Alarmsysteem

Verzekerd zijn van woonhuisbeveiliging in gevaarlijke situaties

Bij beveiligingssystemen denk je al snel aan camerabeveiliging en alarminstallaties. Uiteraard zijn dit onderdelen van een uitermate goed beveiligingssysteem, maar heb je ook wel eens gedacht aan bepaalde detectoren, die het alarm af laten gaan? Beveiligingssystemen zijn bovendien niet alleen bedoeld om inbrekers af te schrikken of te alarmeren, maar een alarmsysteem huis betekent ook veiligheid in gevaarlijke situaties als brand, vergassing en overvallen. Kijkt u nu al anders tegen woonhuisbeveiliging aan? Lees dan snel verder wat Groenewegen Delft u te bieden heeft.

Groenewegen Delft heeft zich gespecialiseerd in alarmsystemen met onder andere Camera beveiliging. Dit zijn complexe beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit en vriendelijke gebruiksbediening. Hierdoor is het eenvoudig om het systeem in gebruik te nemen en bent u optimaal beveiligd. Bovendien staan onze camerasystemen in contact met de meldkamer en kan u als ondernemer ervoor kiezen om uw camerabeelden onder te brengen bij de meldkamer. Wanneer het alarm afgaat, wordt de meldkamer direct gealarmeerd en zijn de hulptroepen nabij. Op die manier kunt u met een gerust hart gaan slapen in plaats van zorgen te maken over eventuele indringers in uw woning of pand. Groenewegen Delft herkent uw zorgen, dus nemen wij deze over door u goede beveiliging te bieden.

Voelt u zich ook vaak ongerust over inbrekers of gevaarlijke situaties wanneer u gaat slapen? Durft u het huis niet onbewaakt achter te laten wanneer u boodschappen gaat doen? Maakt u zich zorgen over uw woonhuisbeveiliging? Groenewegen Delft weet hier raad mee! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Zowel bij brand, overval of inbraak weet Groenewegen Delft wat de beste beveiliging is. De meldkamer zal direct te hulp staan en u hoeft zich niet langer ongerust te voelen over het verdere verloop.

https://www.groenewegendelft.nl/
Alarmsysteem

4 handige veiligingsheidstools

4 handige veiligingsheidstools

Snelle technologische groei biedt nieuwe, innovatieve manieren om de kwaliteit van uw leven te verbeteren, inclusief persoonlijke veiligheid. Blijf op de hoogte van de nieuwste technologische trends om jezelf te beschermen in geval van nood. Hieronder staan ​​vier oplossingen voor persoonlijke veiligheidstechnologie om aanschaf te overwegen.

Smart Pepper Spray

Pepperspray, ook wel bekend als “OC spray”, is een van de meest voorkomende en bekende zelfverdedigingsoplossingen. Velen dragen het in hun portemonnees of zakken, of op sleutelhangers om zichzelf te beschermen in het geval ze worden aangevallen.

Onlangs is dit gewone verdedigingshulpprogramma getransformeerd om de bescherming te maximaliseren. Slimme peperspray maakt verbinding met uw smartphone. Wanneer het spuit, wordt een alarm geactiveerd en een foto van de aanvaller wordt afgebroken. De informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar een BHV-team dat de autoriteiten op de hoogte brengt.

Het resultaat? Meer onmiddellijke reactie op plaats delicten en een verhoogde kans dat aanvallers worden gepakt.

Houd-me-in-de-gaten app

Mensen gebruiken mobiele apps dagelijks voor entertainment, dus waarom zou je er geen gebruiken voor beveiliging? De Watch Over Me-app is beschikbaar voor iOS en Android om mensen in de gaten te houden terwijl ze:

 • Afspreken met vriendinnen.
 • Rennen of lopen.
 • Neem een ​​taxi.
 • Loop naar huis of naar hun auto’s.

Stel de geschatte tijd in die nodig is om een ​​actie te voltooien en druk op de knop “Watch Over Me”. Nadat de knop is geactiveerd, begint er een timer die loopt totdat de aankomst is bevestigd.

Als u uw veiligheid niet binnen het ingevoerde tijdsbestek bevestigt, zal de app uw aangewezen contactpersonen via SMS, e-mail of Facebook waarschuwen dat u mogelijk in gevaar bent. Een bericht wordt verzonden vanaf uw GPS, waarbij uw familie en vrienden op de hoogte worden gebracht van uw exacte locatie.

First Sign Hair Clip

Wat als u een alledaagse accessoire zou kunnen gebruiken om uzelf te beschermen tegen schade? Nu, met een nieuwe zelfverdediging die haarclip detecteert, kunnen autoriteiten onmiddellijk worden gewaarschuwd in geval van fysieke aanval. De clip kan schadelijke acties detecteren zoals:

 • Het raken.
 • Kicking.
 • Ponsen.
 • Schudden.
 • Slapping.

Tijdens een aanval activeert de haarclip de GPS, camera en microfoon van uw smartphone via Bluetooth om de aanval op te nemen. Als u het apparaat na 15 seconden nog niet hebt gedeactiveerd, wordt een bewakingssysteem op de hoogte gesteld dat vervolgens de autoriteiten kan verzenden.

Geofencing

Met Geofencing-mogelijkheden kunt u uw huis van veraf beheren. De GPS op uw smartphone definieert geografische grenzen, die de automatisering van:

 • Huishoudelijke apparaten.
 • Garagedeuren.
 • Verlichtingsarmaturen.
 • Beveiligingssystemen.
 • Thermostaten.

Uw beveiligingssysteem kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld wanneer uw telefoon zich op meer dan een mijl afstand van uw huis bevindt, of uw lichten kunnen worden ingeschakeld wanneer u uw oprit oprijdt. Dit besturingselement verbetert de bescherming en voegt gemak toe.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag