt de overeengekomen prijs en de auto is van jou. Je kunt er zo lang mee rijden als je wilt. Alle bijkomende kosten komen daar dan nog bij. Er is ook een andere mogelijkheid namelijk operational lease. Dan krijg je de auto niet in eigendom, maar je mag hem gebruiken gedurende de periode dat het leasecontract duurt. De leasemaatschappij blijft eigenaar en is verantwoordelijk voor alle vaste kosten.

Wat is voordeliger voor mij, kopen of leasen? Operational lease is vrijwel altijd een voordelige optie. De leasemaatschappij betaalt dan alle vaste kosten. Jij als gebruiker betaalt een vast bedrag per maand als vergoeding voor deze kosten, zoals verzekering, reparaties en onderhoud en de wegenbelasting. De brandstof zit vrijwel nooit in de leaseprijs, hiervoor moet je dus apart zelf betalen. Met een tankpas kun je vaak voordelig tanken en heb je ook meteen een goed overzicht van de gemaakte kosten hiervoor. Maar als de auto voor een reparatie naar de garage moet dan gaat de rekening hiervan naar de leasemaatschappij. Zij betalen deze kosten, want jij betaalt hiervoor immers al een vergoeding in de leaseprijs.

Welke auto past bij mij? Welke auto je gaat leasen mag je natuurlijk zelf bepalen. Het enige criterium is wellicht de leaseprijs die binnen een bepaalde marge moet blijven. Je kunt kiezen voor Ford Transit Connect lease. Dan heb je een complete bedrijfsauto die aan al je eisen voldoet en waarvoor je een scherpe prijs betaalt. Deze auto is voor vele branches inzetbaar, je zult er vele veilige kilometers mee rijden.

https://www.autoleasecentrale.nl/