Beeldrijk Assen
Image default
Electronica en Computers

Alles over het proces van PCB-service

Werk je met elektrische systemen en ben je op zoek naar een PCB service? Bij Confed kan je hoge kwaliteit Pcb’s laten ontwerpen en produceren. Wanneer een pcb netjes is ingericht is het gemakkelijker voor de assemblage om te zien waar de fout ligt. Daarnaast ziet het er een stuk netter uit en kan je veel ruimte besparen met een goed ingerichte PCB. Bij Confed halen wij deze last compleet uit de handen en ontwerpen wij de optimale PCB!

Hoe het proces verloopt

Confed heeft een protoshop en productielijn in Amersfoort. Zo kan je de Pcb’s laten maken in Nederland. Dit is niet alleen gunstig voor de verzending maar ook voor de kwaliteit en kennis van onze medewerkers. Wij verzorgen de logistiek van het product. Wij kennen de nieuwste technieken op het gebied van Pcb’s en blijven hier ook up to date met alle nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij de beste PCB service garanderen en een product leveren waar je trots op kan zijn. Dat is de PCB-service (gedaan door Confed)

Ben je op zoek naar een pcb met SMT (Service mounting) componenten of through-hole (THT) componenten. Wij beschikken over beide technieken bij onze productieafdeling en zetten ons in voor uitdagingen. Wanneer we beginnen aan ons proces testen en controleren wij de Pcb’s in de ontwerpfase. Dit wordt gedaan door middel van verschillende technieken zoals In Circuit Testing (ICT), Flying Probe Testing (FPT), Automated Optical Testing (AOI), Boundary scans en functionele testen. Ons team van creatieve engineers staat klaar voor uitdagingen van elke branche en levert een PCB van de beste kwaliteit mogelijk. 

Ben je op zoek naar verschillende elektronische componenten dan kan je bij ons terecht. Wij behandelen het logistieke proces van A tot Z. Door jarenlange ervaring in de inkoop van elektronische componenten en de logistieke afdeling hiervan kunnen wij met gemak de benodigde componenten leveren. Wanneer de PCB en de componenten beide klaar zijn worden deze op een vakkundige manier gemonteerd en geleverd naar je bedrijf. Wij streven er naar om een nette printplaat te maken die voldoet aan de juiste afmetingen en de kwaliteit bezit waar jij naar op zoek bent. 

De klant staat centraal

Door jarenlange ervaring kennen wij de regelgeving van de branche als geen ander. Wij streven er naar om de behoeftes van onze medewerkers tegemoet te komen. Zo zorgen wij niet alleen voor een positief eindresultaat maar ook voor een verbeterd ontwikkeling van de mens. Het eindresultaat en onze medewerkers zijn beide belangrijk. Bekijk de website van Confed hier en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bij Confed kan je terecht bij de beste PCB service in Nederland. Van kleine tot grote series, projectmatige productie tot regelmatig repeterende series van klein tot groot. Onze faciliteit staat klaar om de beste service te leveren. Wij zijn doelmatig, zorgvuldig en snel. Van ontwerpen tot de logistieke afhandeling, ons team begeleid het volledig proces en levert een resultaat waar wij beide trots op kunnen zijn.

 

https://www.confed.eu/